Денков: Нашето правителство направи всичко да работи по управленската програма

Най-трудната задача на служебния кабинет е да осигури честни избори, посочи бившият премиер
Обновена: 9 апр 2024 10:25 | 9 апр 2024 10:09, Красимир Ангелов
100

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"С това събитие предаваме властта на новия МС с пожелания за успех, с пожелание да свършат работа, която да е в полза на България. Нашето правителство направи всичко възможно да работи по управленската програма и по този начин да ви осигурим плавен преход за следващия период“, заяви министър-председателят в оставка акад. Николай Денков на церемонията в Министерски съвет по предаване на властта в ръцете на служебния кабинет с премиер Димитър Главчев, предаде БГНЕС.

Още по темата
Акад. Денков заяви, че една от най-трудните задачи на служебния кабинет е да осигури честни избори, които да спечелят доверието на гражданите.

"Трудна е, защото в момента няма доверие", посочи бившият вече премиер.

"Надявам се с вашите действия да върнете това доверие. Единият от индикаторите за това е дали ще има машини на гласуването. Ако няма машини, делът на невалидните бюлетини е толкова голям, че хвърля сянка върху изборните резултати. Надявам се, че ще организирате този процес. Вторият индикатор е делът на невалидните бюлетини да бъде нисък, за да не се оспорват резултатите", каза Денков.

Както е известно, на извънредно заседание на Народното събрание тази сутрин членовете на служебния Министерски съвет, назначени от президента Румен Радев, положиха клетва пред депутатите, съгласно последните промени в Конституцията, в присъствието на държавния глава Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Авдеевско н-ние На север продължават боевете близо до Новокалиново, където не толкова отдавна ВС на РФ пробиха отбраната на зомбитата на подстъпите към н.м.. Руските бойци вече са много близо до н.м.. Продължават ожесточените боеве в Бердичи. Зомбитата на киевската хунта се бият за н.м., атакуват от север и запад и се опитват да си върнат загубени позиции. Руските войници държат защитата, унищожавайки зомбираните атакуващи части. В Семьоновка ВС на РФ атакуват от юг и вече са заели приблизително половината от н.м..
68
2
 
