Русия я е атакувала Украйна с 68 дрона и 4 ракети

Изстреляни са и ракети Искандер-М
13 окт 2024 13:30, Красимир Ангелов
48
Русия я е атакувала Украйна с 68 дрона и 4 ракети
Снимка: БГНЕС, архив

Русия атакува тази нощ територията на Украйна с 68 дрона и четири ракети, заявиха  украинските военновъздушни сили, цитирани от Ройтерс.

Две балистични ракети Искандер-М поразиха Полтавска и Одеска област, а две авиационни ракети Х-59 бяха изстреляни срещу Черниговска и Сумска област, заявиха украинските ВВС в комуникационното приложение "Телеграм".

Съобщава се, че украинските сили за противовъздушна отбрана са унищожили 31 от дроновете, а за 36 дрона няма точни сведения, като се предполага, че най-вероятно са били прехванати от украинските сили за радиоелектронна борба.

Един дрон продължава да е във въздуха, казаха още украинските сили.

Тридесет и един руски дрона бяха свалени над Киевска, Полтавска, Черниговска, Сумска и Черкаска област, предаде украинската новинарска агенция Укринформ, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от Русия
Русия на Путин: 50 нюанса на мълчанието
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
И като е атакувала, колко храсталака превзе...хахахаха
43
1
 
9
 
! Отговори
До 41 преди 51 минути
Е тук ще намериш само разпрани украински , дето бълват опорки ден и нощ
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
У тяхно село тъй казват " ... я е ..." Ако махнем "я", излиза едно, ако го оставим под въпрос излиза друго. Ко стаа, писачите?
41
3
 
2
 
! Отговори
Батко Анал преди 1 час
Аз пък обичам да пипам мъжки дюпета. Особено девствени русофилски. Да вият за Русия докато ги oнoждам. Ох на батко..
40
2
 
8
 
! Отговори
Курск преди 1 час
Макар и цената да беше необичайно висока, 23 хиляди убити, все пак цената си заслужаваше, Курск добре се продава, на Запад хората са убедени, че след превземането на Курск (за тях Курск е превзет от Украйн) украинците вече побеждават Русия, и всичко си е наред, никой не знае какво става в Донбас на фронта и никой не им казва. Успешна ПР акция беше.
39
1
 
2
 
! Отговори
музикант преди 1 час
Обичам жените.Прекрасни са.Обичам уханието им.П п п п е е е е далите нека се радват на ивицата Гъ,.з на друг пепепепепе-де----дерастВсъщност женското тяло е прекрасно винаги.Много сладуранки съм гушкал.Никак не разбирам обратните как ги кефи да ги таковат в ***.Предпочитам жена да докосвам
38
3
 
6
 
! Отговори
ха ха ха хаааа преди 1 час
Русия спуква гьзовете на укронацистите с ракетни удари по цялата територия на бившата съветска република, а западът не смее да удари по Русия, изпонасраха се от предупреждението на Владимир Путин - ха ха ха хааааа!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
За Крим ми е думата. Май го дадоха вече на Русията? Нещо не чувам за кафе в Ялта и раззодка по крайбрежната в Севастопол. Що така?
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А какво става с плана за победата?
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До Zеленски "До 22. А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Курск?" - осттавиха 23 хиляди нацистки трупа в Курск, ето това става, друго имаш ли да питаш за Курск?
34
0
 
6
 
! Отговори
До Zеленски преди 1 час
О не питай, само вчера са си врънали към 20% от общото завзето... Има кадри в телеграм, навякъде изтърбушени американски джипки MaxxPro и камари от украински трупове, изобщо не са разбрали какво им е дошло...
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Горката Украйна. Преди се хвалеха с 95% успех, сега са под 50% официално. Тежко му на укро-народа с такива лидери.
32
0
 
7
 
! Отговори
До 30 преди 1 час
Че , какво имат урките в Курск,че да е толкова зор някой да връща нещо
31
10
 
2
 
! Отговори
Русофоб преди 1 час
До да. Ами не е важно. Защото рушля ците освобождават едно селце в продължение на един месец с цената на огромни жертви. Ако карат така някъде към 2100 година може и да стигнат до Одеса. Ако още съществува РФ.
30
4
 
2
 
! Отговори
Zеленски преди 1 час
До 22. А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Курск?
29
1
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 1 час
Май теб някой те е опънал щом ревеш с чужди никове
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
"Предполага" се, че всичко било прехванато, но за нещастие на укрите няколко охранителни камери в Молдова са заснели попаденията по летището в Лиманское близо до Одеса... Експлозиите са като мини ядрени бомби... Ф-ките даже не могат да излетят
27
1
 
6
 
! Отговори
да преди 1 час
а за това че са освободили още селища, няма да казваме, то не е важно.....сигурно и като си върнат одеса, и то няма да е важно!...карайте така, ние ще ви вярваме!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Защо като напиша ПППППеддддддееееерррррааасссссссссТ се появяват звездички ве пппппедали маа ви долна фашистка умирисана???
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
А Израел победи ли Хамас?