Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?

И дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарднър се представя за „Фин“
20 апр 2024 22:00, Теодора Драгоева
159
Защо Холивуд е пълен със звезди, чийто деца са транс или небинарни?
Шайло Джоли Пит; Снимка: Getty Images

След като преди около седмица дъщерята на Бен Афлек и бившата му жена Дженифър Гарнър се представи като Фин на погребението на дядо си, се запитахме защо толкова много деца на топ знаменитости са транс и небинарни? Мода ли е, природа ли е, въпрос на възпитание ли е, или пък е опасна тенденция?

По време на възпоменателна служба по-рано този месец за бащата на Гарнър в Чарлстън, Западна Вирджиния, средното, 15-годишно дете на бившата двойка публично обяви новата си самоличност.

Дъщерята на Бен и Джен, кръстена Серафина Роуз, сега се нарича Фин и използва местоимението „те“. Тя се появи облечена в тъмен костюм и вратовръзка и с подчертано неженствена прическа.

Т. нар. Фин Афлек, разбира се, е потомък на две филмови звезди, които са постигнали известността си, въплъщавайки традиционните полови стереотипи – Афлек като мъжкар в главни роли във филми като „Армагедон“ и „Пърл Харбър“, и Гарнър като елегантна дама и сладурана в хитове като „Събудих се на 30“ и „Призраци на бивши гаджета“.

Фамилия Афлек – сред които са братът и сестрата на Фин – Вайълет и Самуел – със сигурност не са изключение, когато имат транссексуален член в семейството в Холивуд. В света на известните и богатите има доста горди родители на транс и небинарни потомци – факт, за който тези майки и татковци – звезди, често с удоволствие говорят.

В разширеният клан Афлек вече има и доведена сестра на Фин – 16-годишната Еме, която е небинарното дете на Дженифър Лопес, която сега е съпруга на Бен. Еме е от брака на латино дивата с певеца Марк Антъни.

Лопес за първи път нарече Еме „те“ преди две години, когато ги покани на сцената да пеят с нея на бейзболна благотворителна гала.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Рок
И Suicidal Tendencies идват в Пловдив за Hills of Rock
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди дни узкукалият Жо Байден ви го каза: "Трябва да изберете между свобода и демокрация". Толкоз!
98
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Презадоволени от родители,милионери,чудят се какво да правят цял ден,могат да си позволят всичко!И там пици с кристали маат яко!
97
0
 
9
 
! Отговори
До Радко/Рада преди 3 седмици
Радко айде сега уточнете /предполагам си многополов, небинарен джендерЛГБТ евроатлантик/ по време на Комунизма бяхте Дискриминирани или Толерирани, че вашата Шизофрения не може да даде отговор все още - както ви е удобно така я карате, нормално нали сте НАТО-Атлантически "двуцефки", на които от 40 години все Комунизма ви е виновен! Преди 89 знам едно - хората се оценяваха по таланта /Е. Димитров. Парцалев и т.н/ а сега колко дълбоко си жабуркал мандрагурите на САЩ посланика и кое НПО те $ножда
96
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защото си нямат корнелия Нинова
95
17
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 3 седмици
До 119: че ти описа сборище на политбюрото на БКП. И там всички знаеха какво става, но никой нищо не правеше. Все пак първите ЛГБТ-та бяха бай ви Тошко като награби и почти изнасили Брежнев пред всички, едвам се стърпя да се усамотят в ложата, че да се отдадат на другарска оргия с останалите членове на БКП.
94
0
 
10
 
! Отговори
Бай Хасан преди 3 седмици
E..бе..те ги , не ги жалете
93
1
 
32
 
! Отговори
Тъ.панар преди 3 седмици
Защото пропаганда най-добре се прави, чрез личния пример на известни личности. Много хора, които нямат собствена идентичност, им подражават. Това го знаят престъпните групировки, наречени НПО и бавно, но постъпателно действат. До там ще го докарат, че след 30 г синът ти ако не се омъжи/ ожени за някой черен левент, ще е признак на расизъм и дискриминация.
92
16
 
6
 
! Отговори
До 104 преди 3 седмици
Нито сте видяли демокрация, нито за нещо ви е виновна!Демокрацията е право и задължение на собствен избор и отговорност!Да обвиняваш някой или нещо за собствените си избори и отговорности е тежка шизофрения!А от края време в България,във всяко село е имало някой на който са викали "мъжката" или "женския"! Има и такива персонажи в много български романи!Ако си чел де
91
0
 
33
 
! Отговори
Доктура преди 3 седмици
"Добре сър,диагнозата ви е ясна....Но моля ви се докторе,аз съм лейди.....Добре лейди,имате рак на простатата....
90
0
 
28
 
! Отговори
: преди 3 седмици
Защото Холивуд е място къдеро царува секса , педофилията и разврата , оттам обстрелват целия свят с идиотщините си , но истинското "парти" се случва по партитата им , в къщите им , зад сцената , всички знаят това , всички говорят за това , но никой не прави нищо , защото парите са над всичко.
89
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прегърнали са древно гръцката култура на забавление, широко приета в римската и османската империя - всеки да "пере" което му е по джоба и под ръка.
88
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Едно време ако се мислиш за Наполеон или Храстчевлизаш в лудницата, сега ако си луд ти обръщат медийно внимание, може да вземеш кинти по няколко програми, имаш зашита и повече права като "малцинство" Абе изобщо е страшна далавера да се правиш на Луд..за това Америка и Европа пропадат! Никой няма да оцени талантливо дете а дете, което родителите му са го направилиТрансУрод за да е под светлините на прожекторите! И да, ***-са-подобни!
87
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защото още в старите народни приказки, за да ти се изпълни някое желание трябва да обещаеш едно от децата си на дявола.
86
2
 
22
 
! Отговори
Хемус преди 3 седмици
И всичките по-произход са юдео-хазари!Дегенеративно племе,при което пеерастията е на почит
85
0
 
14
 
! Отговори
Просто преди 3 седмици
Хормони в млякото и месото.
84
0
 
12
 
! Отговори
@ преди 3 седмици
Защото такива като вас им се връзват на глулостите, те, ние, вие, бинарни и етк.*** или травестит са напълно достатъчни. Те ако искат да се мислят и за Наполеон.
83
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Синът на Елена Мизулина се омъжи за мъж.Американец?!Синът на Салавьов се омъжи за британец.
82
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само по това си приличат с Русия.Синовете на руският елит водят зетьове на родителите си.
81
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А какво правят децата на звездите от Мосфилм !
80
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До даа Няма лошо да обичаш Русия/дано не е платена тая любов/- стига да обичаш и родината си, защото русофили ни бутат към излизане от НАТО и ЕС а след това трябва да влезем в БРИКС- а там единственото евтино нещо е работната ръка и добре ще бъде само за БГ олигарси- ще ни докарат до комунистически Китай- партийните величия милионери, работниците по бедни от нас.