IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът ни: Консерванти, подобрители, коректори...


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

24
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 9 Не харесвам 7
За уийкенд-а бяхме на екскурзия до Одрин, Турция.Ами хляба им е разкошен, явно нашите търгаши и производители са измамници!В Румъния и Хърватска също продават чудесни хлябове!Само у нас се произвеждат лоши храни!Затова пазарувам предимно в Лидл, те поне избират качествени български продукти!
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 5
До Анонимен 23 а на пазара от де го зимат бе ватенке аре вари да гризеш ярма в русия
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Фирмите за търговия и складовете за зърно са собственост на червените олигарси.Те изнасят българска и внасят чужбинска пшеница.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 4
Понякога си правя хляб в домашната хлебопекарна. Разбира се с брашно, купено от пазара. Никога не съм получавал хляб с аромата, който се носеше край селската фурна по онова време. Граждани идваха сутрин с автобуса, на бегом купуваха хляб или пърленица и със същия автобус се прибираха в града. Фурната беше на дърва, после на нафта, брашното беше местно производство. Какво се промени, че това е само спомен?
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
българите -производители мамят българите-потребители.не се натъпкаха на пари.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 23
Имате избор на всичко сега.От това ли се оплаквате ?Това ли ви мъчи, че трябва сами да прецените кое е добро за вас?Преди 89-та нямахте избор - храната беше лоша, когато изобщо я имаше, доволни ли бяхте ?Русия ви чака, заминавайте.
отговор Сигнализирай
18
Маркуча
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 3
'начи евриХейския съюз отпуска субсидии на нашите зърнопроизводители. Произвежда се качествена пшеница, която се изнася ( незнайно къде ). Внася се плява . Слагаме битова химия и се чудим защо хляба е синьо-зелен ! В чия полза работи евроХейския съюз се пита в цялата задача ?
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 25
Тоа асистент явно има огромна носталгия по Соц-а :)Сега никой няма да го спре да емигрира в Северна Корея или Венецуела.Да отива там да ги лъже.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 3 Не харесвам 16
Абе къв е тоя ***??? 18% глутен катов бялата пшеница...абе льоьло...и ти ли си си вземал изпитите с нещо друго освен с акъл. В бялата рафинирана пшеница, съдържанието на глутен стига 80%. А за смилането на лимеца с обвивката, направо разби, ами нали точно това е едно от добрите неща - да не се бели, рафинира и т.н. а да се мели направо цялото зърно, за да се запазят максимално качествата. Виждал той истински лимец смлян, жълт??? Ела да ти покажа какво става като се смели зърното...
отговор Сигнализирай
15
бесна мечка
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
До КОНСТАНТИНОВНапълно сте прав. Аз мога да ви дам пример за кашкавал. Купен от магазин и се води, че е "качествен", скъп и домашно приготвен. Слагат се на две филии еднакво количество кашкавал. Слагат се филиите в фурната и печеш. Купения почти не си променя цвета изтича от филията като течност, а домашния се е запекъл и няма течове.
отговор Сигнализирай
Новини