IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

651
А
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 0
Вие ни поднасяте храна, вие получавате храна. Толкова е просто готвачи!
отговор Сигнализирай
650
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Тез не разбраха ли, че ако поръчам медуза, имат право за ме попитат как да е приготвена. Да нагазят в морето да уловят, за да е свежа. И изпълняват! Парите сам съм си изкарал с това, което ми е в главата или умението на ръцете, те да си ги заслужат!!!
отговор Сигнализирай
649
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 6
Стига с тия пържоли да си прави сметката като поръчва пише цените.Кучето скача според тоягата.А за другите далавери на общините мълчим.В Бургас да речем глобяват велосипедисти а вело алея няма или не се подържат или са опасни .евала на София проумяха ,че не е редно да глобяваш преди да имаш инфраструктура и разрешиха бавно но не невъзможно.А в Бургас и законите не важат имат си техни
отговор Сигнализирай
648
Сова
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
Не ме учудват коментарите на всички БГ шеф мастъри. Гарван гарвану и очите им! Започнете от заведението, в което се случва това !
отговор Сигнализирай
647
Ей
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
седнете си на д-то и си вършете добре работата. Влизаме в заведенията, защото не ни стига време и желание сами да сготвим. Ние ви храним, ако досега не сте схванали!!!
отговор Сигнализирай
646
Лудиа
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
Ти пък голям умник се пишеш.
отговор Сигнализирай
645
Marseille
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 0
Този набеден готвач иска ли на му докатжа че ръси глупости ?? https://ferme-oberfeld-alsace.fr/17-tarif-viande-au-detail-angus
отговор Сигнализирай
644
Иванов
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Абе ***,като ми донесе пържолите изпечени,ти преди тва показали ми,колко тежи едната пържола,та да ми казваш че била 460грама,приблизително и че изяденото било 1400гр.общо ,и да ме караш да плащам по 35лв.кг. ,след тва ,а гнусльо?.
отговор Сигнализирай
643
123
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 0
Готвачите са за да ни хранят, обслужват и обгрижват, а не да ни дават пътеводна светлина. Някакви мижави самонарекли се шефчета. Че и с претенции.
отговор Сигнализирай
642
Teo
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 5
Когато отида в ресторант, гледам менюто, и преценявам какво да си поръчам на база на възможностите и вкусовете ми! И не се сърдя на никого, ако по сеялндурски кажа - абе я ми донеси най-хубавото ти кравешко и най-якото шампанско за мен и за госожата и получа сметка 1000 евро за кило блек Ангъс и бутилка Дом Периньон. Лично аз съм фен на бразилската пиканя ... но кой ли ме пита!
отговор Сигнализирай
Новини