IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Помпат месото с вредна сол


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

114
Говедарин
преди 13 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
...Споко...От утре почват да помпат месото с полезна сол...
отговор Сигнализирай
113
зико
преди 13 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
Предусещам масови фалити на колбасари. Хората лека полека спират да купуват месни продукти. Храната в България е ***, ако имате възможност произвеждайте си сами. Стойте далеч от магазините !!!
отговор Сигнализирай
112
зииз
преди 13 години
Харесвам 21 Не харесвам 2
Истината е на село. Поне ще си знаеш какво ядеш след като си го засадил и отгледал сам.
отговор Сигнализирай
111
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Старите колбаси и месо отиват на кайма, като им слагат подобрители.Нищо не се бракува -върти се една и съща стока, само им сменят етикетите на саламите. Така наречените пресни колбаси -нямат месо. После защо сме болни и държим едни от челните места на инфаркти и инсулти.
отговор Сигнализирай
110
123
преди 13 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Нормално, водата и солта са най - евтините суровини за производство на колбаси.
отговор Сигнализирай
109
С.М.
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
Проблемът е и в културата на хората.И в Япония има капитализъм, и там се ръководят от правенето на печалба. Но моралът и отговорността им към обществото е много по-силна, и там тея номера не минават. Японецът ако открие, че салама дето го произвежда фирмата му не е добър, ще си тегли веднага ножа :-)
отговор Сигнализирай
108
Даола
преди 13 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
Тази солена течност се влага в колбаси като бекони, шунки,филета заедно с желатини и така се задържа там - има бекони блок, които са направени от разни парчетии меса и така се оформя нещо цяло. Вкусът на всички е един и същ.Наистина ни продават *** и затова боледуваме все по-често от гипове и инфекции.Така ще е и занапред - система, която гони само и единстено печалбата не може да се самокоригира, а държавата няма доастатъчно механизми за ефективен контрол.
отговор Сигнализирай
107
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Още Бисмарк е казал, че хората никога не трябва да знаят какво наистина има в салама.
отговор Сигнализирай
106
С.М.
преди 13 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Май ще се връщаме по селата, за да избягаме от отровите...Честно да ви кажа, простичък домат, който бера от село, не мога да го намеря в нито един магазин, вкусът му е съвсем друг... хем не садя някакви кой знае какви сортове... всичко по магазините обаче е - пълна безвкусица...
отговор Сигнализирай
105
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
a туй месо ли е тази *** дето ядем?
отговор Сигнализирай
Новини