Баба удари в земята топ красавици

66-годишната Хелън Мирън оглави класация за добре поддържано тяло
Обновена: 2 авг 2011 10:23 | 2 авг 2011 10:23,
107

Носителката на "Оскар" Хелън Мирън през 1996 г. Снимка: Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Носителката на "Оскар" Хелън Мирън е начело в класация на звездите с най-добре поддържани тела, пише в. "Дейли експрес".

66-годишната актриса се пребори с много по-млади конкурентки като Ел Макферсън, Черил Коул, Кели Брук, Дженифър Лопес и Пипа Мидълтън за челното място. За Мирън са гласували 17 процента от 2000 почитатели на фитнеса, участвали в допитването, направено по поръчка на веригата гимнастически салони "LA Fitness".

Второ място в класацията с 10 процента от гласовете заема 48-годишната Ел Макферсън с прякор Тялото. Трета е Кели Брук, следвана от Дженифър Лопес и Черил Коул.

Въпреки възхищението, което предизвика със стройната си фигура на сватбата на принц Уилям и сестра си Кейт, 27-годишната Пипа Мидълтън е класирана едва на осма позиция. 29-годишната херцогиня на Кембридж не е намерила място сред известните дами с най-добре поддържани тела.

"Първенството на Хелън Мирън показва, че когато става въпрос за поддържането на фигурата, възрастта не е нищо друго освен  цифра", казва Тони Орм.

На първо място сред мъжете с най-добре поддържани тела е  36-годишният футболист Дейвид Бекъм. Сред останалите  представители на силния пол, заслужили адмирациите на  участниците в допитването, са Даниъл Крейг, Брад Пит и Дейвид Хаселхоф.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Хелън Мирън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
10
 
! Отговори
rwalker преди 13 години
Браво на Хелън, но според мен първото и място е незаслужено. Тия британци и техните класации изобщо не са в час. Дамата има хубаво тяло, но тя през живота си и едно дете не е родила! А и това оказва много голяма роля. За тези, които веднага ще тръгнат да ме оплюват ще дам и доказателство за измисленото й първо място
52
2
 
33
 
! Отговори
бай хой преди 13 години
ех, колко жалко, че тази Хелън никога няма да попадне на световно неизвестния ви сайт, та да ви осъди, та да и плащате, докато сте живи. тогва ще се научите, селяни потни, че "баба" и "дядо" са само родителите на родителите ви. такова бабосване и дедосване на непознати възрастни хора има само на балканите - признак на балканската простотия....
51
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бабо бабо, много са ти увиснали цицищата бабо
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Извинявам се, че повтарям коментарите, но заглавието наистина е МАЛОУМНО. Отделно от просташкия подбор на думи, самото им подреждане не е както трябва.
49
8
 
6
 
! Отговори
суетник преди 13 години
И тая червеи щея ядат. Така, че всичко е суета...
48
6
 
8
 
! Отговори
гф преди 13 години
И КАТ САБЛЕЧЕ БУХЧАТА ДЕТО САЙ УВИЛА С НЕЯ КАТ ВИСНАТ ЕДНИ КОЖИ И МЕСА.НИКОЙ НЕ СЕ РАЖДА С ДРЕХИ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА...
47
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много *** мъже пишат тук, много простотия се лее.Я пуснете по една снимка, да ви видим вас какви красавци сте.по писането е ясно какви е.ачи сте, няма нужда от коментар.Кой знае какви дебели кифли сте и какви себеподобни пачи чукате.
46
10
 
9
 
! Отговори
ценител преди 13 години
Баба Лила е 72 годишна и я тръшка тая "девойка" от воле....
45
1
 
32
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Заглавието на статията само по себе си показва културата на написалите я . Защо трябва наистина с такава грубост "Баба удари в земята топ красавици" ,дайте там едно "Дама " по добре звучи .
44
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
42 малко се пооля, най-добрите актриси на всички времена? АНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХААНХХАХАХАХААХАХХА
43
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
актрица? За сефте ме огрява тваз име
42
2
 
24
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Не само е начело в класация на звездите с най-добре поддържани тела, а и в класациите на най-добрите актриси за всички времена.Това е Хелън Мирън.
41
16
 
5
 
! Отговори
Айтоския селтак преди 13 години
Член оправя, член разваля. Кой ли знае на колко черни кабели е пяла...
40
4
 
15
 
! Отговори
65 годишна българка преди 13 години
Браво на Хелън - с една година е по-голяма от мен , а изглежда като мен !Секретът : - плуване, плуване, плуване + секс !!!Гаранция !!!
39
1
 
15
 
! Отговори
gost преди 13 години
26,дърта *** може би си ти.А тя е баба само на собствените си внуци(ако има такива)
38
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала на жената. При нас 66 годишните наистина се сдобиват с вид на баби затормозени от всичко и от всички.
37
4
 
6
 
! Отговори
ццццццццц преди 13 години
Хей 36, не се ли сещаш, че едни от най - търсените пластики са подмяна на влагалището. Може пък да се учудиш...
36
18
 
4
 
! Отговори
STOKOVED преди 13 години
OT 6 MILIARDA 4OVEKA NA ZEMQTA POLOVINATA OT KOITO SA JENI NALI SE SE6TATE 4E TAQ BABKA TO4NO OT MEN NQMA DA Q OGREE UJAS KATO SE SETQ KAKVA E RAZ4ORLENA OTDOLU KATO VOINI6KI TERLIK
35
10
 
4
 
! Отговори
zz преди 13 години
Искам тел. номер на пластичният й хирург. Супер реставрация, харесва ми!
34
48
 
3
 
! Отговори
рамон преди 13 години
я кво бабенце ярено, дали ще ми разреши да и правя лайниян синджир ? ( за непросветените лайниян синджир - от *** към устата и капе по пътя)