Аз ще гласувам с ДА за АЕЦ Белене
Аз ще гласувам с ДА за АЕЦ Белене
Аз ще гласувам с ДА за АЕЦ Белене, защото това е интересът на държавата! Снимка: Гражданин | 18 яну 2013 09:22
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
112
7062
31
21
Напиши коментар Коментари
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
59, разумна причина да гласуваш с да е Румен Овчаров и компания да си получат комисионите!
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не можах да открия нито една разумна причина за да гласувам на референдума с "да". ЗАТОВА ТВЪРДО "НЕ" НА АЕЦ БЕЛЕНЕ И ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА.
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами то ако беше толкова евтин тока от АЕЦ, то руснаците щяха да простроят стотици ядрени електроцентрали и щяха да продават евтин ток на безобразно ниски цени (според вашите мантри) на половината свят. Само че изобщо не е така. Руснаците търсят баламурници като нас да им изкупуваме ядрените *** и по всякакви начини законни и незаконни се мъчат да вдигат цените на природния си газ. Не трябват особени интелектулни напъни за да ви светне лампичката защо е така.
47
0
 
17
 
! Отговори
king_for_a_day преди 11 години
И какво общо, по дяволите, има добивът на шистов газ??Завършени идиотщини, прицелени в полузавършени *** с АйКю под 80.
46
0
 
17
 
! Отговори
king_for_a_day преди 11 години
И какво общо, по дяволите, има добивът на шистов газ??Завършени идиотщини, прицелени в полузавършени *** с АйКю под 80.
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 53Точно турция и Китай строят нови централи:)))
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
300 млрд приходи за 60 години??? Трипъл фейспалм.
43
0
 
17
 
! Отговори
до 52 преди 11 години
Не ми говори врели-некипели. Всички започват да се отказват от ядрената енергия и то точно поради причината, че е станала прекалено скъпа. Дори във Франция Оланд прие план за закриването на 18 реактора и за намалението на дела на ядрената енергия в страната от 75% на 50%. Да не говорим, че Турция и Китай почти са се отказали от строителството на нови ядрени мощности, щото им са уврели главите, само вашите *** кратуни никога няма да уврат.
42
0
 
17
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Ти ненормален ли си или си ги плещиш тия поради патологична омраза към Русия? Чуваш ли се какво говориш? Най-скъпият ток бил от АЕЦ! Американците, британците и французите тогава луди ли са, че в техните държави бъка от ядрени централи? Ами минавай тогава само на зелена енергия и плащай по 300 лв за ток на месец, ***!
41
0
 
17
 
! Отговори
до 49 преди 11 години
Баламурника си ти ***. Обясни ми кой ще плаща за ядрените погреби и кой ще плаща да мести отработеното гориво на всеки 50 години. Ти виждаш, че няма пари за пенсии и лечение на болните, а ми говориш, че имало натрупани фондове за съхранение на ядреното гориво. Престанете с лъжите си. "НЕ" на ядрената енергетика.
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ще гласувам твърдо с "НЕ". НЕ на измамата АЕЦ Белене. НЕ на руско-българската ядрена мафия. НЕ на икономическото заробване на България. НЕ на най-скъпия ток произвеждан от АЕЦ. НЕ на предателите които искат да ни надянат ядрения ярем. НЕ на безумието АЕЦ.
39
0
 
17
 
! Отговори
ян преди 11 години
До 47: Съхранението на отработеното гориво влиза в цената на самото гориво, балхамурник!Като не разбираш, поне не лъжи.АЕЦ Козлодуй се е изплатила много отдавна. Да не говорим, че е задължена от НЕК да продава 1кВтЧ за 0,02лв. с ДДС на държавата, а тя го продава на енергоразпределителите на съвсем различна цена.Но ти ги "знаеш" тези работи, нали?
38
0
 
17
 
! Отговори
някой преди 11 години
Аз ще гласувам твърдо с ДА! ДА на енергийната независимост на България! ДА на евтиния ток! ДА на ядрената енергетика!НЕ на предателите, които искат да купуваме ток от Турция и Румъния! НЕ на платените емисари на Шеврон! НЕ на шистовия газ!
37
0
 
17
 
! Отговори
до 46 преди 11 години
Г-н ЕНЕРГЕТИК ти си дърт лъжец. АЕЦ Белене никога няма да се изплати, както и АЕЦ Козлодуй. Само ми обясни кой ще плаща следващите 200 000 години за съхранението на отработеното ядрено гориво. В света още няма построена ядрена централа, която би могла да се изплати. Това си го набий много надълбоко в тиквата и не заблуждавай хората. По добре си сложи ник МОШЕНИК вместо ЕНЕРГЕТИК.
36
1
 
17
 
! Отговори
ЕНЕРГЕТИК преди 11 години
АЕЦ Белене не е измама! Лъжат Ви! Това е едно предприятие което ще се самоизплати за 20г. и следващите 40г. ще печели по приблизително 500 млн.Евро на година. Ще има ли пазар? Със сигулрност! Представете си милиони електромобили, камиони и рейсове.Дали е опасно? Да разбира се. Но който не рискува не печели. Дали да е частна? В никакъв случай! Защо да и трепериме а друг да печели! Кой в света строй АЕЦ? Най-развитите - САЩ, Франция, Германия, Япония и т.н. - Защо ли ???
35
0
 
17
 
! Отговори
никола преди 11 години
Аз ще гласувам с НЕ, НЕ, и пак НЕ защото не искам децата и внуците ми да плащат безумията на един ДОНОСНИК и провалил се политик, не искам да бъдем все последни по доходи в ЕС, не искам да има пенсии по 150лв. а доказани некъдърници да взимат по 8000лв. държавни пари, затова НЕ на референдума.
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Строителството на АЕЦ замира в световен мащаб. В Европа в момента се строят само 2 централи една във Франция и една във Финландия и те вече са станали пишман защото цената им е скочила двойно от планираната. Има още 4-ри две в Словакия и 2 в Украйна чието строителство е замразено от 25 години и със сигурност няма да продължи. Както казва един от шефовете на МАГАТЕ "ядрената енергетика е на смъртен одър". И при това положение да гласуваш с "да" е най-голямото предателство към България.
33
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 11 години
Всички червени *** с повредени мозъци ще гласуват твърдо с ДА за АЕЦ Белене, въпреки че НЯМА ДА Е БЕЗОПАСНА И ЩЕ Е БАСНОСЛОВНО СКЪПА. ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ТОЗИ ТОК, НЯМА КУПУВАЧИ, НЯМА И ДА ИМА. ВЪПРЕКИ ЧЕ РАБОТНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЩЕ СЕ РАЗКРИЯТ ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН СТРОЕЖ ЩЕ СА МАЛКО И ВРЕМЕННИ. ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОКЪТ ОТ НЕЯ ЩЕ Е ПО-СКЪП ОТ ДНЕШИИЯ. ВЪПРЕКИ ЧЕ 100-на КОМУНИСТИ ЩЕ ОТКРАДНАТ МИЛИАРДИ ПРИ "СТРОЕЖА". ВЪПРЕКИ ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ Я ЗАВЪРШАТ. Въпреки всичко. Ето, зато сме на това дередже, българи.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЕЦ Белене - НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА 21 ВЕК. НА 27 ЯНУАРИ ТВЪРДО "НЕ"
31
0
 
17
 
! Отговори
до 140 преди 11 години
Акъла ти ще дойде след 140 години.