Любовен триъгълник и зодиите, които най-често попадат в него

Представителите на три знака изпадат най-вече в тази ситуация
14
Любовен триъгълник и зодиите, които най-често попадат в него
Снимка: iStock

За съжаление в наши дни темата за романтичните връзки често е свързана с разочарования и изневери. Не е лесно да намериш партньор, който да ти бъде лоялен, с когото да си съвместим на всички нива и разбира се, който да те обича безпрекословно. Много хора в днешно време сякаш гледат да държат „възможностите си отворени“, когато става въпрос за сериозен любовен ангажимент. В епохата на мимолетните връзки на безнадеждните романтици по света им е най-трудно.

Пълно е с личности, които излизат на срещи с по няколко души наведнъж (в различно време, разбира се), които поддържат две паралелни романтични връзки или пък минимум флиртуват с по няколко потенциални бъдещи партньори едновременно. Най-често това са представители на зодиите Близнаци, Везни и Стрелец, за които участието в любовен триъгълник не е нещо необичайно или странно. Тези личности мразят скуката и като цяло са малко нерешителни, което е другият им проблем.

„Засядането“ в една романтична връзка не е за всеки и определено не е за хората от тези три астрологични знака. За тях излизането по срещи е по-скоро вид проучване на техните възможности и целта им рядко е веднага да се установят в сериозни отношения с някого.

Не очаквайте личност, родена под знака Близнаци, Везни или Стрелец, веднага да отреже всичките си потенциални ухажори, само защото е излязла на една или няколко срещи с вас!

А ето и защо личностите от тези три зодии често се оказват в любовен триъгълник:

Близнаци: От скука и/или свръхобщителност

Като променлив въздушен знак любопитството на Близнаците е склонно да поеме водеща роля в романтичните им дела. В резултат на това може да се окаже, че те участват в множество връзки наведнъж. Хората от този знак сякаш не приемат прекалено сериозно любовта и връзките като цяло.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Ммм..не преди 1 година
До Кокорчо Не, не е ненормално, просто е стандартна процедура...
9
2
 
0
 
! Отговори
Кокорчо преди 1 година
Не ми става пацата, какво да правя? Видя ли обаче мъж, полудявам от желания да му го взема с уста и да ме обладае! Това нормално ли е?
8
1
 
1
 
! Отговори
ФлякФ преди 1 година
Мила фантазьорке, Теодора Драгоева, няма връзка със зодиите, а с вродения и грижливо генно поддържан *** на някои индивиди от двата нормални пола. Затова едно време са разследвали родата за подобни дефекти... Нарича се изкуствен подбор и селекция. Приложение е имало върху човеците и животните.
7
0
 
6
 
! Отговори
Пешо от с.Мечка преди 1 година
Какъв триъгълник бее - познавам жена "Стрелец" с 20 ъгълника бее....
6
1
 
6
 
! Отговори
Любовни триъгълници преди 1 година
създават момичета, на които още в пубертета е внушено, че основна задача на живота им е да се омъжат изгодно. На брака гледат като на цел "да се продадеш на висока цена". Така ги учат майките им. Поне няколко пъти чух от различни жени да казват за дъщерите си "Скъпо ще я продам!" И окото им не мигва, нямат чувството, че това звучи грозно. Изглежда, че и те самите навремето са били възпитавани така. И девойката излиза с един, но потайно преспива и с друг, по-перспективен, но труден за завоюване.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавам мъже "Везни", "Стрелец" и "Близнаци", които са класически свалячи, въпреки че се случва да се влюбят, да имат продължителни връзки и дори да създадат семейство. Женкарството е сегмент от природата им, част от техните характери.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто Киро - Лена картечарката и Мирчо ямболски ахмак :)))
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма триъгълник!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шведите на шведски тройки :)))
1
3
 
6
 
! Отговори
пришълецът преди 1 година
Cъчма ли съм гюле ли съм:)))