7 начина да станете по-добри в леглото

Забавете темпото на финала
24
7 начина да станете по-добри в леглото
Снимка: Istock

“За да се развивате като личност, никога не трябва да спирате да се учите”, тази максима е приложима за всяка област от живота, включително и за интимната. Ако усещате, че любовният ви живот е “зациклил” и напоследък не сте склонни да опитвате нови неща, в следващите редове ще ви предложим няколко идеи как да разчупите рутината. Как да бъдете по-добри в леглото? Ето няколко идеи:

Бъдете егоисти в сексуално отношение

Може би повечето дами не осъзнават, но всъщност мъжете обожават да гледат как една жена се разхожда гола. Със сигурност това, че давате вид, че сексът с партьора ви харесва, го възбужда още повече. Ето защо, не бъдете стеснителни в леглото. Бъдете егоисти – правете секс в позите, в които ви харесва, водете ръцете му там, където искате, покажете му от какъв вид стимулация имате нужда. Разбира се и тук не бива да изпадате в крайности, защото ако не се фокусирате върху неговото удоволствие, рискувате той да се отдалечи от вас. Така че в идеалния случай, бъдете егоисти, но не всеки път.

Опитайте нова поза

Макар и това да е първото нещо, което ви идва на ум, може би когато се устремите към спалнята, вие сте по-склонни да правите нещата така, както винаги. Ето затова, следващият път, когато сте в настроение за ласки, имайте едно наум и подтикнете партньора си да опитате нещо ново. Можете предварително да разгледате в сайта и да почерпите идея за позата, която би ви харесала.

Играйте мръсно

Можете да изненадате партньора си и вас самите, като следващият път когато правите секс, вземете нещата в свои ръце. Не се срамувайте и му кажете всичко, което бихте искали да му направите, а за да стане играта ви още “по-мръсна”, накарайте го да повтори казаното от вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В леглото сте с човека, когото обичате!
8
0
 
6
 
! Отговори
Ха ха преди 9 месеца
Бъдете тесниччки, чистички и въртеливи в движенията, неземни и неповторими. И, без правила се случва това и всичко засия.....
7
2
 
6
 
! Отговори
прозтаг преди 9 месеца
Канете по-често гости на купон в задния двор!
6
2
 
2
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Бай Илийчо 7 Не, че Вие точно блестите с ум :), но щом казвате :)
5
2
 
7
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 9 месеца
Бай Илийчо е написал ама го трият .Ама да ти кажа правичката и на мен ми е писнало от прозти пу.ки .
4
2
 
4
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
Учудена съм колко малко коментари има под статията :) Дори Бай Илийчо е пропуснал да ни напише обичайния си съвет, който силно ни е омръзнал :)
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Първо и казвате нежно на ушенце - Скъпа ще ти скъcaм г3. А след това и го скъсайтe..
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво Мише! Всеки ден те моля да пишеш за секса и ти най-после изпълни молбите ми. Благодаря, продължавай в този дух. Не те бива да пишеш за друго, но в писането за секс си добра.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре. До колко удара в минута не се разбра ?