Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Мъжът остава в Донецк, за да се бие, а семейството си изпраща в безопасност
Обновена: 25 фев 2022 14:05 | 25 фев 2022 14:00, Нели Христова
198
Ужасът на войната в Украйна - раздяла между баща и дъщеря през сълзи

Както всеки военен конфликт и този в Украйна разделя семейства.

Сърцераздирателно видео бе публикувано в социалните мрежи от град Горловка в района на Донецк.

Кадрите показват как баща качва съпругата си и малката си дъщеря на автобус, който да ги отведе далеч от военните събития. Той самият обаче остава, за да се бие за бъдещето на Украйна.

Обленият в сълзи баща прегръща плачещата си дъщеря, а след това към тях се присъединява и майката, преди тя и малкото дете да заемат местата си в автобуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ... ега ти лъжата (пак) ни пробутвате тука.Това филмче е заснето, когато доброволец от Донецк изпраща семейството си в Русия и след това тръгва на фронта да се бие срещу украинските фашисти. Пускате тук парче, а в цялото филмче сълзливата ви пропагандна история излиза другояче.
142
1
 
4
 
! Отговори
:( преди 2 години
Ние НЕ заслужаваме тази планета! Ние сме едни примитивни ***, които не са мръднали и на един милиметър по пътя на своята жалка еволюция! Само за пример: Опитваме се да научим тайната на гравитационните вълни и на Вселената, а в същото време заради войната в Украйна, международната космическа станция може да ни падне на главите! Просто пример. Един от многото, които показват всъщност колко сме жалки!
141
1
 
3
 
! Отговори
Този клип бе.... преди 2 години
....представен като доказателство за героизма на украинците, защищаващи родината си от руската армия, а, всъщност, човешката драма от клипа се разиграва в ДНР - този симпатичен баща се прощава с детенцето и жена си, отивайки да се сражава срещу главорезите от Азов....Щеше да е комично, ако не беше толкова тъжно!Дано войната свърши по най-бързият начин, дано проливането на невинна кръв спре!
140
8
 
15
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 2 години
Измислица е! Зеленски-клоун защо не споделя опита си как за 3 години направи милиард и половина долара? Хитрец дребен..
139
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали е фейк или не, едно е сигурно- всяка раздяла със семейството по всякакъв повод е отвратителна .....още по- малко, ако е за война. никой не заслужава това....
138
4
 
17
 
! Отговори
Kreti преди 2 години
Автобуса е собственост на ООО "Горсвет" Горловка Макеевка и хората се спасяват в Русия. Гадни манипулатори! Логото на Автобуса се вижда проверих го !
137
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жал ми е за хорицата.
136
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
този кадър е от донецк не е от украйна това са хора които евакурураха в русия сега в киев и донецк фашистите се крият зад мирните граждани за да си пазят живота си и да стрелят по републиките и срещу руската воиска
135
7
 
18
 
! Отговори
върбанБрястовСалкъмо преди 2 години
снимката е от евакуацията в Донбас, първо я видях по Руските телевизии. На лъжата краката са къси
134
6
 
20
 
! Отговори
Жyрналя преди 2 години
Само че надписите на автобуса са на руски и това са жените и децата, които бяха евакуирани в Русия. ***, скъсай си дипломата!
133
3
 
20
 
! Отговори
Долни инсинуации преди 2 години
По-долен журнализъм не съществува. Срам и позор да вземеш една инсценирана и зле изиграна мелодрама и да я представиш като втори холокост. А защо не покажете избитите и осакатени деца от другата страна на фронта в Донбас, където кланницата продължава осма година?
132
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горловка е в границите на Донецката република ! Преди години единият котел ,където бяха обградени и капитулираха 5000 х. урки беше Горловка ,другият беше Дебалцево. ХрисНел пак оцапа процепа .
131
3
 
17
 
! Отговори
ТОВА преди 2 години
ТОВА НЕ Е ОТ СЕГА,ПРЕДИ МАЛКО ГО ПОКАЗАХА ОРИГИНАЛА.....ОТ ОКОЛО СЕДМИЦА И НЕЩО Е,НО ГО ПРЕДСТАВЯТ ЗА ДНЕШНО.....ПАК НЯКАКВИ ПОСТАНОВКИ КАТО НА БЕЛИТЕ КАСКИ ЗА УЖ ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ
130
12
 
5
 
! Отговори
Брей преди 2 години
Абе, за копейки си продавате съвестта -- нещастници.Руски под-логи. Ставате само даси избърше човек с вас задните части
129
1
 
11
 
! Отговори
Хм преди 2 години
вярно е, всяка война е голямо зло. сега гледам снимки на разрушените от атомни бомби, пуснати от американците в края на 2та световна война, япоски градове Хирошима и Нагасаки. Това, което става в Украйна е като пикник, в сравнение с ужаса и унищожението, предизвикано от ядреното оръжие. 120 000 убити само в Хирошима, цивилни жени, деца, старци.
128
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо изпраща семейството си в Русия?
127
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори след като се потвърди, че това е фейк. т.е. това е Източна Украйна на 21-ви, а мъжът изпраща семейството си в Русия... това продъжлава да стои на сайта???? Вие сте абсолютни гнусни манипулатори! Дано свършите като Шарли Ебдо!
126
8
 
4
 
! Отговори
Путин ще свърши преди 2 години
Като Милошевич !
125
13
 
5
 
! Отговори
Изрода Путин преди 2 години
Има ли още хора да го харесват
124
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, пропагандата тръгна. Нема лошо, Путин че ви такова мамите, нещастници.