5
 
! Отговори
2 преди 1 месец
Западно от Красное ВС на РФ атакуват позициите на зомбитата, опитвайки се да прочистят територията и да преминат на север към района на Часов Яр. Така руските бойци най-вероятно ще атакуват Часов Яр от три посоки наведнъж - от изток (от страната на Хромово), където в момента тече настъплението, от североизток (от страната на Богдановка) и от югоизток (от страната на Красное). Вярно е, че на североизток в някакъв момент ще е необходимо да се превземе Калиновка, а на югоизток все още има редица укрепени райони и крепости, включително височини, които ще трябва да бъдат взети по пътя към Часов Яр.
67
2
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Направление Артемовск. Това е една от онези области, в които ВС на РФ не само напредват, но и постигат значителни успехи. Съобщава се, че Богдановка най-накрая е освободена. Вярно е, че някои източници твърдят, че селото все още се прочиства от зомбирана по натовски стандарт биомаса. Офанзивата на Часов Яр е в разгара си. В момента се водят боеве в микрорайон Канал (най-източния микрорайон на града). Зомбитата на киевският наркокартел изтеглят допълнителни резерви в тази посока от други ЛБС, включително Запорожие, и от тиловите райони. Точно сега на бойна линия са зомбитата от териториалната о
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Северское н-ние. ВС на РФ продължава да атакува позициите на зомбитата на отвала на кариера за варовик (Белогоровска изкуствена могила). От изток руските бойци атакуваха доминиращите височини, но в момента не е известно дали са успели да се закрепят на нови позиции. Ситуацията в този район е изключително тежка. От една страна, позицията на зомбитата на киевският наркокартел на отвала пречи на напредъка. От друга страна, превземането на варовата кариера, доминиращата височина в района, не е толкова лесно, въпреки непрекъснатите атаки на позициите на зомбитата.
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лиманско направление Продължават ожесточени боеве в района на Терни, където ВС на РФ не успяват да навлязат в самото н.м.. Съобщава се, че зомбитата на киевската хунта са прехвърлили допълнителни резерви в тази зона, което е позволило не само да задържат отбраната, но и да изтласкат руските бойци малко назад.
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най накрая дойде края на шарлатаните. За тях подаръци за 50К не се са корупция, ама хич. За тях да се назначават любовници и баджанаци на високи постове с високи заплати не е проблем. Пълен Позор
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хеликоптерна група "Mad Ducks" е ликвидирана. Хеликоптерната група стана известна след евакуационните полети до Мариупол през 2022 г. за извозване на офицери от киевският наркокартел и чуждестранни съветници от Азовстал. Тогава през пролетта на 2022 г. бяха свалени два Ми-8. В операцията на противника са участвали общо четири машини. Екипажите на още два украински Ми-8 от тази група, са били унищожени през март тази година. Ликвидиран е и командирът на групата Виталий Пляк. ВС на РФ унищожиха два хеликоптера Ми-8 миналия месец на площадка в района на Новопавловка в ДНР. Може би за същите хелик
62
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Хах Малоумно е да се смееш, като питаш дали имали ПП/ДБ управленска програма, при положение, че всички преди това изобщо нямаха такава програма. Борисов си управляваше феодално от джипката.. кой ще ти пише програми?! Тъжно е, че точно тези които гласуват за партии без програми се изказват по този начин. ПП/ДБ все още си остават най-смислената партия в България *въпреки всички кусури които имат.
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още един азербайджански наемник в услуга на престъпния киевски режим беше унищожен в ДНР. В селото Капани, област Шамкир в Азербайджан e изпратен трупа на Файг Тахир Аскеров-олгли, който пристигна да убива руснаци на земята на историческа Русия.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много грозен и слаб кабинет.
59
3
 
11
 
! Отговори
смях преди 1 месец
Две седмици вече жълтопавет..... не знаят къде се намират. Не им се вярваше, че Боко ще им разглоби сглобката и живееха в измислен свят, че с 60 депутати им се полага цялата власт. Техните фенчета постоянно повтаряха като папагали, а магнитски, а магнитски ... много сигурни, че това ще им спаси ПП - позорното правителство
58
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен чебурашшо, какви глупости си написал за ваксините? Дори Жужака не си сложи рушшката безаналогова ваксина. А познай защо?
57
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков да отпътува и да вземе със себе си цялата циркова трупа от ленчето до кирчо и асенчо.
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Учените бият тревога и предупреждават за "масово цунами" от заболявания и смъртни случаи от коронавирус, приближаващо планетата сред ваксинираните хора.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оправдаха Костадинов по делото за Ковид.
54
4
 
8
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Верно си е. Тиквоний единият ден возеше Херо Мустафа и я гушкаше по джипката и я канеше на кафе, а на следващият ден въртеше крана на Турси поток с Путин! В една година летя до Белия дом и после отидЕ в Кремъл. В международен план лавираше хитреца и то успешно. Хитра лисица е Бойче, и сега ги мина с 200 тия харвардци некадърни. Да става пак министър-председател и това е. Видя се, че няма кой друг. 4 години ходим по мъките.
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денко е мъж на място. Каза че ще пътува и отпътува......хи хи хи
52
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Единствено руската ваксина (която е векторна, за разлика от ваксините на Урсула) се оказа относително ефективна и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.
51
1
 
11
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Щом за Денков не е проблем да подаряват часовници за 50К , вероятно техните подаръци са с доста повече нули. Това им беше управленската програма и я чухме още в записите на Руди преди да направят сглобката. Ала Бала, дясна ръка, ляв джоб.
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВИП пилоти за милиардери с частни джетове - само неваксинирани. Ваксинираните имат навици понякога да припадат. На срещата в Давос към компаниите които са осигурявали въздушния превос е имало изисксване само неваксинирани пилоти.