Наум Шопов и Теа се разминали на косъм от трагедия

Те били на същата люлка в Халкидики, на която загина момче
23 авг 2024 23:00, Нели Христова
15
Наум Шопов и Теа се разминали на косъм от трагедия
Снимка: Instagram

Броени минути делят от трагичния инцидент в увеселителен парк на Халкидики известната звездна двойка Теа и Наум. 19-годишен младеж загуби живота си на въртележка във ваканционната дестинация Пефкохори.

Докато караха атракцията с брат си, седалката, която ги закрепваше, се откачи, което доведе до изхвърляне на единия брат и нараняване на главата. Другият брат изумително успя да се вкопчи в част от конструкцията на атракцията.

Линейка транспортира пострадалото момче до здравния център на Касандра, където в крайна сметка то умира от нараняванията си. Само миг преди това трагично събитие Теа и Наум били на същата люлка.

"Сърцето ме заболя за опечаленото семейство и в същото време си представих, какво можеше да се случи с нас, пред очите на Амая", пише Теа в социалните мрежи.

"Въпроси много  - какъв е контролът над тези атракционни, защо този лунапарк работи 20 години без разрешително? Отговор лично за нас  - повече не бихме си позволили да рискуваме живота си на подобни места", добавя още нежната половинка на Наум, пише "България днес".

След инцидента 58-годишният собственик на увеселителния парк беше задържан, а операторът на атракциона остава на свобода; очевидци съобщават, че той е избягал от местопрестъплението, без дори да спре въртележката. В момента се води оглед, като предстои експертиза, която да установи точните причини за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Звезди
Гаджето на Кендъл Дженър се отнася с нея като с принцеса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така па да не ме интересува!
9
0
 
1
 
! Отговори
Лило преди 2 седмици
Как само ни интересува.....!!!!!!!
8
1
 
0
 
! Отговори
нн преди 2 седмици
Н.Христова пак с бомбастично заглавие. Не става ясно Н.Шопов бил ли е там в момента на трагедията или не. Оня ден пак имаше публикация с подобно заглавие.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Представям си как си говорят техните - Науме, а мая за тея дет ти ги правих на Амая и Теа май нямате, а Науме? Амая май имаше нещо наум, Науме, за друга мая, ама Теа каза че тея с маята май са за Амая, а за Теа са теа със без маята, да се замая, ама не каза какво има наум, Науме.
6
0
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 седмици
Помислих че става дума за артистът от театъра на Народната армия Наум Шопов. Оказа се че е починал през 2012 година. Беше един от плеядата добри артисти. Да почива в мир.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Жалко, иначе много хубаво българско име са избрали Амая, гениално.
4
1
 
14
 
! Отговори
тозо преди 2 седмици
Баш на инфантила и коврето шеше да се случи. Спрете от всичко да трупате лайкове и одобрения, че другоят път съдбата може да си направи кофти шега с вас
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой е тоя?
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кой ви е питал бе?? С това ли ще правите популярност??
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Как пък познаха че е същата люлка?

Спонсорирани публикации