Руснаци се местят у нас с бизнеса и семействата си

Руски граждани "завоюват" градове и градчета по морето
Обновена: 14 авг 2013 12:24 | 13 авг 2013 18:09, Елка Василева
161
Руснаци се местят у нас с бизнеса и семействата си
Снимка: архив, Булфото

Все по-често при закупуване на недвижими имоти в чужбина руснаците избират България. За тях става все по-привлекателно и правенето на бизнес там и затова те купуват недвижими имоти в България и се преместват там заедно със семействата си, пише сайтът Tatre.ru.

Преди няколко години руснаците концентрираха вниманието си единствено върху големите градове в България – Варна и Бургас и се стремяха да откриват свои компании там, но сега те „завоюват“ и малките градчета, сред които Балчик, Кранево и други. Така например в Поморие живеят постоянно близо 4 000 руски граждани, се казва в материала, като се уточнява, че в разгара на туристическия сезон броят им достига до 7000 души.

Първото, с което руснаците асоциират България, е морето, припомня сайтът, като посочва, че и преди почивката на море е била една от основните причини за купуване на имоти в България. Съвременната тенденция обаче показва, че в момента все повече руснаци обсъждат варианта за постоянно местожителство в България, се казва в публикацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
9
 
35
 
! Отговори
Русофил преди 11 години
По добре руснаци, отколкото араби, и евреи. Ако видите какво е в Белгия или Франция..само *** и то не ,като нашите безобидни глупави ***, а от онези които някой ден могат да сринат страната от вътре навън с фанатичните си вярвания.. всеки 3ти гражданин на Брюксел е или черен или арабин...........
52
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По добре руснаци отколкото араби,***,пакистанци индийци,китайски тиняци,мароканци,албанци и прочие.Или вас си ви радват повече гореизброените?
51
7
 
20
 
! Отговори
до 53 преди 11 години
То освен пак те да ни спасят друг изход не виждам.Има едни тяхни апокрифи ,но и не само те свидетелстват ,че и от Византия са ни освободили и от монголите са ни пазили и изобщо големия брат на Волга винаги е бил нашия покровител.Та за Руския хаганат , Стара ,ВОлжска и Дунавска не е темата ,но си е вкоренено.
50
3
 
36
 
! Отговори
BG преди 11 години
На никого ли тук не прави впечатление сайта, включително и на к... журналист написал статията - Tatre.ru ?! Това е татарски сайт а не руски ! И кои са казанските татари ?! Наследниците на канас ювиги Котраг ! IYIВсъщност, уважаеми не руснаци се местят в България, а просто волжки българи се заселват в Дунавска България !Просто нямам думи за простотията на журналистите и на тук написалите коментари !Да плюете по Великата Волжка България, нашите братя по кръв и род !
49
5
 
19
 
! Отговори
999999999999999999 преди 11 години
belite hora sa si beli.
48
8
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 11 години
има араби има и араби, лично мен един мароканец ме светна за новият световен ред преди години и ми показа първия филм на Алекс Джоунс за 11ти септември и от него разбрах за пъкленият план на американо-ционистката мафия за налагане на световна тирания.Ако не беше той какво ли щях да правя сега можеше да съм седерунгел или още по-страшно гербераст.Да си жив и здрав Рашиде мерси ,че ми отвори очите!
47
19
 
10
 
! Отговори
11е преди 11 години
И защо бягат от матушка Раша? Защото са я превърнали в мафиотска свинщина ли?***,като преминат една критична маса за дадено място не след дълго го превръщат в същата *** от ,която бягат.И се местят отново.Един испанец заяви "Руската мафия са настани при нас владеят всичко"Няма място за радост.
46
34
 
14
 
! Отговори
европеец преди 11 години
За съжаление, нормалните чужденци започнаха да избягват България. Само руски скотове може да харесват осраното българско черноморие.
45
26
 
4
 
! Отговори
patica s laina преди 11 години
До АнонименАрабеските имат по-приятен тен, а не са бледи като труп от моргата. Освен това правят вкусни дюнери.
44
18
 
