Дебора смело показа белезите си на плажа

Зверски нарязаната млада жена се снима с баща си
Обновена: 13 юли 2024 14:38 | 13 юли 2024 14:00, Теодора Драгоева
40
Дебора смело показа белезите си на плажа
Снимка:БГНЕС

Дебора Михайлова от Стара Загора, която беше зверски нарязана с макетно ножче от ревнивия си приятел, не се поколеба и се снима на плажа по бански. Младата жена прояви смелост и демонстрира многобройните белези по тялото си. На кадрите  в Instagram Дебора позира в една и съща поза с баща си сега и преди 10 години.

До снимките от родното Черноморие момичето, което получи подкрепа от цяла България, е написала: „10 годинки разлика“.

Много почитатели на брюнетката са я написали, че младоликият мъж на снимките прилича повече на неин брат, а не на баща.

Вижте снимките на Дебора в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: дебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли някаква конкретна причина да продължават да ни занимават с това момиче. Беше жертва, получи предостатъчно съчувствие. За съжаление, вече взе да лъсва истинската и същност и честно казано не ми е интересна. Чалга еклектиката ми идва в повечко. Дано си е взела поука от случката, заради която стана известна, и преосмисли поведението си с мъжете, за да не чуем скоро за поредна чалга драма между нея и някое селско мутро-биче.
9
5
 
36
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 месец
Какво точно работи тази Дебора? Някой може ли да ми обясни как си запълва дните от сутринта до вечерта? Това безделие, липса на всякакви професионални знания и умения са показател за тотална личностна деградация. Същата работа е оня татуирания ***, когото съдят в момента.
8
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да е живо и здраво момичето .Но нека се прави разлика между поведението на една средностатистическа жертва и на фолкзвезда ,изпълняваща перфектен ПР .Времената са странни,шоубизнесът тоже.Не я представяйте като типичния потърпевш,кощунствено е вече.Всеки би се осребрил на нейно място ,лошо няма,но истината вече е малко друга.Може да си заличи белезите,предполагам.Дали иска и доколко си струва,отделен въпрос.
7
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
джипси
6
3
 
40
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Слушането на чалга до там води. Пълна деградация.
5
1
 
23
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 месец
тоьи народ съвсем се побърка !
4
37
 
13
 
! Отговори
Европеец с главно Е! преди 1 месец
Можем само да се радваме, че това невинно младо момиче е толкова силно, че е успяло да преодолее мъките, неволите и страданията, причинени от онзи изверг. С теб сме Дебора, цяла България, помниш колко се събрахме да те подкрепим, и то в жегите. Всички се вълнуваме искрено и ти стискаме палци. Хора, спрете със злобата - това можеше да е вашата дъщеря, сестра, внучка. Успех в живота, Дебора, нямам съмнение, че ще си една млада дама за пример на бъдещите госпожици!
3
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мислех я за по-достойна, а те излезе типичната жена распия.
2
16
 
24
 
! Отговори
Испанеца преди 1 месец
Видях я тази . Предлага услуги и терен в един сайт . Мислех да и звънна ама даваше заето . Явно някой я е порил в момента .
1
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Таз не ме кефи