IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Линда Маккензи-Петкова - от икономиката до сладкишите на "промяната"


Обратно в новината

Коментари Коментари

228
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
До До 248/256 "Ясно, всички разбраха, че работиш за 800 лв. и вече си голямата работа, защото готвиш. Всички готвят, но въпросът е как." Не знам, как "разбраха" нещо, което не е вярно :)))) А никъде не съм казвал, че да готвиш е голяма работа. Всъщност, казвам по-скоро обратното, че повечето го изкарвате готвенето голяма работа :)))
отговор Сигнализирай
227
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
До 261 - Преди 9 месеца срещнах българин, който работеше за стаж, в еидн ресторант на познат. Кача, че е бил в Chefs на Англелов и са му давали 1200 лева, без собен опит. Сега, може и да ме е излъгал, ако е така, ще м проипомня този факт, ако го видя някога отново. Но другот, кеото ми каза, че редовните готвачи взиамт по 2600 лева, а sous chef-овете си докарвали по 4000 с бакшиша.
отговор Сигнализирай
226
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Анонимен 260 "Хей! Стига извърта. Говорихмне за готвене на торта, когато започна цялата словесна битка - "Бърза супичка" се прави за 5 минути. Разликата е голяма. Да, реално и рязането на пачре хляб е готвене, но знаеш з какво говоря." Мне, ТИ извърташ. Супа правя през 3-4 дни, торта я се хвана да направя няколко пъти в годината, я не. И бърза супичка не се прави "за 5 минути". Не и ако я ГОТВИШ от нулата. По-скоро 35-40 минути. Рязането не е "готвене". Даже правенето на салата е на границата
отговор Сигнализирай
225
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
От 254 - Защо не сте съгласни с този коментар? моля, каже ми? За мен е важно, поради лични причини!
отговор Сигнализирай
224
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До Анонимен 254 Казах ти какво мисля за очакванията ви за заплатите, но може би можеш да ми дадеш конкретни примери, които показват, че не е така. Мога да ти кажа, че преди 4-5 години главния готвач на ВЕРИГА ресторанти в София, и ежедневно замръкващ и осъмващ на работното си място вземаше горе долу толкова. Небеизвестен също. КАжи, ти откъде си пазаруваш, че и ние да се поучим кои са "хубавите" магазини.
отговор Сигнализирай
223
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Анонимен 255 - Хей! Стига извърта. Говорихмне за готвене на торта, когато започна цялата словесна битка - "Бърза супичка" се прави за 5 минути. Разликата е голяма. Да, реално и рязането на пачре хляб е готвене, но знаеш з какво говоря. И спри с тая българщйика, да нападаш всеки, дето иска нещо по-вече в живота.
отговор Сигнализирай
222
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До Анонимен 248 - Окей, разбрахме. Релано мога да направя всяка една от тортие на госпожатав вкъщи, защото продуктие са на 200 метра от мен. Само да имам време де.
отговор Сигнализирай
221
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Анонимен 249 - Живея в Дания от 14 години. Знам какви пари се взимат.
отговор Сигнализирай
220
До 248
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Ясно, всички разбраха, че работиш за 800 лв. и вече си голямата работа, защото готвиш. Всички готвят, но въпросът е как.
отговор Сигнализирай
219
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До Анонимен 244 "Ок - готвил си супа - Ем супер, аз за съжаление, не го водя за готвене. Да, падам си леко елитист в тази област. Но такъв ми е background-a, като говорим за храна." Супата си е готвене. Бокюз неговата с трюфели я беше направил институция в Лион, аре да не сме по-елитисти от най-елитните, а? :))))
отговор Сигнализирай
Новини