IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Помпат месото с вредна сол


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

104
До: 82
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
"НЕДЪЗИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА"Аз говоря за нещо доста по-голямо; за това, че ИНТЕРЕСЪТ ЗА ПЕЧАЛБА в икономика, която се крепи на пари, винаги ще води до *** на всяка добра идея. Заложено е в самия механизъм, просто няма отърване.И все пак по време на комунизма - кренвиршите от завода бяха хубави, защото нямаше механизъм по който да бъдат развалени, т.е. никой не печелеше. Крадеше се много, и редките колбаси се продаваха само с връзки, но бяха БЕЗ ВРЕДНИ добавки, защото никой не гонеше печ.
отговор Сигнализирай
103
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
В много от саламите- слагат кожа, жилки, соя, има само Е-та и това е. Киселото мляко може да седи със седмици в хладилника и нищо му няма. Изкуствени храни колкото искаш - доматите като гума, хляба на втория ден мухлясва, филе на вторият ден започва да лепне в пресните колбаси няма месо, но цените са им фантастични.
отговор Сигнализирай
102
Весо
преди 13 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Незнам какво слагат и по-колко, но вече губя апетит... Незнам от кога не съм опитвал нещо наистина вкусно, ако не броим българския фасул, разбира се. Прецакаха почти всички хранителни продукти, вече не знаеш кое е читаво. Да им пикам у очите. Господ да ги накаже!
отговор Сигнализирай
101
Msi
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Някой да желае да седнем на по бира и салам камчия да обсъдим новите книги? Искате демокрация - Заповядайте!
отговор Сигнализирай
100
do 101
преди 13 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Демек - който има пари за месо, ги е крал? Интересна логика...
отговор Сигнализирай
99
30.05.
преди 13 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Мой познат, покойник на 52 години,превозваше стоки. Каза, че носи с камион някаква пихтия - няма да кажа къде, но от Гелмания и от нея правят разни колбаси. Беше превозвал и разни карантии и отпадъци и се срамуваше, че германците се подигравали, че има много кучета в България.Причината е у алчните производители, които ни хранят с ***. Няма желание за контрол от властите. Не се учудвам, защото, доколкото си спомням, министър Найденов, е замесен с едно 25 годишно месо, което сме изгрухтяли.
отговор Сигнализирай
98
Todor
преди 13 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Това с тумблирането и шприцването на месото е от повече от 15 години и е технология която влезе от Европа. Само че, там ако едно филе се шприцва с около 20% разтвор, то в България това е с над 50%. Навремето колбасите се пушеха с дървени трици, а сега се овкусяват с "течен"пушек точно чрез тези добавяне в сместа или чрез шприцване. Работил съм в бранша и много неща съм видял. Затова най-добре е охладено месо да се копува и да се яде. Във всичко останало има химии и гадости (цитрусови фибри,кожа)
отговор Сигнализирай
97
някой
преди 13 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
При определени условия нитритите стават причина за образуването на нитрозамини, които са канцероген. После се чудим защо умираме млади! Нека си спомним старите български традиции за това кое как се консервира и да си посеем боб, не да го внасяме от Китай. Да печем хляб без мая, да ядем много лук и чесън, но засят на нашата земя.Йогите казват, че храната трябва да бъде от мястото, където си се родил.
отговор Сигнализирай
96
мим
преди 13 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
спокоино-в саламите месо НЯМА.
отговор Сигнализирай
95
Яко
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
НЕ РУЧАМ МЕСО,НЕМАМ ПАРИ ЗА ЛЕБ!КОЙ ИМА ПАРИ ДА РУЧА МЕСО,НЕКА МУ МИСЛИ!ОТ КРАДЕНИ ПАРИ ХАИР НЕМА!
отговор Сигнализирай
Новини