IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

631
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
Не сме достойни за Варненската мутроривиера, затова ходим в Гърция и Турция балъците... :-))))
отговор Сигнализирай
630
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 3
Марш в кухнята!
отговор Сигнализирай
629
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
Готвачи, нито са плюване нито за жалене. Те това могат.
отговор Сигнализирай
628
$$$€€€ провалил се
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 4
И този трябва да се приземи на земята. Ако е свикнал да слугува на безкрупулни богаташи го разбирам.Приказват се клишета от самозванци Това ми напомня филма на Луи дьо Фюнес (Големия ресторант) същия цирк и сега по тези измислени ресторанти с тези надути готвачи правещи се на всезнайковци.Да вземат и да почнат да плащат достойно на техния персонал а не да укриват данъци и да ЕКСПЛОАТИРАТ ПЕРСОНАЛА.МИЛИОНЕРИ ИСКАТ ДА СТАНАТ ЗА ГОДИНА от там идват и надутите цени навсякъде
отговор Сигнализирай
627
123
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Интересен коментар за надценката. Ако на 200лв надценка 75% са му ниски, то какво ли прави тоя готвач с нормалните пържоли.
отговор Сигнализирай
626
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Еееее, шеф Петров, четох че във вашият ресторант по 2,5 часа, 3 ч, 3,5 часа обяснявате на хората какви невероятни неща сте им приготвил и каква чест е за тях да хапнат вашите блюда. А по темата какво - нещо не давате сервитьорките да кажат на клиентите какво ще ядат хората и на каква цена? Не така. ;-) Ако сервитьорката им беше обяснила, както го правите за себе си - всичко щяха да разберат и с радост да си хапнат стекове за 490 лева. Сигурна съм!
отговор Сигнализирай
625
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 22 Не харесвам 4
Ако си поръча човек един таратор в някое капанче във Варна,възможно е да му кажат цена - 200 лв,понеже млякото е от алпийска коза доена само по пълнолуние.
отговор Сигнализирай
624
Биньо медарев
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 3
Друго не кусвам само пържоли по 600-800 лв бройката
отговор Сигнализирай
623
Е
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 3
Как готвачите не разбраха, че украсяването на чинията е комплимент към клиента, а не повод за вдигане десеторно на цени спрямо вложеното, труда, разходите и печалбата?
отговор Сигнализирай
622
Ало
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 2
Останалите популярни шефчета защо не се изходите по темата? Или за да си създадете мнение трябва да отидете на място. Имате ли подходящи джапанки?
отговор Сигнализирай
Новини