IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

148
българин
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Вкоренения мързел на българина,и шляенето по обществени место,доведе до свръхброй заведения у нас.За мен най-глупавите хора са тези,които лековерно и със хъс търсят да се хранят по заведения.Глупостта човешка е безмерна.Аз като ходя на море НЕ ВЛИЗАМ В РЕСТОРАНТИ.Знам,че там чака "обезглавяване".Всеки е длъжен да си пази джоба.Така,че честито на глупаците.
отговор Сигнализирай
147
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 27 Не харесвам 0
Аз предпочитам гръцкото село 100 пъти, пред изискания ви мутро-комунистически ресторант, където сервират месо от умрели преди 2 години крави и ги представят за "специален" вид. По ми харесва при гръцките селяни да хапна нещо истинско, отколкото да се занимавам с комплексари комунисти по черноморието, които освен да лъжат и крадат, за друго просто не стават.
отговор Сигнализирай
146
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 0
Ресторанта е Мазу на крайбрежната алев във Варна. Прочетете отзивите на хората от гъгъл и си направете сметка и, че 20 лева са много за това което са получили клиентите. Иначе локацията е много елитна и съответно много скъпа, точно на 300 метра от ресторанта има минирален басенйн на който всички шведи и хомото са къпят, бръснят, еб..т и т.н.
отговор Сигнализирай
145
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Само Манчев става, всички други са най-много за готвачи в заводски столова! Много притенциозни станаха тея готвачи, тц тц тц
отговор Сигнализирай
144
ПЪТНИК
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 2
Прав е в едно:да се научш да четеш и да разбираш какво четеш.Не може да се поставят под общ знаменател ресторантите,но за браншът е вярно,че ги интересува единствено печалбата.ДДС остана 9%,но пак си намериха оправадание за високите цени.Всяка година ревът,че бил слаб сезонът,но като отмине и дойде следаващата година се фукат как била супер предходната.Клиенти се привличат с качествена храна и обслужване.Дори едно кебапче да си поръчаш,то трябва да е от месо и вкусно.Има какво да се желае.
отговор Сигнализирай
143
Съвет!
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 9
Като нямате пари, не сядайте в скъпи луксозни заведения където сервират рибай стек, Италиански бели трюфели "Алба", хайвер, Дом Периньон, стриди .....
отговор Сигнализирай
142
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
и от кога плажните кръчми станаха класни ресторанти? и чирпак, хубаво ти е казвала учителката, ама явно не си я слуша и не си прочел закона, надявам се някой от КЗП да мине и да провери и твоя ресторант, въпреки че се съмнявам
отговор Сигнализирай
141
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
Тия не вдянаха,че не цената е проблем. Клиента е видимо неграмотен! Факт,но не се пише на грамаж цена а на порция!! Един добър готвач или просто който може да смята . Ще ги направи по 200-220гр пържолата стека!! И в менюто ще в написана цената на порцията.Щото ще му доставя моркови на 2лв но да не се окаже че е гената за 5см от моркова!
отговор Сигнализирай
140
Кънчо
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
До тия дето пишат, че ресоранта бил класен..хора, не миказвайте че това капанче е класен ресторант. 1. в класните ресторанти има дрескод, а не някви мутреещи се чичковци по анцунг и джапанки 2. класните ресторанти обясняват всичко и обгрижват всякак клиентите си. 3. Класните ресторанти едва ли имат в менюто си рибена чорба и незнам къв си рибай стек... Това, че някакви кръчми имат претенции за "класни" не ги прави такива, а просто засилва гротеската.
отговор Сигнализирай
139
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Аве гьон готварски, аре да не сравняваме скъпа дупка(в България) с локация със звезда Мишлен!
отговор Сигнализирай
Новини