Половин час бис на Горан Брегович в Пловдив

Феновете на балканската легенда се насладиха на уникално шоу благодарение на винения микс с плодове Verano Azur FUSION
Спонсорирано съдържание | 12 сеп 2024 15:06, Александър Попов
10
Половин час бис на Горан Брегович в Пловдив

Хиляди пловдивчани и гости на града аплодираха на крака един от най-разпознаваемите гласове на Балканите - Горан Брегович, на концерт в Пловдив в сряда вечерта. Лошото време не спря ентусиазираните фенове на музиката. Подгряваща група беше “Балканджи”, която се характеризира с необичайно звучене, което комбинира в себе си традиционна българска фолклорна музика и хеви метъл елементи.

Кулминацията на вечерта настъпи, когато на сцената се появи Горан Брегович. Известният музикант и композитор от Босна и Херцеговина и неговият оркестър събраха в пространството на Международния панаир многобройна публика, която пя и танцува заедно с тях в продължение на близо два часа. Половин час не спряха аплодисмените и бисовете като той изпълни най-големите си хитове - "Mesecina", "Kalashnikov" и "Beauty Sonata". След края на концерта Брегович се поклони и поздрави българската публика с думите "За мен беше удоволствие да свиря за вас". Музикантът получи специална фланелка на ФК Ботев (Пловдив), поднесена от треньора на тима Душан Керкез.

Организаторите и техните партньори се бяха погрижили за удобствата на всички посетители. На разположение на присъстващите бяха няколко бара, като освен на страхотна музика, те имаха шанса да се насладят и на страхотни напитки. Истински фурор предизвика виненият микс с плодов сок на New Bloom Winery – Verano Azur FUSION, който бе ексклузивен винен партньор на събитието. Гостите на шоуто се наслаждаваха на горещите ритми с чаша бяло вино с праскова и маракуя и розе с малина и къпина.

„Щастливи сме, че имахме възможност да подкрепим културния афиш на Пловдив. Вярваме, че доброто настроение и свежият вкус на първия ни винен микс – Verano Azur FUSION, вървят ръка за ръка“, коментираха от избата производител New Bloom Winery.


10
Още по темата: горан брегович
Още от Звезди
Оливия Уайлд предизвика фурор по прозрачна черна рокля
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Текезар винар преди 4 дни
Обикновено, вино 3-та ръка се смесва с разни сокове и лимонаТа, да убие вкуса на ббоклука за 40 кинта шишето. толкоз за спонсора
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Cтoлunuнoвo, npegnoлaraм?
8
3
 
3
 
! Отговори
аноним преди 5 дни
До Цецо. Да, знам че е уличен още за филма "АРИЗОНСКА МЕЧТА " И Е ОСЪДЕН. Представяте ли си колко са запознати от културата на Пловдив.......безхаберни. А какви пари са му дали, сигурно с тях могат да нахранят 100 детски дома. Майкооооо
7
3
 
4
 
! Отговори
Цецо преди 5 дни
Културния афиш на Пловдив удари кулминацията с музикант който е признат крадец на песни. Ние тука признаваме и аплодираме най вече измамниците. Айде сега ще завалят поканите за фирмени партита....да драснем малко, знаете какво.
6
1
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 дни
Друго си беше с Муслим Магумаев.
5
3
 
6
 
! Отговори
Траян преди 5 дни
Емир Кустурица нарече Горан Брегович "крадец" и отдавна не работи с него. Плагиатствата му започват още с "Биело дугме". Два пъти е осъждан да плати около милион долара на истинските автори. Почти цялата музика която свири е крадена, даже има наглоста да казва че това не всеки го може. Само в България му дават луди пари да се кефят на краденото от всички балкански държави. Браво на Емир Костурица, кофто за запленените заблудени българи. Съжалявам
4
0
 
9
 
! Отговори
Не пия преди 5 дни
Благодаря за платената реклама!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Просташка работа...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Къв Ед Шийрън, кви пет лева
1
0
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 5 дни
ЗАЩО!?