15 примера за това как партньорът ви показва, че ви обича

Купува ви значими подаръци, а не просто подаръци за отбиване на номера
15
15 примера за това как партньорът ви показва, че ви обича
Снимка: Istock

Ако вашият партньор не е от най-разговорливите и склонни да споделят чувствата си, това не означава, че не ви обича. Не всеки мъж казва „обичам те“ по няколко пъти на ден. А и не е нужно. Понякога действията могат да говорят много повече за чувствата, отколкото думите.

Не всеки изказва чувствата си гласно. Мъжете по-трудно изказват обичта си с думи, отколкото жените. Но пък те са майстори в изразяването без думи. Стига да говорите любовния език на любимия си, можете да познаете с кои действия се опитва да ви каже без думи, че ви обича.

Ето 15 примера за това как партньорът ви показва, че ви обича, без да казва и думичка.

1. Целувките му са дълги и страстни.

2. Неговите приятели ви обичат и харесват.

3. Обича да е близо до вас винаги, когато има тази възможност.

4. Усмихва се, след като ви целуне.

5. Слуша ви много внимателно.

6. Стои изправен, когато е до вас или говори с вас. Това е несъзнателен начин един мъж да покаже, че е готов да направи всичко за вас, да ви защити.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
16. И да не омеква преди 2 години
... когато трябва да е твртд* !... (най- успешната теле-реклама..."Юбимка" на децата)
3
8
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 2 години
В днешно време няма любов има интереси, в повечето връзки, има и малки изключения. Това е истината, нашето общество се разпада и се превръща в маса, която иска да задоволи елементарни нужди и това е. От сега нататък няма да има стабилни бракове от типа на 30-40 години. Изкарват по 1-2 и аре кой от къде е.
2
7
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Аз също бях при една във факултета, ама не и повярвах, тя ми вика - ми како, ела с мен на гробищата в три и половина през нощта да се убедиш, че е верно, ааа не викам, не, не, тръгвам си. Ша си намеря друг мОж
1
10
 
5
 
! Отговори
Загубих любовта си.. преди 2 години
Ходих преди месец при една стара ромка в кв. Факултета, за която ми казаха, че правила магия за заключване на любовния живот, щото гаджето ми ме напусна заради друго момиче и исках той да страда. Поиска ми негова дреха, занесох й, платих й определена сума, каза че магията се прави 3 нощи срещу полукървава и полубяла луна, ми окей. Ама вчера разбрах, че е болен от рак, отидох при ромката, викам кво направи бе, ми казва, така нито ще е неин, нито твой.