Венера премина в Стрелец – какво означава за вашата зодия?

Време е да отворите сърцата и умовете си
19 окт 2024 18:34, Теодора Драгоева
1
Венера премина в Стрелец – какво означава за вашата зодия?
Снимка: iStock

Когато планетата на любовта и романтиката – Венера, прескочи в обичащия забавление Стрелец за един месец, сърцата и умовете се отварят. Венера премина към веселия и оптимистичен Стрелец в четвъртък, 17 октомври, помагайки за подновяване на надеждата. Дръжте личните си граници отворени за всички хора с добро настроение, които идват по пътя ви, дори и да се появят неочаквано!

Венера в Стрелец разширява параметрите ви за търсене в любовната игра.

Стрелецът е комарджията на зодиака, така че през следващите четири седмици можете да рискувате в  романтиката. Животът е твърде кратък, за да живеем според предварително изготвени стратегии. По-добре е да го разберете по-рано, отколкото по-късно.

С влюбчива Венера в светския Стрелец може да бъдете привлечени от някого, който е доста различен от обичайния ви типаж. Вашият произход може да е изключително различен, но може да споделяте общи интереси и философии за живота.

По време на този щастлив транзит на двойките ще им се иска да заминат на романтична ваканция преди празничния сезон, а на необвързаните – да завържат нова гореща ваканционна връзка! Сега всеки може да се възползва от това да се запише в нов курс или да излезе извън обичайния си кръг от дейности.

А ето и повече за това как Венера в Стрелец ще се отрази на вашата зодия:

Овен

Вие сте на прага да погледнете със съвсем нови очи на любовта, Овен! Влюбената Венера навлезе в свободолюбивия Стрелец и вашия глобален девети дом в наталната ви карта и ще остане там до 11 ноември. Ако в момента не сте обвързани, може да се окажете на кръстопътя да се насладите на модела на самостоятелен полет или да си намерите втори пилот. В случай, че не ви подрежат крилете, ще бъдете истински щастливи. Ако сте обвързани – планиране на романтично бягство с половинката може да накара еротичните ви фантазии да станат реалност!

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: венера в стрелец
Още от Свободно време.
Общи черти на хората с ниско IQ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
бл преди 1 час
Означава че Венера е "отстреляна"! Стрелците не прощават.