IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Линда Маккензи-Петкова - от икономиката до сладкишите на "промяната"


Обратно в новината

Коментари Коментари

238
До 270
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Силно ограничено и зле информирано същество си и с теб приключвам. Знаеш ли какво е celiac?
отговор Сигнализирай
237
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Ишмаел Ще се пиша Линдзи. :)))) Кажи ако са останали неадресирани въпроси.
отговор Сигнализирай
236
Ишмаел
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До Анонимен 270 -Ще те помоля, да изпозлваш псевдоним за всеки свой коментар, защото става прогресивно по предизвикателно, да се отгане към кого и как трбяа да се адресират тези съобщения, както и да се следи кое качество, кое твърдение и кое вярваен е вярно, за даден събеседник в тази комуникация. Благодара ти!
отговор Сигнализирай
235
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен 271 Съгласен. Както казах, дори правенето на салата е на кантар. Много зависи дали салатата е просто измиване и нарязване на зеленчиците/плодовете, или има и допълнители обработки. Ако е първото по-скоро не е готвене, ако е второто - е.
отговор Сигнализирай
234
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
До Анонимен 267 "Океййй, нали торта се правела редовно със смейството, но не се боряло колко пъти! или беше друг коемтнар!" Същия коментар е, но не си го прочел. Казах, че готвя много често всякакви неща, а не, че готвя много често торти. Не, че не мога, но има много други неща, които са интересни, а и откровено казано, по-вкусни. Предпочитам татен с дюли, пред някаква префърцунена торта, па била тя и безглутенова. :))))
отговор Сигнализирай
233
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Сега - за мен "готвенето" е процес, котито онтема повече време. Колко точно - не съм сигурен, но е над 7-8 минути. Да, дори и рязането на фили хляб го счита за някаква форма н обработка на храна и го водя з апроцес на готвене, но ако ме попиташ, какво правя, ще ти кажа, че си вяря яйце и си правя мажа хляб с масло и копър, но не бих го нарекал готвене. ПРосто така са за мен нещата.
отговор Сигнализирай
232
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен 268 С кое не съм се съгласил: че безглутенова торта не е лукс ли? Ами, не е :)))) Поначало безглутеновите неща в Европа са главно маркетинг. Хубаво, че Линдзи си е намерила как да лъже хората като е яхнала модата, но, като има овци, ще има и вълци.
отговор Сигнализирай
231
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Анонимен 264 "Преди 9 месеца срещнах българин, който работеше за стаж, в еидн ресторант на познат. Кача, че е бил в Chefs на Англелов и са му давали 1200 лева, без собен опит. Но другот, кеото ми каза, че редовните готвачи взиамт по 2600 лева," Това се връзва и с моите информации за това колко получават готвачите в България (и оттам, че заплата от 2 хил е ОК). Имай предвид, че на Ангелов ресторанта е от по-добрите, т.е. се очаква, че получават над средното.
отговор Сигнализирай
230
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Анонимен 266 - Само ис амо да :спечелиш" разговра, няма да се съгласиш и с едно нещо и ще си мелиш твоето, ако трябва и цяла вече. Ок - какъв ти е проблема тогава? Какво искаш?
отговор Сигнализирай
229
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До Анонимен 264 - Океййй, нали торта се правела редовно със смейството, но не се боряло колко пъти! или беше друг коемтнар! Сега па, не било готврено. Ще ми кажеш, за когато съм правил заготовки от 9 сутритна, до 5 следобяд, не било готовене, освен ако нещо не вряло в тигана. Ок - "ОБРАБОТКА НА ХРАНА" - Нека ползваме този термин.
отговор Сигнализирай
Новини