Тайните на страхотния секс

Споделете това, което желаете
23
Тайните на страхотния секс
Снимка: Istock

Плътските удоволствия не са само за забавление. Те са и една от най-висшите форми на общуване. Всеки път, когато сте с партньора си, вие му отделяте не само време, но и емоция. Ето защо, ако искате да превърнете секса в наистина запомнящо се изживяване, в следващите редове ви споделяме някои от тайните как да направите това. Ето ги и тях:

Правете секс

Звучи странно, нали? Но колкото по-често се отдавате на забавления под завивките, толкова повече желание ще имате да го правите. Понякога няма да сте в настроение, когато партньорът ви е, но в такива случаи го помолете да отдели малко повече време за любовната игра и не след дълго ще влезете „в ритъм“ и ще можете да си прекарате страхотно.

5 съвета за презареждане на любовта

Мастурбирайте

Освен удоволствие, мастурбацията може да ви донесе и ползи за здравето, в това число – намаляване на риска от определени заболявания и дори повишаване на удовлетворението ви по време на секс. Мастурбацията е нещо, което трябва да продължите да практикувате, дори когато редовно правите секс с партньор. Глория Брейм (доктор, клиничен сексолог) споделя, че самозадоволяването трябва да стане редовна част от вашата рутинна лична грижа, нещо като миенето на зъбите. „Мастурбацията е част от здравословния сексуален живот“, казва Брейм. „Тя е напълно безопасна и безобидна.“

Какво да очаквате от секса, след като навършите 40 години

Не чакайте вечерта, за да правите секс

За съжаление, често пъти се случва така, че работните задачи и ангажиментите около домакинството ви изтощават и това се усеща най-много вечер. Може би има моменти, в които искате само да гледате неангажиращо в екрана на телевизора или телефона. Ето защо, вместо да се чувствате гузни пред себе си и пред партньора си, променете рутината. Забравете за стереотипите и разпалете огъня на страстта сутрин, веднага след работа или пък по време на любимото ви вечерно шоу.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не можеш да я унижиш!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 19 - Ами другият, който редовно ни уведомява какво прави в двете нули при -4 градуса? Освен буйстващите лyдu има и кротки такива, които се изявяват по форумите и някои от тях отдавна са се кротнали тук.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой сложи плюсове на първия коментар, само за миришещи крака пише всеки ден, улава работа
13
0
 
2
 
! Отговори
Списаревски преди 8 месеца
Мише, я ги мани тия дето те плюят долу - дай ми телефона си направо, пък ние ще се разберем...
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Авторката се дупи на всеки срещнат на улицата явно. А на работа сигурно и кенефите са добро място за свършване на някои задачки.
11
0
 
11
 
! Отговори
... преди 8 месеца
Авторката и редакцията копаят дъното с тези текстове. Сексологията е някакъв дял от психологията, но мога да се обзаложа, авторката име единствено практически опит...
10
0
 
10
 
! Отговори
Рецепта преди 8 месеца
Преди секс направете вкусен кекс и след секс му сервирайте от този кекс. С кафенце! Ще му направите много добро впечатление, ще дойде пак. Даже може да започне да идва редовно. За да постигнете това, освен кескс след секс му слагайте обилна софра или след кекса му сипете и уиски.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хубав ден!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига да се обичат, те се отдават и ги разкриват заедно!
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледам Мишето пак е засърбяло и яко преписва статии от Аз жената. Пародия на медия и Мише намери си нова работа че нещо не те бива.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не преяждайте преди секс. Най-добре е поне три часа преди секс да не се храните. Така хем ще сте по-гъвкави, хем няма да ви мъчат физиологични газове. Тези ограничения не важат за шоколада, ако на мъжа му е нужно да яде сладки неща преди да прави секс. След креватната гимнастика може да сложите софра.
5
2
 
16
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 8 месеца
Разкрепостена мадама и голема паламарка .
4
0
 
23
 
! Отговори
Нагазян Изодзадзе преди 8 месеца
След дълги научни спорове, международен екип от учени сексолози с участието на Нагазян Изодзадзе (Армения), Н. Кобилкина (Русия) и Свами Шибaнaнда (Индия) стигнахме до единодушното заключение, че секса по своето същество си е живо ebaнe....
3
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Питайте Димата Медведев, Шойгу и кремълския пcиxoпат-джудже за тези тайни!
2
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тайната е да не го правите с една и съща жена
1
26
 
4
 
! Отговори
Моята баба едно преди 8 месеца
време, като били с дядо нещо като гаджета, ходили, каквото правили правили и един ден баба бременна. А още не било женени с дядо. Майката на баба от срам, че ще тръгне име на дъщеря й, и целия град ще говори (а нашият град не е малък) за това, в онези времена абсурд извънбрачни деца, 9 месеца не дала на баба да излиза. Когато станало време за раждане майката на баба я завела някъде в гората, там родила бебето, майката на баба го удушила и заровила.