Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата

Забравяме за широките модели за известно време
15 окт 2023 16:42, Дарена Найденова
11
Структурирани и впити дрехи – модата през есента и зимата
Снимка: iStock

Овърсайз и широките дрехи може да са били норма за стил през последните няколко сезона, но есента и зимата носят със себе си нещо съвсем различно. Вместо широки и просторни, през този сезон ще видим много стегнати и структурирани модели, които предлагат по-изчистен вид.

Дизайнерски къщи като Saint Laurent и MM6 Maison Margiela вече са подхванали тази тенденция и са я превърнали в елегантни дизайни, които могат да променят есенния и зимния ни гардероб. Блейзъри, палта и панталони са само няколко елемента, които можете лесно да включите в ансамблите си за студено време, за да получите по-изтънчен външен вид.

Скроените визии в следващите сезони не се отнасят само до ръкавите и подгъвите – целта на тенденцията е да придадете на вашия силует структуриран, но контрастиращ вид. С по-широки рамене и стегната талия, тези части работят за лесна визия на пясъчен часовник.

Плисираните детайли по долнището ви могат да ви помогнат да създадете илюзия за по-дълги крака и по-висока фигура. Всичко това ще ви помогне за създаване на елегантен, модерен и устойчив гардероб. Способни да издържат няколко сезона, не е нужно да се притеснявате за дълголетието на тези нови допълнения към вашия стил.

Разберете повече кака да носите структурирани и впити дрехи от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: впити дрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
До номер 8 преди 1 година
Зависи какво се има предвид под аглетично тяло. Мацките с мускулести прасци тип римски пехотинец някакси не е окей да се носят с дънки с впит крачол, ако ще да нямат грам мазнина по себе си. Батките с вратове като вековни дъбове също са леко странни, като се нацедят в тениска, един размер по-тясна, та да им изпъква аполоновата физика.
7
2
 
9
 
! Отговори
Христо преди 1 година
И за мъже и за жени, ако нямаш атлетично тяло, по-добре не носи дрехи по себе си, защото изглеждаш трагично и комично. За пълнички, дебели, такива с наднормено тегло и кльощави си има широки дрехи да не им се смеят хората. Дрехите по тялото са само за атлетични тела.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5Дрехите по тялото не стоят добре на всеки тип тяло. Шефа е със шкембе и носи слим фит риза която му подчертава шкембето.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако един човек не е с наднормено тегло най-добре ще изглежда ако носи дрехи по тялото. Пробвал съм овърсайз тишърт и не ми седи добре понеже съм слаб.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, истинско удоволствие е да видиш някоя бетонобъркачка, която се е вцедила в дрехи, впити по тялото й, всичко е на паласки и виси.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Овърсайз дрехи? Брей, тая писачка съвсем забрави бългериънския лангуидж, да му се не сий, начи!
2
3
 
9
 
! Отговори
стилист преди 1 година
Кой ви излъга ? Точно сега започват да излизат изключително широки дрехи на мода !
1
3
 
10
 
! Отговори
Мода преди 1 година
Спецялно за жените които похапват хляб повечко. Да се виждат паласките.