С кой свой недостатък да се борите тази есен, въз основа на вашата зодия

За да може да отворите нова глава в живота си
1
С кой свой недостатък да се борите тази есен, въз основа на вашата зодия
Снимка: iStock

След отминаването на лятото и настъпването на есента, добре е да отделите време, за да помислите върху своите модели на поведение и да направите съзнателен избор да се освободите от тези, които ви спъват. Не забравяйте, че растежът на личността е личен избор. Настъпването на последното тримесечие от годината, е идеалното време да помислите върху емоционалните модели, които ви спират. Независимо дали става въпрос за начин, по който реагирате на стреса или как търсите връзка, всяка зодия си има своите уникални предизвикателства и спънки, скрити дълбоко в характера ѝ.

Ето от каква присъща ваша черта е добре да се освободите през идните месеци, така че да отворите нова, по-вълнуваща глава в живота си:

Овен: Нетърпение

Овен, вашата огнена енергия често ви тласка да бързате напред, без да се замисляте. През  октомври, а и през идните няколко месеца, проявете търпение. Направете пауза, преди да реагирате, и оставете нещата да се развият естествено. Ще откриете, че чакането понякога може да доведе до връзката, която търсите.

Телец: Инат

Телец, вашата съпротива срещу промяната може да бъде вашето падение. Този октомври, а и до края на годината, трябва да работите върху това да бъдете по-гъвкави и адаптивни. Прегърнете нови идеи и перспективи, дори ако те ви карат да излезете от зоната ви на комфорт. Растежът идва от отваряне, а не от затваряне към новостите.

Цялата  статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиинова глава
Още от Свободно време.
5 модела обувки, които ще носим през есента
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Я пък тия, да се отказвам от най-хубавата си черта! Откъдя накъдя?!