IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Помпат месото с вредна сол


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

84
До 86
преди 13 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Я кажи "натуралния" продукт формалдехид (в Неохим има цял цех-така се казва-формалин) от къде се добива.А да той се нарича още и "мравчена киселина"-сигурно от фермите с мравки от където го доят
отговор Сигнализирай
83
До 84
преди 13 години
Харесвам 30 Не харесвам 1
При така наречения от теб социализъм пилетата в магазина бяха около 800 гр.Казвам ти го като човек живял и ял тогава.Сега в магазините няма пиле под 1300-1400 гр.За всичко можеш да обвиняваш социализма но тогава поне месото беше месо,млякото мляко и сиренето сирене.А и доматите бяха български ,че и цяла Европа ядяха от тях.Е вярно имаше АПК-та и ТКЗС-та .Сега няма ,но няма и животни ,няма и засадени полета.Тогава по полето имаше толкова ,че армията ,студентите и учениците не смогваха да го обера
отговор Сигнализирай
82
"ПОМПАТ" М
преди 13 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
...ЗАЩОТО --НЯМА МЕСО НА ПАЗАРА ....А ,ТОВА КОЕТО ЯДЕМ Е ВНОС И Е СКЪПО...!АКО НА ПАЗАРА ИМА ИЗЛИШЪК ОТ МЕСО/БЪЛГАРСКО И ЕВТИНО/....НИКОЙ ,НЯМА ДА СИ ИГРАЕ НА ПОДОБНИ ИГРИЧКИ---ЗАЩОТО ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА РАБОТА И СТРУВА ПАРИ!НЯМА БЪЛГАРСКО МЕСО ----ЗАЩОТО МОНОПОЛНИТЕ СТРУКТУРИ ОТ "АСОЦИАЦИЯТА НА МЕСОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ"....ИЗКУПУВАТ МЕСАТА НА НИСКИ И ПИРАТСКИ ЦЕНИ.ДВСК--ГИ ПРИКРИВА В НАРУШЕНИЯТА И ИМ СЪЗДАВА УЛЕСНЕНИЯ, СРЕЩУ СЪОТВЕТЕН РУШВЕТ!МАСА ПРЕДПРИЯТИЯ -НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕС!
отговор Сигнализирай
81
77777
преди 13 години
Харесвам 19 Не харесвам 3
"Освен че ни мамят с теглото, проблемът е, че нитритната сол е канцерогенна. " Нищо изненадващо - така е при демокрацията и пазарната икономика, за която едни преди време подрипваха и ревяха като магарета по площадите. Основното при демокрацията и пазарната икономика е личната печалба, а останалите да ***!
отговор Сигнализирай
80
E-Number
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 11
Абе Българино, що аджеба се правиш на компетентен по всичко? Първо Натриевия нитрит и вестен още като е250 е одобрен за използване в европеиския съюз. Второ той се използва главно като консервант и антибактериален агент(спира развитието на бактериите предизвикващи ботулизъм). Трето, слага се в изключителни малки количества, не четете на доверие писанията на журналята. Последно не всички е-та са химии, даже повечето са натурални продукти примерно Е901- Пчелен восък, E175 - Злато, Е240 формалдехид
отговор Сигнализирай
79
до 79
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 7
ами видяхме социализма и комунизма до къде ни доведе и съответно социалистите и комунистите как ограбиха собствения си народ.само че те първо го поизбиха по затворите,лагерите и по *** на страната,а после заграбиха и държавното имущество за да си купят имоти на запад,а такива като с промити мозъци оставиха да развяват Червеното знаме на ДЪРТАТА ПАРТИЯ.
отговор Сигнализирай
78
до 80
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Ми що мълчите и и снасяте на тая госпожа, ако тя и такива като нея са причината да помпите с *** производствата си значи мълчаливо се съгласявате да участвате в престъпление?
отговор Сигнализирай
77
НЕДЪЗИТЕ НА ....
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 3
....КАПИТАЛИЗМА ---СА ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ВРЕМЕ , БАКЕ.....79!ЧАНТАДЖИЙ И ЧИНОВНИЦИ ....ДОШЛИ ОТ СЕЛО, ДА ПРАВЯТ ПАРИ--ОТ КОНТРОЛА ПО МЕСОТО, КОЛБАСИТЕ , ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И ...КАКВОТО СЕ СЕТИШ!!!!МАЛКО ЛИ СА АГЕНЦИИТЕ , ...."ПО КОНКУРЕНЦИЯТА" ..."ПО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ",....."ПО КАЧЕСТВОТО"..."ПО ХРАНИТЕ".....ПО ЗДРАВЕТО"......??????!!!НЕЩО ДА СЕ Е ПОДОБРИЛО .....НЕ ,НАЛИ???!!!!САМО ВЗИМАТ РУШВЕТИ И ПЪЛНЯТ ТОРБИТЕ БРАТКО....!!!!...И ВСЕ СА "ПАРТИЙНИ"-*** И ВРЪЗКАРИ ....ОТ ХОРА НА "СОЦА"!
отговор Сигнализирай
76
до 76
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
абсолютно си прав по отношение на прекомерното оводняване.вярно е че това е измама продиктувана от несъвършенната пазарна икономика.но един човек да говори глупости не е допустимо,защото това подвежда хората ,които не са длъжни да са компетентни в дълбочина и започват да си мислят какво ли не за нитрита,който се влага в количество 5 грама на 100 килограма месо и освен това се променя при топлинната обработка.в домашния суджук слагате силитра/азотсъдържащ препарат/за подобряване на цвета.
отговор Сигнализирай
75
ЗА 73....
преди 13 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Ами почни да си ги правиш сам колбасите ,бе ....да не мислиш, че ще плащаме на армия от ХРАНТУТНИЦИ , да проверяват всеки ден храните по пазарите???В АГЕНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ/ДВСК И ХЕИ/....ШЕФОВЕТЕ ,НАПРАВИХА СЪСТОЯНИЕ ОТ ДАЛАВЕРИ И ДОКУМЕНТАЛНИ ИГРИЧКИ----ПИТАЙ, д-р ЧАКЪРОВА, ОТ ТЪРГ. ОТДЕЛ НА АХ/СОФИЯ, С КАКВИ ПАРИЧИКИ СИ Е КУПИЛА КОЛАТА СИ-ЧИСТО НОВА!Само зо София , инспекторите са 250-бр., барабар с навършилите за пенсия и уличените в корупция!ТАМ СЕ РАБОТИ --ДО ЖИВОТ!!!!!ПЪЛНЯТ СЕ ТОРБИ!!!
отговор Сигнализирай
Новини