Актрисата Вероника Кастро се сбогува с кариерата си

Звездата от латино сериали не посочва причините за решението си
14 сеп 2019 10:50, Петя Славова
20
Актрисата Вероника Кастро се сбогува с кариерата си
Снимка: Reuters

Вероника Кастро - звездата на сериала "Богатите също плачат", слага край на творческата си дейност, съобщи ТАСС.
"Сбогувам се с това, което толкова обичах - професията си, на която посветих 53 години, благодаря за всичко" - написа Вероника Кастро в Instagram.

Кастро, която е на 66 години, не посочва причините за решението си. Тя споменава само, че е уморена от "агресията и издевателствата".

Напоследък мексиканските медии писаха, че Вероника Кастро е сключила брак с телевизионната водеща Йоланда Андраде. Тя категорично опроверга това.

Вероника Кастро се изявяваше и като певица - издала е повече от 20 албума, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10 Напротив тези сериали си бяха номер 1,а това което се дава сега и се гледа е долна турска помия даже незнам как може да има хора да ги зяпат. Заради тези помии спряха да дават хубавите латино сериали.
18
0
 
3
 
! Отговори
Михо Филев преди 4 години
и компанията на графче в тавче да взимат пример! 20 албума има жената. Остави актьорската кариера.Тука, у нас, пуснат три "сингли" или "сингълье", и вече звезда, моля ти се?
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Касандра улиците опустяваха. Дори имаше случай когато в една част от сериала Касандра я съдиха и лежа в ареста. Български баби фенки на сериала бяха написали открито писмо до в-к 24 часа и се бяха подписали, че са съгласни да бъдат свидетелки и да освободят горкото момиче Касандра. Писмото беше публикувано във вестника.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше и няколко колумбийски .Войната на розите,Бавачката . Любов в пустинята беше добър .
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друг качествен сериал от Бразилия, но не е излъчван у нас е Жива Вода - Agua Viva от 1980 г. Там участва актьора Фабио Жуниор известен у нас с ролята си на потайния фотограф от сериала страсти под слънцето. Agua Viva 1980 Janete e Marcos шоуто е пълно с ревнивия Маркос.
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Помня го. Завърши така, като че ли оставя отворена вратичка за продължение. Помниш ли, че накрая телефонът иззвъня, не се обади никой, но се чу специфична мелодия от бебешка играчка, която и по-рано звучеше при някои сцени. Тава те кара да мислиш, че разглезената богаташка не се е удавила и може би ще се появи пак в даден момент.Но може би не са намерили пари за да снимат продължение или са решили, че темата се е изчерпала.
13
1
 
14
 
! Отговори
Помня фрагменти преди 4 години
от онези сапунки. На тогавашната ми възраст не е било възможно да правя обективни преценки.Но когато видях този материал ми стана мъчно за онези възрастни жени - роднини и съседки, които преди близо четвърт век следяха с трепет тези сериали. Бяха пенсионерки и освен да ходят на пазар и да сготвят, телевизорът и пиенето на кафе "по женски" и "по съседски" бяха единствените им развлечения.Тези наивни, простодушни женици вече ги няма и май няма подобни на тях да заемат мястото им.Светът се увълчи
12
1
 
5
 
! Отговори
ined преди 4 години
Кви причини? при 66 години си е за пенсия вече
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всички латиноамерикански сериали От Обич е най качествения .
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е толкова глупава жена леле майко
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Педи около 1 месец почина Едит Гонсалес изиграла ролята на Есперанса в едноименият мексикански тв сериал.
8
3
 
3
 
! Отговори
Циник преди 4 години
"Вероника Кастро е сключила брак с телевизионната водеща Йоланда Андраде. Тя категорично опроверга това."---------Кичозни сериали... Кичозни "звезди"... Кичозни "новини"
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се че ще има издевателства, "сапунките" се правят и продават на килограм. И телевизиите купуват най-евтиното, и единственото от което могат да спестят създателите и от надниците на артистите. Преди време имаше статия и за анадолските сапунки и какъв тормоз е - плащат им и за няколко дни снимат всички сцени в които се появява определен актьор - и после ги сглобяват.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синът й Кристиян Кастро е страхотен певец .Поне беше ,незнам дали има албуми напоследък .
5
3
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега Ханибал, в началото на 90-те в България бяха излъчени два сериала с нейно участие - "Богатите също плачат" и "Дивата роза".
4
0
 
10
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Като бях дете, по твто вървеше една сапунка с нея. Играеше младо момиче, ама си беше лелка. За преди около 30 години говорим. Интересно, че на 66 е със собствените си зъби още; за кариерата не зняам, но ТОВА е истинско постижение.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Стоянка Мутафова не се отказва! Бъгарка за милиони!
2
6
 
4
 
! Отговори
Ех преди 4 години
Хубава актриса беше.
1
6
 
2
 
! Отговори
Ханибал преди 4 години
Ъъъммм, коя е тая по дяволите. Май не е голяма звезда, но от това.летната хартия д.рис бг така или иначе са ***.ло.у.мни. остават само да измислят пълнеж,за нормална журналистика трябва акъл!!