10 грешки, които жените допускат, когато търсят любовта

Говорите за брак
13 окт 2023 23:00, Михаела Лазарова
64
10 грешки, които жените допускат, когато търсят любовта
Снимка: Istock

 Когато една жена започне да се среща с нов мъж, то в повечето случаи, ако той ѝ допада, тя ще има желанието да задълбочат взаимоотношенията си. В желанието си да бъдем с човека, когото искаме, особено ако не сме имали дълго време връзка, можем да допуснем грешки, които бързо да намалят шансовете ни.

Вижте 10 грешки, които жените допускат, когато търсят нова връзка.

1. Твърде рано повдигане на темата за обвързването. Някои жени са твърде нетърпеливи в това да се обвържат, щом срещнат нов мъж, който им харесва. От друга страна, мъжете могат да бъдат хванати неподготвени и да се почувстват така, сякаш губят свободата си, дори и в настоящия момент да са се фокусирали само върху тази жена, а да не се срещат с няколко.

2. Винаги мислите негативно. Може да е доста уморително да бъдеш с партньор, който през повечето време е негативен и прави атмосферата потискаща. Мъжете трудно биха се установили във връзка с такава жена.

3 въпроса, които да си зададете, когато връзката ви не върви

3. Не се съобразявате с това, което чувства партньорът ви. Той може да няма желание да се обвързва, а вие да смятате, че това ще се промени с времето. Затова е важно още в началото на взаимоотношенията си да обсъдите кой какви очаквания има.

4. Придавате твърде голямо значение на връзката. Каквато и да е връзката, индивидуалността е важна. Въпреки че е важно да се грижите за другия човек в една връзка, не бива да забравяте себе си, за хобитата, навиците. Също така, мъжете не обичат, когато им се отдава твърде голямо внимание.

5. Сравняване на вашата любовна ситуация с тази на вашите приятели, познати. Това е сериозна грешка, когато търсите любовта и искате да създадете пълноценна връзка. Сравняването на отношенията ви с другите е досадно за мъжете, но също така може да подведе вас в грешна посока като поведение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Мирена Йорданова преди 6 месеца
Уважавана адвокатка съм и съм влюбена още от ученическите си години в най-добрата си приятелка Смайли, но се притеснявам да се разкрия пред родителите си...Имам съпруг и дете, но все още мечтая за онази изгаряща любов между мен и моята Смайли.
23
0
 
2
 
! Отговори
амиииии преди 8 месеца
Ако се харесват, няма правилни и неправилни неща. А ако не, и наизуст да научат горенаписаното и само по него да действат, пак нищо няма да стане. Любовта с нищо не може да се сравни, там няма правила и "точни съвети", тя дори с думи не може да се опише. Така че, да живее любовта!
22
3
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
Ей, таа Михаела си остана системно недоевана. Се некви такива глупости и в главата...
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Заради такива статии има демографска криза. Истината е, че единственото правилно решение за жените, а и за мъжете са уредените бракове, при възможност в по млада възраст. В противен случай се навлиза в безкраен кръг от правилни и неправилни "избори" на партньор.
20
4
 
6
 
! Отговори
Svetlio преди 8 месеца
Основната им грешка е,че веднага започват да пускат в задния двор инччовека до тях бързо разбира за какво става дума!
19
1
 
3
 
! Отговори
хе хе до 2 преди 8 месеца
О, нетно либе, приятни сънища!Лека нощ, да спиш в кош и да сънуваш златен грош....
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще кажа, само ,че този,който е написал всичко това е един неправилен мъж и трябва да върви там от където е излязал.. Има свестни.мъже, които искат да имат собствено семейство и деца .
17
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щом един мъж не си озакони извънбрачната връзка в продължение на 3 години мах, той трябва да бъде оставен от своята партньорка и тя да не си губи времето с такъв, да върви на майната си!!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъжът и на змия налита като го засърби порът в гащите.
15
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Т
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жените правят грешки, като не попаднат на парвилния мъж.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ок за кого обаче??
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само 99% мъже са безгрешни и вечно девствени! Хахахахах...
11
4
 
5
 
! Отговори
... преди 8 месеца
ama 4e komentari ima dolu
10
5
 
4
 
! Отговори
Млад Мъж преди 8 месеца
Аз искам да има романтика като по филмите!
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вече са я намерили!
8
3
 
15
 
! Отговори
Честа грешка преди 8 месеца
Той е видял клипа, в който ви лашкат трима, а на другия ден вие не му давате отзад.
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако не е нагонът, мъжът няма причини да се обвързва с жена. Така че жените едва ли правят грешки, или те не са решаващи. Решаващи са сигналите дадени от пещеристите тела на мъжа. Даммм ....
6
4
 
6
 
! Отговори
Той недоумява преди 8 месеца
Защо тя се обижда и му иска обяснения заради държанието му спрямо някои жени?Той е убеден, че когато са в компания трябва да е любезен с всички присъстващи дами и да им прави комплименти, защото това ги радва.Дамите са очаровани и му отвръщат с мили думи. Според него това е бон тон.Тя обаче си мисли, че той флиртува с цел да провери дали някоя от тези жени го харесва и е убедена, че тайно ще поиска телефонните номера на някои от тях и че всичко това я унижава в очите на околните. И ето ти драма!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много сте разширена отдолу?