Кои зодии навлязоха в по-щастлив период след съвпада на Меркурий с Венера

Дали сте сред тях
19 юни 2024 18:00, Теодора Драгоева
5
Кои зодии навлязоха в по-щастлив период след съвпада на Меркурий с Венера
Снимка: iStock

В понеделник, 17 юни, Меркурий направи съвпад с Венера в знака Близнаци. Този транзит ще се отрази най-положително на четири зодиакални знака, особено по отношение на даване и вземане. С други думи, хората от тези зодии ще могат да разберат истинското значение зад това, което се случва в живота им.

Те ще отварят сърцата и умовете си за идеята, че могат да правят пари, могат да създават изобилие, могат да раздвижат любовния си живот, защото всичко това е по силите им. Това е новата ера на късмет, богатство и голямо щастие за  личностите от тези знаци. От тях зависи да кажат „да“ на тази поредица от събития и да отворят сърцата си за идеята за просперитет и положителна енергия.

А ето и кои са тези четири астрологични знака, които навлизат в по-щастлива ера, благодарение на Меркурий в съвпад с Венера на 17 юни 2024 г.:

Близнаци
На първо място, все още сме в периода на рождениците от зодия Близнаци, така че те ще бъдат напълно отворени към идеята, че каквото и да е намислила Вселената за тях, то ще е за добро. Идеята да пожънат плодовете на своя упорит труд и големи усилия изглежда естествена за тях. По време на транзит като Меркурий в съвпад с Венера, неща като „изобилие“ изглеждат само като следващия естествен ход за Близнаците.

Тъй като са отворени за получаване на големи богатства от Вселената, Близнаците абсолютно ще обожават това, което този транзит ще им донесе. Те ще чувстват, че искат да са в баланс с природата и че ако природата е справедлива, ще им поднесе всичко на тепсия.

Хаосът е приключил за Близнаците и сега те ясно виждат, че имат много късмет. В понеделник стартира механизмът, който ще ги насочва към тяхното пътуване, за да намерят и открият все повече щастливи ситуации. Сега светът изглежда наистина приятелски настроен към тях и това ще продължи достатъчно дълго.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от За да се разбираме
8 знака, че с половинката сте приятели, но не и влюбени
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
Ий, язък преди 1 седмица
Няма щастие за Скорпионите....
1
2
 
4
 
! Отговори
Гaля преди 1 седмица
Cъrлacyвaнo ли e c nocoлcтвoтo?