БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
БГ сирене 16 лв./кг в Ав$тралия
Чисто висококачествено БГ сирене тук в Сидни Ав$тралия е 11.99 AUD за 900гр. По курса 11.99 AUD = 14.81 лв. за 900гр. Или 1кг. излиза 16.45 лв. Сирене Made in Bulgaria по БДС. Колко ви го продават там? Ако е по евтино да ви пращам от тук е 16 лв./кг, където минималната работна заплата е 4000 долара, а чистачката на сградата където работя на центъра CBD, зима повече от българско ИТ, аахахаха! А помните ли висящото кафе преди години? Проглушихте ни ушите с тия висящи кафета! На ви ся висящо сирене Снимка: От Сидней Ав$тралия | 19 мар 2023 20:44
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
465
87540
74
50
Напиши коментар Коментари
276
0
 
5
 
! Отговори
Турист преди 5 месеца
Миналия месец бях две седмици командировка в Сидни. Имах на разположение един уикенд, ходих на разходка около операта, питах хората за софтуерен инженер работещ за правителството, но никой нищо не знаеше. Иначе хората бяха учтиви.
275
2
 
13
 
! Отговори
.... преди 5 месеца
Вие сте по глупави от него само защо му обръщате внимание
274
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сигурно е отишъл да се гмурка с байка и да гледа китовете в захлас
273
0
 
1
 
! Отговори
СЪПРУГАТА ВОМБАТ преди 5 месеца
Амчи то аз се отказах да му правя манджите понеже е вироглав откакто дойде тук и се правеше на готин а се оказа лицемер
272
0
 
1
 
! Отговори
:)) преди 5 месеца
Днес ще си направя шкембе чорба с рижийки!И дълбоко ще се замисля защо няма да гласувам!Между другото,в Австралия са се появили сини рижийки!Интересно дали говермента, дето се гмурка с байка по рифовете, е чувал за тях!?
271
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хаха пак ли се е появил оня *** от село аборигения? Пак ли се обяснява все едно, че някой насила го е карал да иде да живее на село?
270
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да, все едно пък на някой му е зор кво е станало някъде дето никой дори не му е зор дали са живи въобще.
269
2
 
4
 
! Отговори
Новина от кибуца: преди 5 месеца
Полицията в Сидни разследва убийството на 21-годишната ватерполистка Лили Джеймс. Основният заподозрян за момента е бившия ѝ приятел, пише Daily Mail Australia.24-годишният Пол Тайсен не приел добре раздялата им и се смята, че е имал мотиви, за да извърши бруталното престъпление.Главата на Джеймс е била разбита с чук в студентския кампус на местен университет, а охранителните камери са заснели как Тайсен тръгва след нея след една от поредните ѝ тренировки в басейна.
268
0
 
5
 
! Отговори
кирето преди 5 месеца
оооооо сидни . Ще ме поемеш ли ако дойда в австралия . ще има ли място в твоето тяло за нещо мое . Може и да ти оставя малко бонус накрая .
267
2
 
3
 
! Отговори
Невероятни умници преди 5 месеца
Абе нали субекта от Сидни много ви липсваше? Еми, любувайте му се на коментарите, радвайте се на обидите му и арогантния му тон, и не забравяйте да поставяте много лайкове.
266
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 5 месеца
Синдьо се въодушеви и показа отново колко е неграмотен, ограничен и комплексиран. Не може един щастлив човек, какъвто той твърди, че е да пише така озлобено, особено за родната си страна. Понеже е много плосък и му е трудно да мисли, не може да разбере, че това, което той харесва, не задължително е щастието на дтугите хора, че може да си много щазтлив и добре да живееш в България, че и в България има много успели хора, а такива като него дето купуват евтиното сирене по света са милиони.
265
1
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 5 месеца
Реално - около 500 долара - бруто е минималната заплата в Австралия . Не се знае колко е данъка и колко са наемите . Ток вода интернет застраховка . Тъй че малко така да се съобщават някакви цифри висящи като прани *** е съмнително .
264
0
 
2
 
! Отговори
преди 5 месеца
До 260, прав си, до скоро те управляваше пожарникар, а сега те управлява молец и жираф. Да фанеш единия, да удриш другия. Като не живееш в кибуц защо още не си стигнал по далеч от табелата Винетка? Метафорично казано. Е оня другия по долу Ванката още събира стотинки, не може да се измъкне. Уж миналата Нова година щеше да дойде до Сидни, да съм видел нещо си, се набираше на клавиатурата, а още гледа африкански пейзаж...
263
2
 
1
 
! Отговори
преди 5 месеца
Смях, чета некви ИТ-та с 8к! Колега, ако не беше казал че това е заплата щях да си мисля че си пaпуас на социал бе! Чистача в сградата в която работя в центъра на Сидней, нарича се CBD, зима толкоз! Минималната заплата в Австралия е 4200 долара. Сметай. На мен в Канбера ми предлагат надница 1400 долара, Умножавай го по 21. В Канбера е повече от Сидней защото няма желаещи да се преместят. Ще си загубя лайф стайла. Но това са теми които си обсъждаме само между нас си, хората с сини паспорти
262
2
 
1
 
! Отговори
преди 5 месеца
Освен това тук няма веб сайтове с цени на евтините храни където държавата задължава търговците. Това са залъгалки за пакистанците на Европа. И страни от 3тия свят където глада е основен поминак. Тук търговците които подържат веб сайтове компенсират с по високи цени. Нормалните супермаркети продават на ниски цени и нямат сайтове. Не се бием за олио! Не фърчим по сайтове да сравняваме цени. Не сме хамстери да въртим скролери на веб страници. Тук само минимална работна заплата е 4200 долара. Сметай
261
1
 
1
 
! Отговори
преди 5 месеца
Невероятен си ти. Супермаркета от който купувам българско сирене е на директен вносител и няма веб сайт. Ако го търсиш по разни прекупвачески веб сайтове с сигурност няма как да е на цената от супермаркета от който купувам. Ще ти кача и български кашкавал. И сиренето и кашкавала са по БДС. Кашкавала 20-23 лева кило. Може по евтино да е защото в твоя кибуц минава през 10 прекупвача, докато от БГ до Австралия идва директно от производителя и го купувам в супермаркета на вносителя.
260
1
 
5
 
! Отговори
Невероятни тъпаци преди 5 месеца
Цената на сиренето в Австралия може да се провери без да се ходи там. Само е необходимо да се пусне продукта в търсачката на Гугъл и всичко ще си излезе. Например, пуснете в тръсачката на Гугъл "Kebia Bulgarian Sheep's Feta 900g" и ще видите цените в астралийските супермаркети - някъде цената е повече от два пъти от написаната горе, но явно пича е искал да се избазика.
259
0
 
1
 
! Отговори
джанго комшията преди 5 месеца
До скоро в Австралия не ядяха овче сирене!Само краве!Там овцете не ги доят,а само ги стрижат!Сега как е не знам!
258
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 5 месеца
Ако съберем две-три хиляди евро от групата със сиренето /и изпратената помощ от чистачката в Сидни/, наемам се да прескоча и да проверя истината! Благодаря за подкрепата!
257
0
 
2
 
! Отговори
eбaчo на квартала преди 6 месеца
Давах сидни . ай би хебъл ю с кеф