Бионсе – естествен чар без изкуствен блясък

Прелестната дива снима семпла фотосесия за сп. Gentlewoman
19 фев 2013 12:46,
6
Бионсе – естествен чар без изкуствен блясък
Снимка: сп. Gentlewoman

След като показа извивките си в сп. GQ и демонстрира стила и класата си в мартенския Vogue, Бионсе застава на корицата и на сп. Gentlewoman. Седмият брой на медията се върти около успелите и влиятелни жени в сферата на културата, а съпругата на Джей Зи неслучайно постоянно е наричана „кралица".

Фотосесията е дело на Алсадаир МакЛелън и представя Би по един семпъл и обикновен начин. Певицата е с прибрана в конска опашка коса, без ефектен грим и носи черно-бели дрехи. Цялата фотосесия е черно-бяла, което до известна степен отнема от блясъка на Бионсе.

Сравнявайки я с рекламното видео и постерите към предстоящото ѝ турне Mrs. Carter Show , визията ѝ никак не е впечатляваща. Но пък силата на жените не се крие само в бляскавите бижута и скъпите тоалети!

Миналата седмица бе доста напрегната за изпълнителката на „Halo". Тя участва в шоуто на Опра, където направи признания за личния си живот и за драматичната професионална раздяла с баща си Матю Ноулс, който бе неин мениджър.

През уикенда пък Би представи своя документален филм „ Life is But a Dream", който е съсредоточен около личния живот на дамата извън камерата.

Появата на Бионсе на корицата на медията е голям комплимент към нея. Списанието излиза два пъти годишно и за втори път изобщо слага певица на челната си страница. Преди две години това бе Адел.

Вижте Бионсе естествена и силна в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: фотосесиячарБионсе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Това се казва истинска жена.Красива,сексаспилна,страстна,***.Стига сте ми навирали руси и клощави *** като Мадона,Парис Хилтън,силиконови с издути устни като Джоли,разни бледи кукли като Кристен Стюарт...тия дето са писали глупости отдолу,да се засрамят!Бионсе,Марая Кери,Джей Ло,и други може да са продукт,това го зная,и политически сложени,но поне са талантливи и хубави.Знаете ли колко костват на момичетата слабите звезди и идеите за диети?Чупката при вашите чалгари и метъли!
4
0
 
6
 
! Отговори
real преди 11 години
Бионсе е продукт. Лошо няма. И такива хора трябва да има ;) Как иначе ще оценяваме хубавата музика и добрите певици? :)
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хаха дали си запознат със "autotune"? Ако не потърси информация и ще разбереш защо Бионсе пее добре по радиото и на плейбек,но фалшиво на живо. Има примери в Тубата,потърси ;) Иначе жената може да има добър характер,какво общо има това със визията и статуса на "суперзвезда"?
2
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименМноого си кух или куха какво разбираш ти като се обърнеш с гръб към нея и слушаш как пее ще разбереш какво наистина е блясък - ЕСТЕСТВЕН БЛЯСЪК на нея не и трябва грим тя е уникална певица и жена!!!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В изкуствено създадените машини за пари или т.нар "звезди" като Бионсе няма нищо естествено. Те са продукт на непрекъснатата работа на цели армии от гримьори,стилисти и дизайнери. Напишете в Гугъл "Бионсе без грим"-никога не би ви направила впечатление на улицата.