10 реплики, с които той показва, че ви харесва

Има някои неща, които един мъж би казал само ако ви харесва
19
10 реплики, с които той показва, че ви харесва
Снимка: Istock

Начините, по които можеш да кажеш или покажеш на някого, че го харесваш, са много. Както жените, така и мъжете имат своя арсенал от начини да демонстрират чувствата и симпатиите си. Когато един мъж наистина харесва една жена, той ще ѝ го покаже не само с действия, но и с думи. Има някои неща, които един мъж би казал само ако ви харесва. Той ще ви го каже в разговор или ще ви го напише в съобщение. Това са техните сигнали и начини да покажат, че искат ясно да разберете, че ви харесват.

1. „Това ми напомня на теб“.

Това изречение показва, че мъжът мисли за вас. Той се сеща за ситуации с вас, споделени моменти, неща, които сте казали и които му напомнят за вас в дадената ситуация. Този начин е деликатен, неагресивен и е по-скоро характерен за мъже, които не са алфа и които имат лек страх от отхвърляне и нараняване. По-скоро е намек, с който да ви подскажат, че имат симпатии към вас.

2. „Мога да ти помогна с това“.

Мъжете обичат да са необходими. За тях е важно да знаят, че могат да помогнат на жените, да поемат част от тежестта, с която нежният пол се сблъсква. Кодирано е в природата им да се притичват на помощ, когато една дама има нужда от това, макар да не става въпрос за кой знае колко тежка задача. Мъж, който ви харесва или е влюбен във вас ще предложи помощта си.

3. „Изглеждаш страхотно“.

Ако той ви каже, че изглеждате страхотно, не се замисляйте дали е от любезност или не – това е начин да ви покаже, че ви харесва. Обърнете внимание на комплиментите, които прави. Те говорят красноречиво.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз само една знам - " Ща плющя при всички положения. "
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лапай и връти, после съ мандръсаме!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таквиз кифтета и мама не може да прави
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
-1:"Сакаш ли а ме фанеш за дедавиа ?"
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той дето пишеш ежиси науката нема да се получи със болни хора немаме работа
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходих на лекар откачалка
5
4
 
6
 
! Отговори
Селянин с колело преди 2 години
Тоя ще да е бая срамежлив щом използва такис реплики.Аз на мойта жена преди много години запознахме се и аз и казах че ми се дупчи.И готово
4
3
 
6
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Поканете другаря Методи Механджийски . Той е готов за всички тялото си да отдаде , до късмет да ви доведе . Вие само се усмихнете и гащите си свалете . За друго не мислете . С любов и нежност ще ви възнагради , ще ви оплоди и с късмет ще ви дари . Детето " Чудо " ще ви се роди . Дупето ще ви разцъфне . Вие го смажете и пенисът му усетете . С проникващият му член той до екстаз ще ви доведе . На мъжът ви тялото си ще отдаде и пенисът му ще прибере . Устните си ще отвори и течността ще му разтвори.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ся вече никой няма да смее да казва тези реплики, за да не вземе някоя ypуспия да си внуши, че я харесва и да му се залепи. Осакатихте комуникацията с тази статия.
2
4
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Само да та гепна Радке дънките щи цепна :)))
1
5
 
16
 
! Отговори
11 реплика преди 2 години
"Само да те гепна"