IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Дзадзики с йогурт


Обратно в новината

Коментари Коментари

33
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Може би авторката консумира йогурт, селъри и подобни, защото в нейните среди не е уместно да използваш българските наименования. Защо тогава и позволяват да публикува в български сайт?
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Йогурт, мале мале докъде паднахме.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
Да сме чували случайно, че се продава цедено кисело мляко, а не да се правим на химици. В дзадзикито слагат 10%но без да го прецеждат.
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
То бива бива опростачване, ама в България йогурт ми идва малко вповече. Пак преписваме без да влагаме мисъл. И тоя оцет, това е за несполучлива комбинация от бактерии при което млякото сладнее. А краставицата каква да е, за да сложа точно, късоплодна, дългоплодна, Гергана, корнишон? Нещо като грамаж? Празни хора с празни статии. Псевдоавторката да е чувала за сух таратор, салата Снежанка, дзадзики. От всяка рецепта по нещо и става голямо нищо.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
ако искате да го опитате, продават го в лидъл, малко е соленичко
отговор Сигнализирай
28
Иван
преди 3 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Нещо като боб яхния с боб ...
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 0
Аз го правя така: Първо изяждам магданоза и копъра, след това чесъна, след това краставицата, след това кисело млляко, след това малко черен пипер, след това пия вода. Лягам на гръб и с дясната ръка си масажирам стомаха.... Имайте на в предвид, че тази рецепта е секретна и трябва да я патентовам и не я давайте на готвачите по ресторантите!
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
Гърците са много докачливи с дзадзикито и таратора
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 6
Зехтина "Екстра върджън" е нерафиниран, понякога и смърди и за предпочитане е обикновеното рафинирано олио.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Аз го правя по друг начин :)
отговор Сигнализирай