IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Производители на хляб отварят бутикови фурни


Обратно в новината

Коментари Коментари

14
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Какви пекарни за вас, бе, селяни и роби, слугуващи на ***-гласоподаватели.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Всичко е много хубаво, но какво значи "бутикови фурни", че не ми стана ясно?!? Да не би една по-нормална, чиста и съвременна европейска фурна с по-богат асортимент от хлебни изделия да наричат бутик?:))
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 4
Калине, да ти дам бръснарско ножче да си прережеш вените?
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
@10 Така е - там нито беше скъпо, а качеството беше доста по-високо (не само на хляба, а на повечето неща). Да не забравяме и персонала - там винаги те посрещат с усмивка и поздрав. А за тази пекарна на Опълченска и аз чух подобни неща (не съм я посещавал още).Някой случайно да знае хубава пекарна в София?
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Впрочем една нормална франзела във Франция беше 70, 80 цента - 1,40 лв.Тук е левче и обикновено ***...Да не забравяме,че там трудът е по-високо платен, транспорт и тн. Тъй че е напълно реално качествена българска франзела от подобно магазинче да е около 1лв. Разбира се ако не се намери някой селски тарикат решил да забогатее от продажбата на 5 хляба - пример - една френска пекарна до Опълченска май беше, в която хлябът беше около 3 пъти по-скъп от Франция...
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Дано отворят такива фурни и продуктите са наистина хубави. Като бях в Париж преди месец-два останах очарован от техните пекарни на всеки ъгъл - мирише вкусно, на топъл хляб и закуски, а вътре е пълно с най-различни сандвичи, тестени закуски, багети. Всичко бе много вкусно. Не знам защо и тук хляба не е така хубав :( Иначе съм готов да давам по 1.5-2лв. за хляб, ако знам че е наистина хубав и вкусен, направен от качествени суровини.
отговор Сигнализирай
8
ИМА
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Има една такава фурна - не на вид, а на качество - на ул.Милин камък
отговор Сигнализирай
7
Дянков
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Ама айде по-леко! Тия 7 работници излиза, че произвеждат над 500 хиляди евро брутен продукт?! Това е 10 пъти повече от този в Люксембург/който води класацията/.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Да - най-накрая. Откакто съм се върнал от Франция съм в ням ужас. В едно кварталче на 5 мин. една от друга има поне 3, 4 хлебарници,които пекат хляб. Тук в голям квартал в София има само едно магазанче,което продава пресен хляб - всичко друго е нарязан кой знае кога... или замразен от Фантастико или Била.За качество и истински бял хляб да не говорим. Дано, дано да се осъществи.
отговор Сигнализирай
5
BBB
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Лошото е, че на българина му дай намаление 20 стотинки и ще се изпотрепят да купуват. Това е добра идея за такива фурни, но дали хората ще дават по 1,5 лв за хляб със стафиди или ще отидат и ще си го купят пак от големите вериги за 50 ст. Няма контрол от държавата и големите са с превилегии.Успех на всеки, който мисли да развива такава дейност.
отговор Сигнализирай
Новини