Фетел с още една крачка към титлата

Германецът смаза конкуренцията в Гран При на Сингапур
Обновена: 23 сеп 2013 06:56 | 22 сеп 2013 19:05, Веселина Йорданова
4
Фетел с още една крачка към титлата
Себастиан Фетел. Снимка: Ройтерс

Себастиан Фетел записа една от най-категоричните си победи през този сезон, спечелвайки състезанието за Гран При на Сингапур.

Германецът направи перфектно състезание и победи с повече от 30 секунди пред втория Фернандо Алонсо. Дори и излизането на колата за сигурност в средата на състезанието, която стопи натрупания до този момент аванс, не можа да спре Фетел към победата.

Така той записа трети пореден успех и 7-ми от началото на сезона, увеличавайки преднината си в класирането пред Фернандо Алонсо на 60 точки.

Испанецът от своя страна за пореден път извлече максимума от колата си и финишира на второ място, след като потегли 7-ми.

Още по-впечатляващо състезание направи Кими Райконен, който от 13-та позиция на старта успя да се изкачи на почетната стълбичка.

Подробности четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Себастиан Фетел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
***JANA*** преди 10 години
****KIMI E PERFEKTEN ****SABASTIAN SASHTO***SARADI TJX GLEDAM FORMULATA***SLED SHUMAHER TE SA NAI INTERESNITE***YSPEX I NA DVAMATA***
3
3
 
2
 
! Отговори
MMM преди 10 години
За мен пилот номер едно във Формулата на този етап е Кими. Изключителен талан, който във времето се разви и се превърна в истински професионалист. Не виждам друг пилот, който може с по-слаба кола да изпреварва, да прави бързи обиколки и да успява да щади гумите до такава степен. Само загледайте изпреварванията му през последните две години и ще видите, че той обикновенно ги прави на места, където мощността на двигателя не е ключова. Дано не го направят втори пилот във Ферари...
2
6
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До АнонименЛигльо инфантилен
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Машина...още три титли и настига Шумахер !