Съпругата на Тайгър Уудс си взе островче

Новата придобивка струва на Елин 2.2 милиона долара
13 дек 2009 11:24, Петя Славова
49
Съпругата на Тайгър Уудс си взе островче
Снимка: БГНЕС

Явно сред богатите стана голяма мода да се превърнат в собственик на остров.

След като Джони Деп се вдъхнови от участието си в поредицата "Карибски пирати" и си взе островче, дойде ред и на съпругата на най-богатия спортист в света Тайгър Уудс.

Елин си взе голяма къща за 2.2 милиона долара в родината си Швеция, съобщи БГНЕС.

В края на седмицата професионалният състезател по голф от САЩ обяви, че няма да практикува този спорт за известно време.

Напоследък в средствата за масова информация изобилстват съобщения за любовните подвизи на Уудс, станали причина за криза в семейството му.

Решението да се оттегли от професионалния спорт по думите му било, за да спаси брака си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Sportista преди 14 години
Ako nari4a6 tfa sport na4i si mn mn mn zleeee v 1 klasaciq 4etoh 4e tiq sa po atleti4ni ot pilotite v F1 MAR6 OT TUKA BE kakva atleti4nost se iziskva da bie6 1 topka s pru4ka. Istinski SPORT E F1,Futbola,WRC (motornite sportove si4ki),BAsketa,voleibola,lekata atletika,zimnite sportove a toq amerikski *** e BOZA
49
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 14 години
До American Boy: Не съм съгласна с коментара ти. Говориш сякаш познаваш Tiger Woods с години и жена му, че пари да са били причината и да се омъжи за него. Много generalizing коментари правиш, но все пак си American Boy, простено ти е.
48
0
 
1
 
! Отговори
american boy преди 14 години
Изглежда това, да си купи къща за 2ММ+ си е била целта на тази шведска карачка!!!! Не виждам за какво друго би се оженила за този полу-***, полу-китаец с физиономия на куче! Няма голяма между нея и другите голд дигърки дето са мачкали чаршафи с тоя булдог! Просто тя ще вземе лъвския пай!Представете си го само Тайгър ако беше некакъв *** келнер или готвач в някой китайски ресторант по света, каквито са повечето китайци, дали изобщо някоя от всичките му парцали би го дори погледнала!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Иван Костов мрази расизма и ***.
46
0
 
2
 
! Отговори
maia0105 преди 14 години
do vsi4ki rasisti i deskriminatori: mnogo ste ostroumni - 4erni maimuni...,pe4kata imala kinti..4erni jeni..4erni hliabove...***... i tem podobni.....i vse pak edinstvenoto ne6to koeto triabva da se deli po tzviat e praneto tzvetut na kojata ne e svobodno-izbiraemo ka4estvo
45
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Тая пък, *** шведския *** майна, да се лепнеш за някъв миризлив *** само зарад кинтите...
44
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 14 години
да бе и ние си мислим че живеем.баси!
43
0
 
2
 
! Отговори
ДЕД преди 14 години
Абе чудим се какво толкова има в тоя голф та па тоя спечалил толкова милиони!Ама какъв спорт е това?Хората се изкривиха да дигат щанги,да се мачкат борците,пребиха се боксьорите и пак немогат да изкарат колко тоя със свинкята.Ония ден показваха по телевизията един с 3/три/самолета и се чуди у кой да се качи а ния мислиме,че живееме.*** живота!
42
0
 
1
 
! Отговори
Uncanny преди 14 години
Голяма зоофилка е да се жени за тоя ***!!!!!!! :S Само като видя такива двойки ми иде да ги удуша и двамата! Чета други коментари и мога със 100 % сигурност, че любов не ги свързва двамата! Преди седмица или две в новините пишеше как някакъв шведски голф-играч съжалява, че ги запознал на времето когато Елин е работела в къщата му...Кво ни вълнува къща ли, остров ли си е купила?!? Искам да чета по-радостни новини!
41
0
 
1
 
! Отговори
Аман от идиоти! преди 14 години
***! Дреме ми дали тази скумрия си е взела островче или къща. Толкова сте ***, че и грам информация не можете да ни продадете! *** ***!
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Прегледай се ...
39
0
 
2
 
! Отговори
kralq na skorpionite преди 14 години
haxhah awe skorpion ti ser li govorish ili iskash da vidish dali si zabaven xd
38
0
 
2
 
! Отговори
Скорпион преди 14 години
Не завиждам на черните! Нещастие е да се родиш друг освен бял, защото носиш нещастия с глупостта си и ниското си ниво както на себе си така и на цялото човечество. Наистина атавистичните раси пречат на човечеството да се развива по- бързо, тъй като за толкова години почти нищо значимо в наука, технологии и други важни сектори не са изобретили, а в повечето бели страни където се подвизават мнозинството от тях са само консуматори на социални придобивки за сметка на местните. Справка България!
37
0
 
2
 
! Отговори
Негър преди 14 години
Завиждате ли бе, бойци!
36
0
 
1
 
! Отговори
Sportista :D преди 14 години
Toq e tolko sportist kolko az sum tur4in!!!!!
35
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 14 години
Кофти е да си бедняк, единственото по-кофти от това е да си бедняк с български манталитет. Тогава освен че ти стърже корема от глад и те тресе от нередовен кириз, боли и глава от завист.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че те колко наши *** който са пълни с пари отдавна си накупиха малки острови по различни точки на света.Разликата е че ония хора са изкарали парите си законно и ги следят под лупа а нашите *** придобиха всички капитали по престъпен начин ограбваики обикновенните хора и който е неспособен да ги узакони тук изкарва парите зад граница.Още повече тук ако имаш много пари си в постоянна опасност за живота си и семейството.На практика няма нищо сигурно в нашата скапана държава.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бялия *** поздравява черната *** с песента "Тигре ,тигре,имаш ли пари"???
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не бил произвеждал... Нали си е спечелил честно парите бе, завистливец! И какво като е черен? Наистина човешката глупост е безкрайна.
31
0
 
1
 
! Отговори
lav4o преди 14 години
Ще си купуват хората,като не са родени в България...