IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

42 фирми признаха: Слагаме растителни мазнини в млечните ни продукти


Обратно в новината

Коментари Коментари

53
bel4eva
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
kade be6e do sega be gospodine- Voinov ne te li e sram sega da pravi6 konstatacii -tova govori.4e ne si gledate rabotata i ste za besiloto-20god.trovite horata,mladoto pokolenie ne poznava vkusa na istinskoto kiselo mlqko ,sirene i ka6kaval-do koga.6te tarpin takiva ***??...
отговор Сигнализирай
52
Nikolova
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
4ete li gi nqkoi ot tezi,koito dapusnaha tova ne6to i koito zaslujavat da badat ubiti,za6toto otroviha naroda?...tova ne e ot dnes-za6to nie po-vazrasnite dopusnahme nqkakvi goveda da opredelqt kakvo da konsumirame-kak, ne im kupuvaite boklucite i na besiloto kontrolira6ite...
отговор Сигнализирай
51

преди 15 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това е първият и последен път, когато ще си позволя коментар.Не ви ли се прокрадна поне за момент мисълта, че НИЕ сме катализатор на този пазар. НИЕ купуваме сирене за 2.30..Защо? Защото - к'во ми пука к'во ям, важното е да мина тънко и да се напия довечера с некачествен алкохол, захранвайки още една подобна индустрия..да си пусна Тони Стораро и да псувам по форумите по повод поредната публикация. Писна ми от недоволни.. докато има кой да купува ***, ще има и кои да ги продава (справка Адам Смит). Докато продължаваме да живеем като мишки, ще пазаруваме под земята. Нека поне веднъж да се опитаме да погледнем малко по-далече от домашния телевизор.
отговор Сигнализирай
50
Запознат
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Добре, че имате хубав въздух! А иначе си взимам само френско мляко, другото просто се пресича! :) хайде успех и не прекалявайте с Родопската ракия :)
отговор Сигнализирай
49
Животновъд
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
48 пий си английското мляко ти и децата ти и като заприличате на бъчви не се връщайте в България и в Родопите, където си пазим железните гени.
отговор Сигнализирай
48
Запознат
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Не искам да ти преча да живееш в 19 век! Вероятно някоя твоя пра баба си е светила със свещи? Що не ходиш да си купиш свещи и да си спреш тока! А в Англия субсидиите са 3 пъти повече, спрямо България, но и там плащат на декар, а тук можеш да арендоваш 5 пъти повече земя от Англия за една и съща цена! Хайде смятай - математик!
отговор Сигнализирай
47
Животновъд
преди 15 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
44, ти мен не ме учи. Векове сме си доили кравите без инсталации и целия ми род е от дълголетници. Само, че англичаните с доилните инсталации приличат на пингвини или на ходещи бурета. Тъй, че не ми обяснявай кое е по-полезно за млякото. В момента единствено, ако не е твое млякото е добре да се свари, тъй като хората не са сигурни ... но лично мляко никога не съм варил...това го знам от прабабите ми...така си го правим на кисело мляко в големите глинени съдове, тъй както преди векове...Кой си ти, за да променяш изконните български традиции ? А в Англия дават 40 ст на литър, но знаеш ли колко са субсидиите там и колко тука ? А тука даже не ги дават на повечето, щото имало повече бацили и обяснявам на баба ми на 96, че вече трябва UHT да яде, щото Европа решила, че не било здравословно нашето...Айде - айде...Европа трябва да се води по НАШИТЕ СТАНДАРТИ ЗА МЛЯКО И НАШЕТО ДА Е КАЧЕСТВЕНО И ТЕ ДА МУ ДОСТИГАТ СТАНДАРТИТЕ !
отговор Сигнализирай
46
Penipepi
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Otvorix xladilnika i konstatirax che kofichkata s mliakoto na baba otvan na kofichkata ima niakakav nomer a drugata kofichka na "Elena" niama nikakvi cifri. Kade da se tarsi nomera na samata kofichka??????????????
отговор Сигнализирай
45

преди 15 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
в млеката на май дей има китайско сухо мляко и палмово масло
отговор Сигнализирай
44
Запознат
преди 15 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
За съжаление не си запознат. При правенето на млечни продукти е изключително важно микроорганизмите да са малко, за да може да се подкваси млякото единствено със закваската, която е само полезни микроорганизми. За щама Lacto Bacilus Bulgaricus, отдавна не сме лидер при производството му. Можеш да си го купиш от големите датски фирми производители на закваски. Витамини не е равно на микроорганизми! И почнете да произвеждате на добра цена! Вземете земя - защото за това плащат субсидии! Правете си сами фуражите! Купете си породисти крави! Хранете ги! И много моля изхвърлете гюмовете и си сложете доилни инсталации! След това може и да Ви го купя! П.С. Днес изкупната цена в Англия е 0.41 лева/литър за мляко, не за вода! Хайде успех!
отговор Сигнализирай
Новини