IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Производители на хляб отварят бутикови фурни


Обратно в новината

Коментари Коментари

24
ама не:(
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
В Гърция имаш само агломерацията на Атина и Солун, след това са малки градове. Има и много хора по селата. Там си правят на местно ниво хляб и други манджи, с продукти местно производство и си го купуват. Тук всички сме продали на дядо си земята и сме се наблъскали по панелките и ходим да пазаруваме от хипермаркета, а земеделието е в кома. Схващаш защо няма да е, Тошко...
отговор Сигнализирай
23
ivan.uzunov
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
за много неща си правя сметка, но влезна ли в малко топло дюканянче в което мирише на топъл хляб просто не мога да се въздържа.....спомням си за топлия кръгъл хляб от фурната в село, когато бях малък...... надявам се повече хора да мислят като мен, за да може този бранш да се съживи..... искам хляба да не е на филийки и в найлон, а да си го чупя с ръце и да е топъл и ароматен :) :)
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Съгласен съм, с изключение на това "Няма контрол от държавата и големите са с превилегии". Не че не е вярно, но в случая не е това причината. И в Германия и в Япония и в САЩ - все страни с добър контрол от държавата - големите вериги успяват да дадат дъмпингови цени и унищожават малките. Това е защото производителите предпочитат да имат сигурен договор за продукцията си и я продават на по-ниски цени на големите. А и потребителят е доволен за евтното. Държавата няма какво да направи в случая.
отговор Сигнализирай
21
реалист
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
И като отворят в някой квартал и направят асортимент от 20 неща, ще дойде потребителят, ще погледне и ще отиде да си купи от Карфур или Лидл на 1/3 цена, а тези ще фалират след 3 месеца. Не се опитвам да се правя на интересен. Аз ще пазарувам от кварталната фурна, но масовият потребител в в България огромната си част предпочита цената. Истерията пред лидл и постоянните опашки в Карфур го потвърждават. Просто не виждам как ще имат достатъчно клиенти за поддържане на широк асортимент.
отговор Сигнализирай
20
Maraba
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Къде ще е първата?Чакам с нетърпение!
отговор Сигнализирай
19
Президент на РъБъ
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
17 - тлъст се става не от това, че ядеш хубав хляб, а от маането на некачествени продукти и всякакви ***, пиенето на поразия и застоялия начин на живот...
отговор Сигнализирай
18
ME
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Е, я пак да си прегледате текста!Или по-добре се върнете в началното училище!" ...напът ..."
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Още по тлъста нация ще станем :)
отговор Сигнализирай
16
тошко
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Подкрепям с 2 ръце инициативата. В момента на много малко места в София се продава хубав хляб. На мен лично ми се налага да се вдигна чак до пазарчето в Младост, къде в една будка, пред която винаги има опашка, продават хубав ръчен хляб. И да оставим за моемт френските пекарни, които са просто уникални с всякаквите вкусотии. Да погледнем Гърция, където хлябът също е невероятно вкусен. Ако не можем да се мерим с французите - то поне можем с гърците.
отговор Сигнализирай
15
ПЕНСИОНЕР
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
А в хляба брашно ще има ли??
отговор Сигнализирай
Новини