ОмбудсМая: БСП да внимават с предупрежденията към мен

Някой много се страхува от мен, убедена е Манолова
9 авг 2019 10:24,
61
ОмбудсМая: БСП да внимават с предупрежденията към мен
Снимка: БулФото

Да сме наясно - с предупрежденията към мен по-внимателно, без значение откъде идват. Така отговори омбудсманът Мая Манолова на въпрос на 24 часа дали я притеснява заявената позиция на БСП, че без партията тя няма как да спечели кметските избори в София, ако реши да се кандидатира.

Манолова за пореден път не отговори категорично на въпроса ще играе ли за кметския стол в столицата.

"Вижте, ако реша да се кандидатирам, ще го направя и впрягането на цялата пропагандна машина срещу мен, продуцирането на откровени и доста елементарни лъжи, кафяви лъжи, изобщо няма да ме спре. Напротив, само ще ме амбицира", увери тя.

Още по темата

Без да уточнява за кого точно говори и какви са причините за тезата й, Манолова заяви, че явно някой много се страхува от нея.

"Атаките и агресията срещу мен издават паника", обясни тя и добави, че решението й за евентуална кандидатура ще бъде продиктувано само от интересите на гражданите и в резултат на тяхните очаквания.

На въпрос защо продължава да се бави с обявяването на своето решение, омбудсманът беше категорична, че не се бави, а "другите просто бързат".

"Темпото го налагам аз. Предизборната кампания не е започнала. Освен кандидата на "Спаси София" Борис Бонев не съм чула някой друг да се е заявил. Кое налага аз да го правя", пита риторично Манолова.

На въпрос за евентуалната подкрепа, която тя ще получи от политическите партии, тя заяви, че всяка подкрепа е желана, включително "и на Слави Трифонов, и на гражданина Иван Петров".

"Единственат подкпрепа, която не бих приела и публично ще отхвърля, е на партии и личности, които споделят расистки и ксенофобски и антихуманни идеи", изтъкна тя.

Мая Манолова заяви, че е убедена, че може да бъде полезна на гражданите какъвто и пост да заема, защото има "огромно желание, смелост и енергия да продължа така".

На въпрос дали ако все пак не стане кмет, ще играе за лидерския пост на Корнелия Нинова в БСП, Манолова отговори, че тя е омбудсман и дребни сметки не си прави.

"На въпроса за бъдещите ми творчески планове, ще ви отговоря - имам намерение да издам дългосвиреща плоча", завърши омбудсманът Мая Манолова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Женския Близнашки .Получават власт от Бойко и предават БСП.
28
11
 
32
 
! Отговори
Таня преди 4 години
Мая, много си нагла. Толкова бързо ли си промени"идеите" та сега бълваш п/в съидейниците си. Забрави ли как лаеше от трибуната на НС. От коя партия беше депутаткаНе вярвам на такива ренегатикао теб
27
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е ни ко га комунист на влас земете си го маанете Боцко. Че с тая червена книжка боде очите.
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си прав бай Иване .Дайнов ,Костов и много други претърпяха операция на лятото полукълбо следствие им остана само дясното ....
25
10
 
7
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Абе те се печатат повече бюлетини, ама не 500 000. Не ли? А иначе Майчето се продаде на Боко. Тва е.
24
10
 
21
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Поредният комунистически трик на Мая "Кречеталото". Уж са дистанцирани Мая и БСП,за да заблудят останалите и да гласуват за нея.Да,ама не.Номер не прайдьот .Ни ко га вече комунист на власт.Ядохме им попарата толкова време. Комунистите не подлежат на интеграция ,защото чипът им се е срастнал в лявото полукълбо и не подлежи на оперативна интервенция!
23
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, па плашило е? Ако ми каже "бау" ще се насмета.Не знам как тя преживява това което вижда в огледалото? Иначе още с Костинбродската афера трябваше да е политически труп. Знае много добре, че на всеки избори се печатат повече бюлетини, защото служба ГРАО и Избирателната комисия винаги се дънят. И няма време или е много скъпо печатарските машини да се настроят за недостигащите бюлетини. 93 камери нали снимаха. Къде са бусовете с двойни дъна? А за"гражданския"фалит да не говоря. Да си шмекер в БГ.
22
8
 
