Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг

"Ако Борисов ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 млрд. ще намеря веднага"
Обновена: 19 фев 2015 09:26 | 19 фев 2015 09:20,
225
Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова всички партии без ГЕРБ и РБ да бойкотират кворума в парламента, за да попречат на приемането на новия дълг. Рано сутринта в четвъртък шефът на националистите изпрати писма до БСП, ПФ, АБВ и БДЦ да не влизат в пленарната зала.

Още по темата
"Колеги, стоп, не влизайте в зала, не правете кворум. Така престъпният военен заем няма да мине. Не ставайте златен пръст на колониалния режим“, е посланието на „Атака“.

Сидеров изчисли, че ГЕРБ и Реформаторите имат общо 107 депутати, които не са достатъчни за формирането на кворум. Вчера само двете формации се обявиха в подкрепа на тегленето на 16 млрд. лв. нов заем.

Лидерът на „Атака“ отново обясни, че според него дългът е за закупуване на оръжие и затова това е военен заем. „Поради тази причина те не могат да обяснят и за какво ще бъде теглен заемът“, допълни Сидеров.

Шефът на националистите коментира и думите на Борисов от вчера, че който може да осигури 6 милиарда., да поеме управлението. „Ако ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 милиарда ще намеря веднага“, обяви лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
11
 
14
 
! Отговори
жеко преди 9 години
не знам дали е болен ама тука е прав, а вие писачите-стотинкаджии днеска сте организирани за мощна пропаганда че заем от 16 млдр ни е нужен като водата, ама както винаги после ще го плащат правнуците ви
107
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Феновете на атака са беззьби комунисти, бивши пандисчии и наркомани. Утайката на обществото!
106
8
 
13
 
! Отговори
др.Коларов преди 9 години
лудия като свърши парите изпълзява от мишката си дупчица,затяга се коланчето около него и излиза с нова стратегия.Да се самосезира четвърти километър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
105
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зомбирани като лидера им *** крепят най големия родоотстъпник който сравняват с ЛЕВСКИ. Марш в сарайските клоаки предатели на БЪЛГАРИЯ.
104
6
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
Този свъеши парите за дрога. Много е зле
103
4
 
14
 
! Отговори
Этака преди 9 години
Волен е като кокошка, ако се напъне може и да ги снесе....много крякане много нещо..
102
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ква атака , кви 5 лева? Какво е атака? Една група дрогирани алкохолици продали задниците си на сараите и москва. Като ги гледам на сбирките им един автобус душевно болни хора.
101
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бяха приели закона "Панев", освен Атака сега никой нямаше да е в залата. Но от този закон гербавите комунисти бягаха като дявол от тамян.
100
11
 
8
 
! Отговори
патриот преди 9 години
Волен е новия Левски.Трябва да го обесим.
99
7
 
16
 
! Отговори
гого преди 9 години
не са атакисти, а доганисти! ФАКТ!
98
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Атака!
97
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
волен преди пишеше само против русия, сега за нея. ако сащ му дадът пари става американец. просто обича парите... и секса
96
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цялата група *** родоотстъпници от атака ли пише тук? Марш в сараите е*бани ***!
95
8
 
6
 
! Отговори
Doko преди 9 години
Гербавите *** така и не проумяха, че каквото е казал и каже Доган-това ще е. По три пъти на година избори да печелят, няма да управляват. Елементарна аритметика е. А с времето цифрите все повече ще нарастват, колкото да не им се иска и стиска. Така че малко по кротко другари ***.
94
5
 
7
 
! Отговори
боко преди 9 години
Скъпи бъп..ббългари,тоя заем ми требЕ,поннежЕ колекционирАм сериини номера на банннкноти,като саберЕЕм целата коЛекциа че ви дам и на вас.Между впрочем!Търса пръвио серииен номер на евро или долар с номер 0001,също така и последнио номер на най новата банкнота,ама него не го знам.Който даде информациа че съм му много благодарен.Ваш БоОеикомного благодарен.Ваш БоОеико
93
3
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
ха ха ха..... Ако имаше толкова атакисти на изборите колкото по форумите, болният Сидеров вече трети мандат да ни повишава заплатите и пенсиите!
92
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V Karlukovo tvoita mamka *** RQZAN prodajen
91
11
 
7
 
! Отговори
О2 преди 9 години
Сидеров по всички линии е кaтегория държaвник по-високa от остaнaлaтa кaлинко-безделническa утaйкa!
90
8
 
9
 
! Отговори
бай груйо преди 9 години
ПЛЮЙТЕ ГО ЛУДИЯТ.ТО ТОВА ДЕТО ГО ИЗПЛЮЕТЕ ПАДА ВЪРХУ ВАС. ПЛАЧЕТЕ ЧЕ СМЕТКИТЕ ВИ БИЛИ ВИСОКИ ЗА ТОК ЗА ПАРНО ЗА ВОДА. ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ВИ БИЛИ АФРИКАНСКИ. ОБАЧЕ ПАК СИ ГО КАЧИХТЕ НА КЛОНА ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. Е ВИЕ СИ ГО КАЧИХТЕ НА КЛОНА ТОЙ ПЪК СИ ВИ КАЧИ НА ДЕДОВИЯТ. СЕГА ЩЕ ВИ ВЪРТИ КАТО ПЕРКА НА ВЕНТИЛАТОР. САМО ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕЩО НЕ ВИЕ ПО МЯРКА И ЧЕ ХАЛКИТЕ ВИ СА СЕ РАЗШИРИЛИ? Е ТОВА СИЕ ВАШ ПРОБЛЕМ И НА ХАЛКИТЕ ВИ. С ТЕЗИ 8 МИЛИАРДА ЕВРО КОИТО ТИКВАТА ЩЕ ДРЪПНЕ ЩЕ ВИ СТАНАТ 40 МИЛИАРДА ОБЩО.
89
7
 
11
 
! Отговори
Путлер преди 9 години
Волене ако се наведеш ще те перна 66 пъти.Путин !