Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия

Това ще се случи в следващите 25 години
12 сеп 2024 16:15, Нели Христова
246
Бил Гейтс прогнозира: Размине ли ни се войната, удря ни пандемия
Снимка: БГНЕС

На 18 септември Нетфликс стартира поредица с участието на Бил Гейтс, озаглавена "А сега накъде? Бъдещето според Бил Гейтс". Поредицата ще бъде достъпна за всички абонати на платформата по целия свят.

В последните седмици Нетфликс повдигна малко завесата и пусна някои откъси от „пророчествата“ на американския предприемач. Лентата ще се състои от пет епизода, като във всеки от тях съоснователят на „Майкрософт“ ще разсъждава върху различна тема.

В свое интервю за CNBC Гейтс разкри, че първият епизод ще е посветен на дезинформацията, тъй като според него това е най-същественият проблем днес, особено сред по-младото поколение.

Той също така обясни, че дори светът да съумее да избегне нов глобален конфликт, предвид войните в Близкия изток и в Украйна, човечеството ще се сблъска с нова пандемия.

"Дори да не стигнем до нова пълномащабна война... ще се появи друга пандемия, най-вероятно до следващите 25 години", посочи Гейтс за американската медия.

Що се касае до пандемията от коронавирус, милиардерът изрази становище, че „човечеството научи някои важни уроци, но не достатъчно“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от Звезди
Оливия Уайлд предизвика фурор по прозрачна черна рокля
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
5
 
3
 
! Отговори
ааа преди 6 дни
българина се оказа най- про2ст от всички народи в Европа ! заедно с украинците разбира се ...
120
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
тези с парите са най-вредните от човечеството. Главата им друго не ражда дори като се е видял краят им.
119
3
 
19
 
! Отговори
Политкоретен преди 6 дни
Милият човек, дори вече е подготвил вируса. То преди две години бяхте подготвили новите щамове, ама злият Путин и ви обърка плановете, като прати танкова колона към Украйна. Нищо, като свърши войната ще ги пуснете пак.
118
0
 
3
 
! Отговори
до Кръчматъ преди 6 дни
и в момента ги има и 2те неща а българкият " народ " изобщо не мисли ....
117
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ай стига си прогнозирал. Гледай си бастуна и старините там.
116
1
 
15
 
! Отговори
Кръчматъ преди 6 дни
Демек, другари и другарки, дами и господа, моля изберете един от двата варианта: А) Война и Б) Пандемия. Моля, гласувайте! -)))))))))))))
115
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 6 дни
ДО 113 . АЗ ПЪК ГОВОРЯ ЗА ВЪЗРАЖАНЕ . ГЛАСУВАНЕ ПРОТИВ АТЛАНТИЦИТЕ , КОИТО ЩЕ ИЗПОВЯДВАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ НА УРСУЛАТА .
114
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И все пак, една копейка трябва да се остави(в кафез) за идните поколения, за да знаят какво представляво злото.
113
0
 
13
 
! Отговори
Изрод преди 6 дни
И ти не си безсмъртен и сметки имаш да плащаш!
112
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Никога не съм разбирал хората защо се интересуват от пророчества. Ще поживеем и ще видим! Не искам да знам предварително какво ще ми се случи!
111
3
 
26
 
! Отговори
Хихо преди 6 дни
Да не забравяме, че в нощта, когато Русия нападна Украйна - короновирусът изчезна! И от новините и отвсякъде!
110
2
 
16
 
! Отговори
Who Cares преди 6 дни
С една дума ще ви редуцираме по един или друг начин - за да имало чист въздух и чиста вода за техните деца... Децата на *** гласоподаватели не се броят.
109
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
тоя много му се ще да има нова пандемия
108
4
 
22
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 дни
Имате право на избор по какъв начин да бъдете утилизирани - ядрена война или пандемия !
107
2
 
13
 
! Отговори
Чекмеджан от Банкя преди 6 дни
Гласувайте за мен, ще ускоря заклюването в новата ПЛАНдемия!!!
106
3
 
29
 
! Отговори
мее преди 6 дни
Защо по света и у нас са популярни хора като Бил Гейтс, Прасето Пеевски, Тиквата Борисов? Защо няма повече хора като Раджив Ганди, майка Тереза, Оливър Стоун, Далай лама. Живеем в антисвят, получаваме антихора.
105
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
До Анонимен 110 Мисля, че трябва да минем на вълна като в Германия с АзГ, Франция десните, УК десните и т.н. и да гласуваме за смяна на политиците с нормални, които са против политиките на ЕС и евродепутатите ни да не гласуват по строй, каквото каже ЕНП, а да са наш глас. Хората обръщат политиката, ако се обединят. И, не, не говоря грам за Възраждане или коя да е партията. Лично аз бих се радвал на нова с хора, които досега не са били в политиката, а са известни експерти в право, техника и т.н.
104
6
 
21
 
! Отговори
Гейтс мирише преди 6 дни
Слава на братска Русия, която излекува света от пандемията за 1 ден. Тя, заедно с многобройните си приятели на всички континенти с изключение на Северна Америка и Австралия, ще победи и във войната!
103
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
"Каква Русия те гони? Ако толкова ти е важно, не харесвам Русия." ... Добре, а тогава какво предлагаш с по-долния си коментар, в който пишеш едва ли не да излизаме от ЕС? Като излезем от ЕС какво ще стане според теб? Или ще трябва да се гушнем с Русия, или с Турция, хайде може и с Китай. Това ли предпочиташ? Ние не сме държава от ранга на САЩ, Русия, Индия или пък Бразилия, за да можем да си съществуваме самостоятелно и независимо от големите. Ако си мислиш, че можем, значи си доста наивен.
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И обратното.