28
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 11 години
Дълбоко в сърцето на всеки истински български патриот е Русия,а още по-дълбоко СССР!
43
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
podobre rusnaci s carkvi pravoslavni.jeni i piene .otkolkoto murgavite i tiq turc......jamiite im.hahahhah
42
6
 
18
 
! Отговори
Comodo dragon преди 11 години
а дано, ама надали! Трябват ни поне 100 хил., ама в тая *** едва ли ще акустират...
41
15
 
35
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 11 години
Здраствуйте братушки - не съм си мислил, че ще бъде казано това след освобождението ни от хитлеристка германия !
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До muzaka: ЕЙ , САМО ЗА ПАРИ ЛИ МИСЛИТЕ ...... ТОВА Е ЗЕМЯТА НА КОЯТО СА ЖИВЕЛИ БАЩИТЕ НИ, И НА КОЯТО ЩЕ ЖИВЕЯТ ДЕЦАТА НИ. САМИ ЛИ СМЕ ,ОТ НИЩОТО ЛИ ДОЙДОХМЕ ТА ЗАБРАВИХМЕ ЗА ТЯХ. ЗА ТОВА В АНГЛИЯ ИМА РОДОВИ ИМЕНИЯ И ЗАМЪЦИ НА ПО 500 ГОДИНИ,А НИЕ ТУКА НЕ МОЖЕМ ЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ДА ОТГЛЕДАМЕ В РОДНА КЪЩА. ВСЕ ДА ПРОДАВАМЕ МИСЛИМ. СТАРИТЕ ХОРА КАЗВАТ: ЗЕМЯ И ЗЛАТО НЕ СЕ ПРОДАВАТ,САМО СЕ КУПУВАТ.А ИВАН ГРОЗНИ Е КАЗВАЛ: ЗАВЗЕМАЙТЕ ЗЕМИ, ХОРА ЩЕ СЕ РОДЯТ ДРУГИ. И ЗАТОВА РУСНАЦИТЕ СА НА 2 КОНТИНЕНТА.
39
21
 
44
 
! Отговори
ЛЕНИН преди 11 години
АКО КУПЯТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НАЙ -ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВЯТ.....НАВРЕМЕТО НИ ОСВОБОДИХА И НИ СЪЗДАДОХА ДЪРЖАВА НА ГОТОВО .НО СЕ ВИДЯ ЧЕ НЕ СТАВА.....
38
8
 
48
 
! Отговори
истината преди 11 години
след 25 г грабежи, неистово насилие, и м геноцид, българия която е вече полуциганска джамахилия има избор или , арабска или ***, или красивата източно православна кръв на братята славяни. аз за мен избрах, да живей русия не искам *** педофили..
37
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма нищо лошо в това. По средиземноморието в Испания се заселват много руснаци и са много добре приети. Оживяват пазара на имоти и бързо се интегрират. По-добре да идват руснаци в България, защото държавата ни започва много бързо да се ***, поради голямата раждаемост при *** и емигрирането на много българи.
36
6
 
56
 
! Отговори
do 34 преди 11 години
На майка си и баща си ли земята си продал? Коя твоя земя е продадена? Предпочитам руснаци пред ***
35
4
 
39
 
! Отговори
muzaka преди 11 години
Аз нямам по=добри клиенти от руснаците.Имам машиностроително предприятие.Договора си го подписва на чаша водка.Това съм договорът =ми го каза преди 12г.един руснак от Тула.,Аз съм договорът,,.Сиреч думата ми е договор.Хайде сега в тази криза ,опитайте се да сключите Вие договор с :1.немец или който и да е европеец2.американец или някой от Северна или Латинска Америка3.Азиатец/без значение какъв/
34
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 10-12 години турските банки раздадоха кредити в размер на 50-60 хил.долара с условие да се купува земя в България. Раздадоха ги само на българските изселници. турците не ги търсиха тези кредити но след определен период от време ги придобиха по право. сега дпс натискат за закона за продажба на българска заемя на чужди граждани и фирми.И сега познайте КАК ДО ПАЗАРДЖИК ЗЕМЯТА ЩЕ Е ТУРСКА, А РУСИЯ ЩЕ ЗАПОЧВА ОТ ШУМЕН СИГУРНО.