1665 души починаха от коронавируса

Китай отчина спад на заразените
16 фев 2020 08:13,
39
1665 души починаха от коронавируса
Снимка: БГНЕС

Броят на новите случаи от коронавирусната епидемия в Китай спадна за трети пореден ден в неделя, като ръководителят на Световната здравна организация предупреди, че е "невъзможно" да се предвиди как ще се развие епидемията. Броят на починалите достигна 1 665, предава AFP, цитирана от "Фокус".

Още по темата


Към неделния ден починалите от вируса са 142. Вече са заразени над 68 хиляди души, но броят на новите случаи на щама COVID-19 продължава да намалява на фона на първия случай на починал извън Азия пациент – във Франция.

В най-тежко засегната китайска провинция Хубей броят на новите намалява за трети пореден ден, а броят на починалите остава равен на предишния ден. Броят на новите случаи в други части на страната продължава да спада за дванадесет поредни дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Именно! Това е най-грижливо избягваната информация, откакто започна епидемията. А не е да не ни проглушават ушите с ежедневни сводки. Което означава, че ковид-а си е генетично оръжие пар екселанс!
9
5
 
5
 
! Отговори
Заблуденo детенце преди 4 години
Kакво става в Cеверна Kорея
8
7
 
4
 
! Отговори
вервайте им преди 4 години
има ли някой който вярва на Френската История, че умрелият е "80 годишен китайски турист" - вие представяте ли на 80 години, първо да издържите 40 часовото пътуване от Китай (да, толкова отнема, справка - документалният филм на Британският Канал 4 за Евакуирането на Британските Граждани от Ухан) и след това да имате сили и за туристическа активност. Тоя 80г трябва да е извънземен, а и аз поне 80 годишни туристи от Китай не съм виждал!!
7
2
 
7
 
! Отговори
спад?! преди 4 години
за последните 24 часа Умрелите са 143, което е Най-много за 1 ден до момента, а новозаразените, т.е. новодиагностицираните, че са болни са близо 2 000, което е обичайната бройка. Аз забавяне не виждам, не само това ами още 1 новозаразен във Франция след като вчера и 1 умра във Франция.
6
1
 
3
 
! Отговори
дете на демокрацията преди 4 години
БезСмъртен Съм!
5
2
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Дойде ли вируса тук,ще ни хване по бели *** !!
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Африка се справиха с ебола, че в Китай ли няма да се справят с лечимо заболяване. Ебола е позната болест от много години и досега няма изнамерена ваксина или технология за лечение.
3
1
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
1 - японецВсичко друго са китайци.
2
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боли ме шпека за Катай.Всеки който се мисли за повече от другите налрая го дуа.Азиатцоте новоте нацисти не са изключение.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко от тия 1665 не са китайци?