Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 октомври

Интересна любовна седмица
0
Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 октомври
Снимка: Istock

През новата седмица хармония в любовта ще ни донесат космическите „любовници“ Марс и Венера. Във вторник Венера в Скорпион ще направи прекрасен тригон с Марс в Рак. Тъй като тези две планети се движат през водни знаци, можем да се насладим на повишено емоционално, както и физическо удовлетворение в любовния си живот.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп за 7 – 13 октомври.

Овен 

Овни, през новата седмица може да сте „гладни“ за любов, но със сигурност не сте отчаяни. Точно сега излъчвате тази сексуалност, с която можете да привлечете другите към вас, без те дори да знаят колко силно ги желаете. Ако сте във връзка, може да се насладите на седмица на засилено удоволствие в спалнята, както и на повишена емоционална сигурност и цялостно удовлетворение от връзката ви. Необвързаните представители на зодиакалния знак имат шансове за нови срещи.

Определено сте късметлии, Овни, когато става въпрос за любов!

Телец 

Любовта процъфтява за вас, Телци! Венера във вашия сектор на партньорство ще бъде във вълнуващ тригон с огнения Марс във вашия сектор на съобщенията. Може да имате повече от приятен разговор с някого, с когото се срещате, ако сте необвързани. Темите за обсъждане могат да бъдат всичко друго, но не и случайни или повърхностни по начин, който ще ви заинтригува още повече.

Обвързаните Телци също ще имат добра комуникация с любимия човек, ще взимат решения заедно, а за тази хармония ще им помага Меркурий, който ще навлезе в техния сектор на партньорство.

Близнаци 

Имате интересна перспектива тази седмица, когато става дума за любовни въпроси. Звездите ви съветват да спрете всякакви очаквания, докато не сте сигурни, че нещата започват да вървят по начина, по който ви се иска. В същото време ще бъдете овластени с вътрешна решимост, че независимо от всичко, ще положите усилия, за да постигнете възможно най-добрия резултат. Ще бъдете по-балансирани в любовта, което ще ви помага без значение дали имате сериозни взаимоотношения или търсите нова любов.

Източник: Любовен хороскоп за 7 – 13 октомври 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Свободно време.
6 червени флага в любовта, за които да внимавате
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари