Руските агенти се крият в посолства

В САЩ броят на шпионите на Москва значително нараства
1 юли 2010 23:41,
69
Руските агенти се крият в посолства
Снимка: Булфото

През последните години в САЩ броят на руските шпиони значително нарасна.

Днес в САЩ действат повече руски шпиони, отколкото в най-лошите години на съветско-американските отношения.

Това заявява в интервю за радио Гласът на Америка изследователят на руските секретни служби Юрий Фелщинский.

Става дума за кадрови разузнавачи, които работят в САЩ под прикритието на други учреждения, например – в посолството или консулствата, уточнява Фелщинский.

Още по темата

В друго интервю за радио Гласът на Америка бивш високопоставен сътрудник на руските специални служби, пожелал да се представи само с псевдонима „Х“, споделя:

„В руското посолство във Вашингтон има група „другари“. Те са създали „общество на дружбата“ или нещо подобно. Тяхната задача – да обединят всички емигранти, които се намират в САЩ, в мрежа и да събират информация“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Д.Бонд преди 14 години
За САЩ пък работят марионетните правителства, като например....
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Първо Русия не е велика сила и второ това че сме малка държава не е оправдание за да сме роби.
58
0
 
0
 
! Отговори
ехх преди 14 години
тая бозица лесно се пробутва на *** които живеят в тая държава - за тях осама -който я го има я не въобще е върколак който живее в тилилейската гора, столицата на париж е франция, европа е в англия а в русия се хранят с танкове въобще страхът е най удобното оръжие срещу собствения умишлено олигофренизиран и ипотекизиран народ - нищо добро не идва
57
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Kogato si malka darjava e trudno da si nezavisim ot nikogo,osobeno ot velikite sili,na4elo s USA i Rusiq.
56
1
 
2
 
! Отговори
Агент Ко Ан преди 14 години
тук агент Ко Ан.сивите вълци отлитат на север! Сряда без пет! Обувките са мокасина, цвят блондин! Да се полее мушкатото!оувър енд аут
55
1
 
1
 
! Отговори
уса преди 14 години
Май Бин Ладен наистина се е капичнал щом на мода се върнаха Шпионските афери...
54
1
 
2
 
! Отговори
До тъпата Кат преди 14 години
Вземи прочети някой ден дефиницията за бананова република. Единствената разлика за Русия е, че не са банани, а газ. БР се характеризира със слаба икономика, смешна валута, корупция, държавен апарат обслужващ фаворизирани монополисти (ГАЗПРОМ), авторитарна власт, липса на малък и среден бизнес.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
РЕ:61Бъди СВОБОДЕН и *** от студ!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Свободата означава право на избор и възможности за развитие.Свободата не е застраховка за охолен живот, а даване на възможност да изявиш своя интелект без цензура.Свободните хора ги уважават и говорят с тях като с равни.На робите им казват да не "плямпат" много че ще им вдигнат цената на газа.
51
1
 
5
 
! Отговори
нн преди 14 години
Нали благожелателните агенти на ФБР и ЦРУ така ни убедиха - По-добре ***,МИЗЕРЕН но 'СВОБОДЕН'отколкото ОСИГУРЕН, ЩАСТЛИВ и СПОКОЕН но 'ПОТИСНАТ'.това било демокрацията - може да лаем по всичко (право на словото) но ни третират като животни (социална обезпеченост):)
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТНТМ
49
1
 
5
 
! Отговори
KGB преди 14 години
интересно МОСАД (израелското разузнаване) ако не ползва емигранти, какво ползва?
48
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
Да бе, горките наплашени американци в "Матрицата". Я ние тука като строшихме и матрица и всичко, та остана само гол червен *** и объл червен мозък, кво хубавко си живеем кат животни.
47
0
 
4
 
! Отговори
До вдъхващият живот преди 14 години
Само един професионален *** може да проповядва насилие и призовава към убийства! Навярно си минал четиридесетте, живееш сам с майка си и тайно онанираш нощем. ***...
46
0
 
4
 
! Отговори
nn преди 14 години
Нещо "борбата с тероризма" не дава резултат. Та се открива нов фронт "шпиона съсед"Тия американци не могат да живеят спокойно - все трябва да има *** да ги плаши....Горките нещастни хора, няма ли кой да ги изкара от "Матрицата"?
45
6
 
1
 
! Отговори
българин преди 14 години
Прав си, "русофилче". Не са руснаците бананова република, не отглеждат банани, а ги внасят. Както и повечето останали храни. И не са зависими от други като банановите републики, а са много по-зависими от тях - от всеки, който се излъже да ги финансира. А най-много са зависими от "собствения" си "военно-промишлен" комплекс, сега обърнат на суровинно-експортен.Ааа, забравих - и времето (погода-та) не им е слънчево като в банановите републики, а бая влажно и със смог (щото си имат промишленост).
44
1
 
3
 
! Отговори
Um преди 14 години
Браво! Много адекватен въпросник!
43
4
 
12
 
! Отговори
Мила коза преди 14 години
Ще използвам присъщия ми книжовен език и сдържан изказ и ще задам следните въпроси към коментиращите тук:1) вие *** ли сте?2) случва ли се звездите да ви го говорят?3) смятате ли, че всичко е заговор на военните?4) мислите ли, че НАТО иска да имплантира микрочипове, за да помогне на евреите да владеят света?Ако имате повече от 1 отговор "ДА", моля спешно да посетите някой психодиспансер или да се самоубиете ритуално, с което да придадете смисъл на съществуванието си.Благодаря и у лево
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички писачи с ляв уклон използват никове за да може после червения комисар да им плаща за бройката.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аматьори