Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг

"Ако Борисов ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 млрд. ще намеря веднага"
Обновена: 19 фев 2015 09:26 | 19 фев 2015 09:20,
225
Сидеров призова: Бойкот на кворума срещу новия дълг
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров призова всички партии без ГЕРБ и РБ да бойкотират кворума в парламента, за да попречат на приемането на новия дълг. Рано сутринта в четвъртък шефът на националистите изпрати писма до БСП, ПФ, АБВ и БДЦ да не влизат в пленарната зала.

Още по темата
"Колеги, стоп, не влизайте в зала, не правете кворум. Така престъпният военен заем няма да мине. Не ставайте златен пръст на колониалния режим“, е посланието на „Атака“.

Сидеров изчисли, че ГЕРБ и Реформаторите имат общо 107 депутати, които не са достатъчни за формирането на кворум. Вчера само двете формации се обявиха в подкрепа на тегленето на 16 млрд. лв. нов заем.

Лидерът на „Атака“ отново обясни, че според него дългът е за закупуване на оръжие и затова това е военен заем. „Поради тази причина те не могат да обяснят и за какво ще бъде теглен заемът“, допълни Сидеров.

Шефът на националистите коментира и думите на Борисов от вчера, че който може да осигури 6 милиарда., да поеме управлението. „Ако ми отстъпи мястото си, не 6, а 66 милиарда ще намеря веднага“, обяви лидерът на „Атака“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен ако е на власт и той ще излъже народа както Сириза в Гърция излъгаха че ще илязат от Европейския.Бойко разбойко щял да облага пенсионерите които работят и вместо да се чуди как да цица от народа да беше оправил енергийните неща от русия които съсипаха.
127
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам големи резерви към Сидеров и Атака, но в случая е прав! Няма кво да се лъжем.
126
3
 
1
 
! Отговори
st преди 9 години
Kvo vi creme vsichki vzimat q vijte garcite, vzimat I ne vrashtat hihihihi
125
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 156Съгласен съм с теб но нека дадат разбивка къде ще идат тези 16 милиарда и разчет с какво ще се подобри икономиката, какъв ще е ефекта от новия заем.
124
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волене, защо лъжеш? Оставка, Волене! Ходи си у Ямбол, бе!
123
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сутринта, по Нова телевизия, Муравей Радев, за тридесетина секунди разби на пух и прах теориите на Мая Манолова, Георги Кадиев, Волен Сидеров.... и всички други знайни и незнайни "специалисти".
122
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волене, плати си една отделна консултация, по заема, на Муравей Радев, не си беден.
121
5
 
7
 
! Отговори
Серен Плевнелиев преди 9 години
Българите са най-простия народ, нека 'земат наем че да има да връщат простите... теглете здраво кредити и от банките....
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига злоба! На който му трябва заем,има банки -теглете колкото искате! Болен-Недоволен няма да оправи нещата.
119
10
 
11
 
! Отговори
! преди 9 години
Оставете Волен.Пускат го само, за да отвлекат вниманието на хората от истински важната новина- огромният за нашата държава заем, който няма да изплащат тия, дето го искат, за да го опапат. Гледайте как ГЕРБ и РБ загробват България!
118
11
 
17
 
! Отговори
Българофил преди 9 години
Как може човек роден от майка българка,отрасъл и живеещ в България, народен представител от български парламент, да забрави, че е от българска майка юнашка раждан и да стане марионетка на чужда страна.Той дори се гордее, че е Русофил!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Пълна дивотия.Какво прави в България? Като му е по-мила Русия-да стане депутат в руската дума.
117
7
 
14
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Проститутките продават телата си за пари, Волен Сидеров продава подкрепа и лобизъм също за пари. Без значение валутата, Волен ще подкрепи дори Марсианското Движение за Независим Марс ако офшорната му сметка се увеличи мистериозно! Това е. Няма Путин, няма Мутин. Има ЦАР ГРОШ и всичко друго е незначително. АТАКА!
116
7
 
14
 
! Отговори
художника преди 9 години
Не разбирам каква е тая истерия. За да се развива една фирма, трябва да тегли кредити. Така е и с Държавата. Друг е въпроса как щ се управляват тези кредити и понеже българите винаги търсим "под вола теле" сме против. Така кротичко и безметежно ще си въртим г`за в съдраните *** и ще се пъчим, че сме независими и никой не може да ни КОЛОНИЗИРА.
115
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този дето ще става фен на атака е лидера на атака. Нормално е при раздвоение на личноста между сараите и москва.
114
6
 
5
 
! Отговори
ытакист преди 9 години
Прав е Волен.Просто не може да седне-боли го капулата..ха..ха
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако беше Левски жив първия който щеше да убие със сигурност е ан*лния чистач на сараите.
112
0
 
8
 
! Отговори
do Doko преди 9 години
Доган та Доган колко ще живее твоя Доган, че да командва още 50 100 200 300 години??? командва некомандва накрая ше го изсипят от чаршафа в трапа и туйто, както и всички останали ще се срещнем с червейте.
111
4
 
8
 
! Отговори
нотариус преди 9 години
господине не размахвайте смъртния си акт
110
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бялата златка кога влиза в затвора? След леглото на доган влезе в леглото на путин а скоро и в централния в леглото на бай Боре.
109
14
 
15
 
! Отговори
жеко преди 9 години
СТАВАМ ФЕН НА АТАКА И ВОЛЕН!!!!!!!!!!!!!