НАТО: Русия заплашва евроатлантическата сигурност

Северноатлантическият Съвет решително осъжда военната операция на Русия
Обновена: 24 фев 2022 14:56 | 24 фев 2022 13:26, Ния Христова
56
НАТО: Русия заплашва евроатлантическата сигурност
Снимка: БГНЕС
Действията на Русия заплашват евроатлантическата сигурност. Това се казва в изявление на НАТО, цитирано от БГНЕС.
 
Северноатлантическият съюз разгръща допълнителни отбранителни сухопътни и въздушни сили в източната част на алианса.
 
Северноатлантическият Съвет решително осъжда военната операция на Русия срещу Украйна и призовава Москва незабавно да прекрати военните действия срещу Украйна и да изтегли своите войски.
 
НАТО реши да предприеме допълнителни стъпки за по-нататъшното укрепване на сдържането и отбраната в целия Северноатлантически съюз. 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Човек преди 2 години
Когато някои човеци са прогонили Светият дух от себе си, то те нямат мерило за добро и зло. Фашизма стана приемлив с ковид зомбирането. Сега на практика го показахме. Русия е едничката опора на това което е малко останало в света добро.
37
1
 
0
 
! Отговори
ano.en kato ako преди 2 години
До Анонимен-41 Nie si imame (grozno pate) radev go iazdi ?
36
2
 
16
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Ами кво чакате, нападайте Русия де! Нато е една смешна 1педераско1-1дебилска1 сбирщина, която се разтреперва само като чуе за Русия! Да не мислите че Русия ще използва обикновени оръжия срещу нато!!?? Всички подцениха Путин а той се оказа есинственият трезво мислещ политик в света, който направи смешни и жалки всички европейско-1педераски! лидери и им показа къде им е мястото! А сега се получи шах и мат с три хода! Бидона пръв се изнесе от потъващият кораб-украйна а щяха да умират с тях!
35
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги с братска Русия, вечна дружба.
34
4
 
6
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
До 15: Не руската армия те е окупирала а, съветската армия, начело с ГРУЗИНЕЦ и военнен съветник УКРАИНЕЦ, за евреите от НКВД, които не са руснаци няма да споменавам. Будть здоров.
33
21
 
3
 
! Отговори
РР преди 2 години
Русия няма превес във въздуха срещу НАТО, липсва и руски самолет, който да го осигури. Блъфа с ядрената война на Путин е само за пред феновете си. Никой диктатор не желае смъртта си, а продължение на диктатурата си. Рубладжиите в България съвсем скоро ще разберат какво е наказанието за национално предателство.
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин трябва да премахне хунтата веднага иначе ще стане Афганистан.
31
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да! Русия наистина влезе там,по молба на републиките! Украйна,не само че не реши въпроса цели 8 г,но разреши и чужди наемници да има на нейна територия! Мачкай г-н Путин! Майната му на НАТО!-:)))
30
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
19 - това за отбранителния съюз да отидеш да го кажеш на стотиците хиляди жертви на войната в бивша Югославия. Ти може и да не си бил роден тогава. Образовай се!
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
26. И Русия влезе по молба на републиките, защото Украйна ги бомбардира постоянно. Нещо да кажеш?
28
4
 
24
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
НАТО като направете референдум дали искаме НАТО,българите в мнозинството сме с русите,нали дойдоха демократи в Украина,те и от нас станаха по зле
27
7
 
2
 
! Отговори
УСА преди 2 години
Няма лошо да се избият глупавите взаимно. Ще останат само умните като нас в Америка. Ха ха ха, давай Путин, напред украински лъвове! Мачкайте се взаимно! Няма да мърсите повече климата.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прови са НАТО, то тая организация е създадена да пази основно икономическите интереси на ония в Бялатах задокеанска къща. А какво каза Тръмп за фирмите на дедо? В коя държава каза, че са съсредоточени? Украйна? Еми да, заплашени са зелените гущерчета, време е да се защитят... с кръвта на смотаните и наивни украинци и на безгласните и напълно зависими европейци.
25
2
 
25
 
! Отговори
Лудост преди 2 години
Гледа ни в очите и ни прави на луди,нато е обградила Русия а Русия застрашавала сигурността?!?!!?
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евроатлантическата сигурност? Не знаехме че Украйна е в НАТО? Още по-малко че е атлантическа държава, защото не е в НАТО, даже и в ЕС не е! Та тия да ги разправят на шапките ни. Проблема между Украйна и Русия е двустранен и се касае за дългогодишен геноцид осъществяван върху рускоезично население, обявило независимост и поискало помощ. Къде се бута НАТО тука? Къде въобще видяха натовскила държава в тоя конфликт, че и натовски проблеми?
23
2
 
25
 
! Отговори
Нато са преди 2 години
Лицемери и лъжци...
22
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20, НАТО се разширява по молба на страните, които са поискали членство в тази организация. Членството в НАТО започва с молба за членство, подадено от всяка една от страните. А Русия никога няма да си стои мирничко и тихичко. Поради тази причина всички бивши сателити на Съветския Съюз поискаха членство в НАТО. Русия може да гарантира сигурността на дадена страна само след като превърне тази страна в своя безропотна губерния, както беше с България от времето на Тодор Живков.
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега,нали Украйна не е в НАТО,каква заплаха за евроатлантическата сигурност?Това са си вътрешнозаводски кавги,да си се оправят.Намеди ли се НАТО ще стане страшно за всички нас.
20
3
 
25
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Не са само Русия, ония отвъд океана, които карат коли, които харчат 50 на 100,окупираха всички нефтени находища и дрогата. Алчни, затлъстели ***
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко души са запалени и изгорени в Украйна? Що тогава неревяха Нато агресорите. А какво да кажат сърбите за касетъчни те бомби с уран. Путин не е цвете, ама да ръчкаш славянски народи да се убиват, ще горите в ада