IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Хлябът ни: Консерванти, подобрители, коректори...


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
изводът е
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
До боба, леба, е.а е.ашарлатани навсякъде!
отговор Сигнализирай
13
боба, леба, е.а е.а
преди 7 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
Ние от известно време си правим хляб в къщи. Мини-хлебопекарни на пазара с лопата да риеш. Чакаме следващата статия, но за брашното. Какво има в него и дали е качествено или е фуражна смес с неясно съдържание.
отговор Сигнализирай
12
До 11 КОНСТАНТИНОВ
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 3
Комнстантинов,веднага са се намерили дрогирали се още в ранни зори софииски евроатлантически гейове и са ви маркирали минуси
отговор Сигнализирай
11
T
преди 7 години
Харесвам 26 Не харесвам 3
ако искате да разберете какво е гнусен хляб - идете до САЩвсички хлябове и питки тип дунапрен са синтетика и отпадъциИстински хляб след 1985 в магазините не съм виждал
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 29 Не харесвам 2
Да обобщим: навсякъде, където се говори за печалбарство, истината и качеството се жертват за сметка на манипулацията и лъжата. При хляба, въпреки че го наричаме насъщен, положението не е по - различно. А влизайки и в световния интегриран пазар, където печалбата е функция на количеството и външния вид, тази тенденция се превръща в истерия. Изход: погрижете се за себе си и, където имате сили, правете повече зимнина и домашно приготвено, въпреки че е трудно да си набавите качествени материали !
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 51
Маята също се води подобрител, тоя асистент прави само неприятни внушения.Като не ти харесва даден хляб... купуваш си друга марка, избора е огромен !Днес имате огромен избор от храни и напитки, защо пак мрънкяте ?
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 11 Не харесвам 29
Знаете ли какъв е масовият консервант, влаган в храни и напитки ?Обикновена лимонова киселина, която убива бактерии и гъбички и така удължава срока на годност.Не е вредна.А тази неграмотна статия ни внушава, че хляба е почти отровен.Ръжен хляб съм ял в Молдова и Украйна ... ужасен е!Затова ръж се влага в пшеничен, чисто ръжен никой няма да си купува.
отговор Сигнализирай
7
йокин
преди 7 години
Харесвам 37 Не харесвам 3
Качествената пшеница,изнесена,какво да слагат тогиз,как да е качествено.
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 39 Не харесвам 2
Поздравления на асистента. Добре е да има повече хора като него които си използват знанията
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 35
До Бай ТошоЩе ядем руска елда. Само тя е полезна и екологично чиста. Аман от русофилстващи умници.
отговор Сигнализирай
Новини