IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Линда Маккензи-Петкова - от икономиката до сладкишите на "промяната"


Обратно в новината

Коментари Коментари

258
Ишмаел
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 3
Следя бъгларската полтиика "отгоре-отгоре", колкото да не съм смешен, като ме попитак кой е президнент, премиер и прочие. Според мен, тази жена симпатична, знаимава с ес готвене, а можеше да е просто "арт фешън спритуален магазин, с часове по йога" - сещате се - тея дето печатата пари, без да си дават зор. Пожелавам на нея и мъжът и успехи, както и на всички вас (да, дори и абсолютните *** ... коледно ми е днес!).
отговор Сигнализирай
257
Ишмаел
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До ЛинзиИма! Причината, да се включа в тази дискусия изобщо, бе твърдението, че домашно приготвена храна не била лукс. АКо трябва да бъда честен МРАЗЯ сос еспаньол, провсто е най-префърцунения сос, който съм правил и го правя, само за да покажа, че мога да го направя. А тогава, къде е границата? Кое е лукс и кое не елукс? Скубахме партиоца, с жена си онзи ден, обработихме гърдите, вакумирахме си и сега ще чакам до неделя. Повечето хора считат това за луск.
отговор Сигнализирай
256
Линдзи
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
До До Линдзи "3 пъти седмично ям крехко телешко бон филе от Лесидрен и не го смятам за лукс." Браво на теб :)))
отговор Сигнализирай
255
Линдзи
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До До Линдзи "Ясно, иска ти се да си англичанка, но дори и столичанка не си, иначе щеше да знаеш, че сладкарничката на Линда е много малка. За 2,5 млн град, обаче не е достатъчна." Не ми се иска нищо. От репортажа се вижда, че става дума за няколко квадрата помещение. Това, разбира се нищо не значи. А съм сигурен, че повече то столичани не знаеха за тази сладкарничка. То затова има такива статии де, Кирчо се е погрижил да има безплатна реклама. :)))
отговор Сигнализирай
254
До Линдзи
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
3 пъти седмично ям крехко телешко бон филе от Лесидрен и не го смятам за лукс.
отговор Сигнализирай
253
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
До До 270/282 "Да, ти си с дълбоко провинциален селски произход и чужбина си я виждал само на картичка." Странно, защото аз живея в "чужбина" :)))
отговор Сигнализирай
252
До Линдзи
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Ясно, иска ти се да си англичанка, но дори и столичанка не си, иначе щеше да знаеш, че сладкарничката на Линда е много малка. За 2,5 млн град, обаче не е достатъчна.
отговор Сигнализирай
251
Линдзи
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
До Ишмаел "Ако ти направя телешка рибица със сос еспаньол, който ми излиза по 300 лева на литър и ще отнеме поне 3 часа от моето време, заедно с 48 часа на няклко тура в печката, пак ли не е лукс?" Това би влязло в категорията "лукс", защото не са много хората, които ежедневно дават по няколкостотин лева и отделят по няколко часа за ЕДНО ястие. Но не виждам какво общо има примера ти с дискусията до момента. :)))
отговор Сигнализирай
250
Линдзи
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Ишмаел. Не знам дали ще повярваш, но точно крутоните са първото, за което се сетих като обработка за салати, за да влязат в категорията "готвене". Има и други, например подготовката на пиле за Цезар, "руската" салата (която не е руска), и т.н.
отговор Сигнализирай
249
Ишмаел
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Линдзи - Ако ти направя телешка рибица със сос еспаньол, който ми излиза по 300 лева на литър и ще отнеме поне 3 часа от моето време, заедно с 48 часа на няклко тура в печката, пак ли не е лукс?
отговор Сигнализирай
Новини