14
 
! Отговори
Слави да внимава преди 4 години
Аз мисля ,че дори бесепарите Няма да гласуват за нея :- някак излезна ,че Бойко я сложи омбутсман- някак излезна ,че тя и мъжа и ангелов и миков и мерджанов подляха вода на Нинова като и набутаха станишев на ес изборите в последния момент .групичката мини Герб в Бсп
21
12
 
20
 
! Отговори
Хора бдете преди 4 години
Мая е поредния опит на комунистическата върхушка да завземе властта поне в София и започне кражбите и разграбването !
20
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майче, Майче, ква БСП те е патила, ***! Не те харесват хората и това си го запиши на стената. КОЙ обяви, че одобрява Истанбулската конвенция? Ами българите на искат децата им сами да си определят пола. Анадъмо? Кой защити субсидиите да стана 1 лев. И по такъв начин даде рамо на Борисов и ДПС? Сега не реви със сълзи и сополи, ами да беше мислила какво говориш.
19
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Манолова се е взела много насериозно. Вярва си че е алтернатива. Слънцето и жегата действат на хората по различен начин. Стой си на сянка и не ни занимавай с амбициите си.
18
5
 
24
 
! Отговори
Мая Костинбродска преди 4 години
Стига с тая Мая - знаем, че ще кандидатства за кмет и ще изгуби !
17
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев,Манолова без БСП са кръгли нули .
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е нелицеприятна, поне да си върши съвестно работата.
15
12
 
15
 
! Отговори
Мачо преди 4 години
До Не ми я хвалете тая!: Блажени са вярващите. Все още има "наивници" ,които "вярват",че Костинбродската афера е измислена. Тия вярващи са замесени от седесаро-герберско ликвидационно брашно с преобладаващ тъмно син цвят.Казвам това ,защото съвсем скоро пак се прегърнаха и се надяват да продължат ликвидацията на България. Ако им позволим ,разбира се и не ги пратим със страхотен шут пак на сметището ,където бяха и където им е мястото.
14
8
 
15
 
! Отговори
asd преди 4 години
Беше ясно, че с тази длъжност ни замазват очите, че Мая е претърпяла дълбок вътрешен катарзис (както каза Станишев за Пеевски). Народа трябва да лапне кукичката и да я избере на някоя мажоритарноизбираема длъжност - я кмет, я президент. Зависи до къдещ е й докарат рейтинга с този омбудсманска псевдодейност.
13
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая Избе'Галева само си прави реклама.Помним я как крякаше от трибуната на парламента.И всичко друго помним.Мая=Корнелия.Никаква разлика.
12
7
 
19
 
! Отговори
Ъъъъ преди 4 години
Футболните наркопрезиденти и те като почнат с тия лафове-някой много се страхува нашия отбор да не върви напред и да побеждава..И после ги гледаме-Вадуц,Мадуц,Косово, Кипър и прочие им скъскват шушоните..Та ся и тая-страхували се от нея?!?! За какво-пак ли ще печата фалшиви бюлетини? Нещо смислено ли е направила, някой защитила ли е или какво, та да се страхува някой от нея? Нейния електорат е вече на 70 г. и едва ли борави с компютри,та да й чете глупостите и да й вярва..
11
6
 
30
 
! Отговори
321 преди 4 години
Всичко е театър. Сега ще го играе непослушната социалистка, за да опита да спечели някой друг глас.
10
9
 
25
 
! Отговори
Не ми я хвалете тая! преди 4 години
Най-голямата изборна измама в новата ни история бе Костинбродската афера и ММанолова беше главно действащо лице в нея. Главният и съучастник - НБареков отиде да става милионер в Брюксел и изостави българските превозвачи в труден за тях момент. Все пак други плащаха повече. ММ пък сключи сделка за синекурна длъжност като омбудсман. Последствията от Костинброд бяха година и половина протести, и задръжка в общественото и икономическото ни развитие

Спонсорирани публикации