Какви сте в любовна връзка според цвета на очите ви?

Вижте повече за себе си
21 юли 2023 20:25, Михаела Лазарова
9
Какви сте в любовна връзка според цвета на очите ви?
Снимка: Istock

Всички сме чували приказката, че „очите са прозорец към душата на човека“. Според психологията човек може да познае настроението на друг чрез очите и дори да открие тайни за неговата личност. Очите рядко лъжат, когато показват емоции като завист, радост, влюбеност, тъга, гняв. Всеки човек е уникален по своята същност.

Има редица неща във външността ни, за които се смята, че могат да разкрият много за това дали сме креативни, дали имаме ниско самочувствие, дали сме енергийни вампири или верни приятели. Оказва се, че по цветът на очите можем да разгадаем донякъде какъв е човекът в любовните си връзки. Ако ви е любопитно да разберете, вижте повече в следващите редове. 

Кафяви очи

Това е най-често срещаният цвят очи в световен мащаб, но разбира се не означава, че не са магнетични. Хората с кафяви очи са чувствени в любовта. Във връзката биха могли да са много интензивни и напълно отдадени на партньора си.

Пъстри очи

За тях може да се каже, че са покорни хора в любовта. Пъстрите очи не се срещат толкова често, но са изключително красиви, магнетични, мистични дори. Друго, което може да се каже за притежателите на този цвят очи е, че са мили, лоялни в любовта и дълбоко интелигентни. Важно е да работят върху силните си страни, за да могат да се откроят. В любовта харесват флирта, играта, но са и открити за емоциите си, което понякога ги среща с партньори, които не са достойни за тях.

Черни очи

Цветът на черните очи може да се сбърка с този на кафявите очи, но тук влизат две групи хора. Тези, които наистина имат черни очи и тези с кафяви очи, но твърде тъмни, до степен да изглеждат почти черни. В романтичните си взаимоотношения те са предпазливи и мистериозни. Трудно се доверяват, но щом ги накарате да се отворят към вас, те стават интензивни и страстни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Директни и Прями!
5
0
 
1
 
! Отговори
Терминатор Т100 преди 11 месеца
Най-корави са тези с едно синьо и едно червено око.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вече няма сини, черни, че е дискриминационно. Вече всички ще сме зелени.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Михаела, ти имаш много хубави... ******и
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дайте сега и според формата на ноктите, за да е пълна простотията. Чудя се как ви ги раждат главите.
1
0
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
Вечния мрак вече не върховен потенциал:)))забрави за ази идея...