The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли

Военни лидери в Запада предвиждат катастрофален крах за Украйна
29 мар 2024 16:13, Петър Бойчев
186
The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли
Снимка БГНЕС

Украйна може да претърпи съкрушително поражение през лятото, предупрежадава политическият аналаизатор Иън Мартин в статия за британския вестник The Times, публикувана под заглавие "Дойде време да поговорим за падането на Киев“.

Авторът подчертава, че през юли руските войски може да са достигнали до украинската столица Киев и уверява, че политиците на Запад приемат подобно развитие на ситуацията за доста вероятно, предава Фокус.

"Това е кошмарен сценарий, който западните политици сега обмислят. Събитията принуждават военни и цивилни лидери в Лондон, Вашингтон, Париж и Брюксел да планират катастрофалния крах на украинските сили, лишени от оръжията и боеприпасите, от които се нуждаят“, пише Мартин.

Замразяването на конфликта, на което мнозина на Запад се надяват, едва ли ще се случи, тъй като украинската отбрана няма да устои на руския натиск. Офанзивата на руските въоръжени сили ще има катастрофални последици както за Украйна, така и за Запада. В тази връзка Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото и да не се надяват на "приятни изненади“ като преврат в Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
17
 
! Отговори
До 65 преди 1 месец
В километри не знам колко са, но града е превзет и руснаците напредват на запад. А ти имаш ли инфомация каква част от Бахмут си върнаха украинците за почти една година? Аз имам информация, че са изтласкани далеч от града. Твоята каква е? А с контраофанзивата как вървят нещата? След успешната първа, да очакваме ли втора още по-успешна?
72
12
 
3
 
! Отговори
4 таджики преди 1 месец
им разказаха играта!
71
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе не знам ама, още когато преди няколко дена руска ракета наруши въздушното пространство на Полша, прогнозирах скорошно или падане на руски самальот, или потъване на руска гемийка! Е, вчера падна едно СУ-35 край Крим, а вaтeнките казаха че са си го свалили сами! ХАХАХАХАХ! Всеки път, когато нарушат въздушното пространство на Алианса, се случва нещо подобно, и се пише или на украинците, или на инцидент!
70
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стигнат ли втори път до Киев, няма да има прошка и връщане назад. Руско дупе веднъж се оправя.
69
9
 
9
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 1 месец
поредна партенка щедро заплатена от блатото
68
6
 
13
 
! Отговори
Сомалиперааас преди 1 месец
Може още утре ама въпроса е, че руснаците Киев не искат а само каквото си момента си взеха и хитрия Путин иска Европа да фалира заради укропистан.
67
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да няма "катастрофали последици" и за нас спешно: Национална стратегия за изриване на укрите от РБ
66
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Телеграм канала излязоха кадри с укрански момчета на 15-16 години облечени във военни униформи и каски отиващи на военно обучение. ЗелеЮгенд се готви да воюва с Руснаците всички знаем как завърши авантюрата на човека хвърлил деца и старци на фронта. А, че Руски танкове ще дефилират в Киев спор няма въпрос на време.
65
19
 
7
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ преди 1 месец
РУСОФИЛИТЕ СЛУЖАТ НА ЧУЖДА НА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА..... УУУУУУУ..!!!
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой има ли информация, колко километра напреднаха след Авдеевка?
63
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С медийните и форумни победи май беше дотук,идва реалността,а тя Е-КРАХ
62
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Даже Путин се изненада от моща на руската армия!
61
20
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 месец
С една дума, Запада подкрепи руснаците;))) Използва украинците, за да натрие носа на Путин и успя, наистина, защото вашият велик Путин, от страх затвори в лудница шамана Габишев, арестува българският цар Калоян-Велизарий, който отиде да си вземе сам властта (много правилно, така се прави) и претърпя поражение в Украйна след като 2 години води война и то не твърде успешно с големи загуби в жива сила и техника. Украинците като наследници на батбаяновите българи са доста корави;)))
60
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей като си спомня преди 2 години в Слънчака що песни изпяха, що водка излочиха! Слава украини ....мали мали голям патриотизъм беше
59
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всъщност, идването на Тръмп на власт, ще е като шамар за копейките! Никъде Тръмп не е казал че ще остави Путин да безчинства, винаги е говорел за споразумение! А споразумение на алфа-мъжкар като Тръмп, с ядрен бутон в ръцете, и който на неговите 78 години не му дреме от нищо, е много трудно да му откажеш!
58
7
 
18
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Слаби излязоха укрите, а уж щяха да ни защитават от Русия ! Толкоз пари им дадохме , и оръжия, и наште БТР-ри, и ги хрантутихме по 5-звездни хотели ! Язък !
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми те сега са зад Киев, във Беларус!
56
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А през август - може и пред Варшава да се окажат )))
55
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тотален разгром за урок на натовци
54
2
 
6
 
! Отговори
Претоплена манджа преди 1 месец
Пепи Фейка се сети две седмици по-късно да напише нещо извън мейнстрийма,за да не би да му се скарат спонсорите и да пропусне 100 гривни бонусче